sveikos mielosios dar kartelį, gal vis tik yra jūsų tarpe nors viena, kuriai teko svocios/liudininkes vaidmuo zmoniu, svencianciu antrasias savo vestuves sventeje?
Šiaip pirkti esu mačiusi smėliuko spalvoto aš Ermitaže ir Domoextra

gal kuri galit idet nuoroda ar bent jau kurioj temoj apie ta smeliuka kalbama?
ar papasakoti, ka su juo daryt? kur jis naudojamas

QUOTE(Mimuke @ 2013 01 07, 21:50)
gal kuri galit idet nuoroda ar bent jau kurioj temoj apie ta smeliuka kalbama?

google pades visais klausimais

QUOTE(knopke* @ 2013 01 07, 13:31)
smeliuka radau internete tik vienoje vietoje , gaila, akd negavau balto, norejosi prie vestuviu temos prisiderinti, bet nutariau, jog merginai bus rozinis, o vaikinui- zydras, nes kitaip nieko negaunu pagal plana, jei kuri zinote is kur gauti dar- sakykite, saukie, ieskosim toliau
Labas, gal galėtum numesti linką, kur internete radai? Kaip tik rožinė tiktų

http://www.rbinvest....alvotas-smelis/
as galiausiai nuejau i geliu parduouve ir radau kristaliukus mazus nudazyutus, stikliukai, kur pila i akvariumus, pabandziau, graziai pilasi, tai kadangi spalvu nerandu kokiu reikia to smeliuko, tai imsiu tuos, 600 gr, 5 litai kainuoja
nupirkau akmeniniu sirduciu baltu 40, abiems vestuvems, ziuresiu ka su jomis daryti, ar graviruoti, ar deginti

as galiausiai nuejau i geliu parduouve ir radau kristaliukus mazus nudazyutus, stikliukai, kur pila i akvariumus, pabandziau, graziai pilasi, tai kadangi spalvu nerandu kokiu reikia to smeliuko, tai imsiu tuos, 600 gr, 5 litai kainuoja
nupirkau akmeniniu sirduciu baltu 40, abiems vestuvems, ziuresiu ka su jomis daryti, ar graviruoti, ar deginti
gal matet mazu kibireliu spalvotu???????
QUOTE(knopke* @ 2013 01 08, 17:30)
gal matet mazu kibireliu spalvotu???????
Tai maciau sodininku parduotuvej, bet cia Panevezy, ai dar Thomas Philips kazkada teko matyt

Tiesa, jei kas nors uzsukate kartais i parduotuve Viskas uz viena eura, tai ten zinokite kartais buna labai graziu stikliniu indu, visokiu idomiu. Tikrai kaina neatitinka realybes, nes pigu labai
P.S. Gal galite kas nors man atsiusti svociu pasto slaptazodziuka?

as planuoju uzsisakyti tuos kibirelius, jei bus norinciu- prasom