jetau kokie grožiai mmmm.....

Vazų bandykite paieškoti Bohemia parduotuvėse
vazos, taurės
vazos, taurės
Dėl piršlių polkutės...kai buvau vestuvėse piršliai šoko polką su ragučiais, įtraukė ir svečius į šokį, buvo linksma

Aš vieną šeštadienį vaikščiodama po parduotuves specialiai atkreipiau dėmesį į vazas. Tai žinokite tikrai neblogų vazų radau labai daug ir už pakankamai žemą kainą. Žiūrinėjau Ermitaže, Promo gal Bauhofe
Bet kadangi dar laiko daug, tai neskubėjau nieko pirkti

Kažkuri klausėt, o ką jeigu jaunieji nenorės to ką suruošime, juk visgi jie nenori tradicijų, mes esam susitarę, kad nieko nedarom kaip staigmenos, dėl visko tariamės
aišku, jeigu sugalvosim pvz padovanoti mini spektakliuką, tai ir žinos jie tik tiek kad toks planuojamas, bet ne su visom detalėm, mini scenarijum, na ir pan
o dėl smėlio man iškilo toks klausimas
o kaip tą smėlį apipavidalint, kad pavertus nesusigadintų piešinys? t.y. ar pilti iki viršaus indelio ir dėti dangtelį kad neturėtų vietos judėti, ar reikia kokiom spec priemonėm sulipint?

o dėl smėlio man iškilo toks klausimas

na, ne viskas idomu, kas zinoma..juk norisi palikti ir intriga, ir siurpriza, jei man reikia kazka derinti, skambinu mamoms
ir sakau, kad jos uztartu mane, jog jau jos tai apsiima daryti..mano jaunieji pirmi, tikrai nori intrigos siokios tokios..as tariuosi tik abstrakciai..tarkim, spalva kokia noretu..ar dar kaip nors, o ka darysiu - nesakau..noriu siek tiek ir nustebinti juos
ir kaip pateiksite pirslio testamenta? ant ko rasysite?

QUOTE(Lara-klara @ 2013 01 20, 23:51)
Super

QUOTE(kibirelis @ 2013 01 21, 02:03)
kalbėjot apie gintaro dulkes, kadangi jau kažkada teko piršliauti vestuvėse, tai jau buvau tai dariusi. vaizdas tikrai geras, kai sutemus, į fakelo ar laužo liepsną metamos tos dulkes (tik reikia jau tokį gerą žiupsnį imti) atrodo šiek tiek magiškai ir paslaptingai toks ugnies šokis su gražiais žodžiais. mąstau gal ir šį kartą panaudoti, dar turiu dulkių likučių.

Kuo toliau tuo labiau man patinka ši mintis

QUOTE(knopke* @ 2013 01 21, 20:20)
na, ne viskas idomu, kas zinoma..juk norisi palikti ir intriga, ir siurpriza, jei man reikia kazka derinti, skambinu mamoms
ir sakau, kad jos uztartu mane, jog jau jos tai apsiima daryti..mano jaunieji pirmi, tikrai nori intrigos siokios tokios..as tariuosi tik abstrakciai..tarkim, spalva kokia noretu..ar dar kaip nors, o ka darysiu - nesakau..noriu siek tiek ir nustebinti juos

Aš taip pat noriu tartis dėl visko, bet kartu ir palikti vietos staigmenėlėms

Notte - gegužės 17d.
lili* - birželio 1
Ronera - birželio 1 d.
Sauliki - birželio 1 d.
kibirelis - birželio 22
ashinga - birželio 22
Knopke* - birželio pabaiga ir rugpjūčio pabaiga
Lora27 - liepos 6
tuatra - liepos 6
sandrėja - liepos 27
Dollilyte - rugpjūčio 10d.
QUOTE(knopke* @ 2013 01 21, 20:20)

Aš dar vis suku galva kaip idomiau pateikti piršlio testamentą, bet va nesugalvoju. Gal ką iš medžio galvoju daryti, nes mano vyras tuo uzsiima, tai man daug ka gamina, o gal siuvinesiu ant ko nors.... dar ieskau minciu vis kokiu nauju:)
Čia kažkuri apie kraičio skrynią klausėte, radau dar vieną variantą
NORIME ĮTEIKTI MAŽĄ KRAIČIO SKRYNELĘ, O KOKIA KRAIČIO SKRYNIA BE KRAIČIO.
RŪTOS ŠAKELĘ simbolizuoja jaunystę. Jūsų tai ištikimybės vienas kitam simbolis.
AKMENĖLIUS kurie tebus jūsų šeimos rūmo lietiniai akmenys.
DUONOS RIEKELĖ kad jūsų gyvenime būtų skalsa.
DRUSKOS kad nepritrūktų meilės vienas kitam.
SPYGLIOTĄ ERŠKĖČIO ŠAKELĘ ji turi priminti, kad greta džiaugsmo keliauja skausmas ir sielvartas.
SAUGOKITE KRAIČIO SKRYNIĄ VAIKAMS IR ANŪKAMS.
Na ir dar
desiu 2009 metu laidos pinigelius, kad atnestu jiems laime, kad pinigu visada turetu tiek kiek reikia nei per daug nei per mazai, dar galvoju ideti nedidele medaus statinaite (jei rasiu) kad buciniai butu visada saldus, kailio gabaliuka- turto ir silumos simboli, kompasa- kad eidami gyvenimo keliu nepasiklystu, o pasiklyde rastu tinkama krypti, dar darysiu tokius maisiukus, cia pasisklolinau ideja is sm, tik as ja kitaip pateikiu:kai liudna, kai salta susipykus, vaziuojant i pasimatyma su mazuoju ageliuku, kai truksta pinigu, svenciant pirmasias vestuviu metines. I maiselius sudesiu atributus, tik dar tiksliai nenusprendziau ka, kai salta degtuku ir pasiulyma uzsidegti seimos zidini, kai liudna- pasiulymas pasiskaityti sveciu knyga, kai susipksti, pasiulymas pavartyti vestuviu albuma ir isgerti sampano, vaziuojant susitikti su angeliuku - vilnones kojinytes ir pasiulymas nepamirsti pasiimti sampano apklijuoto saldainiais, bei vardu sirdeles. Tik nezinau ar man cia tilps viskas i ta skrynele biggrin.gif
Dar prie vis to jiems padovanosiu toki papuosta buteli, i kuri bus sudeti ju seimos gyvenimo planai 10 metu, kuriuos jie surasys per bernvakari ir mergvakari.

NORIME ĮTEIKTI MAŽĄ KRAIČIO SKRYNELĘ, O KOKIA KRAIČIO SKRYNIA BE KRAIČIO.
RŪTOS ŠAKELĘ simbolizuoja jaunystę. Jūsų tai ištikimybės vienas kitam simbolis.
AKMENĖLIUS kurie tebus jūsų šeimos rūmo lietiniai akmenys.
DUONOS RIEKELĖ kad jūsų gyvenime būtų skalsa.
DRUSKOS kad nepritrūktų meilės vienas kitam.
SPYGLIOTĄ ERŠKĖČIO ŠAKELĘ ji turi priminti, kad greta džiaugsmo keliauja skausmas ir sielvartas.
SAUGOKITE KRAIČIO SKRYNIĄ VAIKAMS IR ANŪKAMS.
Na ir dar

desiu 2009 metu laidos pinigelius, kad atnestu jiems laime, kad pinigu visada turetu tiek kiek reikia nei per daug nei per mazai, dar galvoju ideti nedidele medaus statinaite (jei rasiu) kad buciniai butu visada saldus, kailio gabaliuka- turto ir silumos simboli, kompasa- kad eidami gyvenimo keliu nepasiklystu, o pasiklyde rastu tinkama krypti, dar darysiu tokius maisiukus, cia pasisklolinau ideja is sm, tik as ja kitaip pateikiu:kai liudna, kai salta susipykus, vaziuojant i pasimatyma su mazuoju ageliuku, kai truksta pinigu, svenciant pirmasias vestuviu metines. I maiselius sudesiu atributus, tik dar tiksliai nenusprendziau ka, kai salta degtuku ir pasiulyma uzsidegti seimos zidini, kai liudna- pasiulymas pasiskaityti sveciu knyga, kai susipksti, pasiulymas pavartyti vestuviu albuma ir isgerti sampano, vaziuojant susitikti su angeliuku - vilnones kojinytes ir pasiulymas nepamirsti pasiimti sampano apklijuoto saldainiais, bei vardu sirdeles. Tik nezinau ar man cia tilps viskas i ta skrynele biggrin.gif
Dar prie vis to jiems padovanosiu toki papuosta buteli, i kuri bus sudeti ju seimos gyvenimo planai 10 metu, kuriuos jie surasys per bernvakari ir mergvakari.
I mūsų paštuką įmečiau kokį šeimos banką pagamino man vyras
tik mano didesnė
gal kam kils kokių minčių ir tokios jūs užsimanysite

QUOTE(sauliki @ 2013 01 21, 22:57)
tik mano didesnė

Labai faina

Tik nelabai iš foto supratau, ten plastmasė? Kokio storio ta kiaulytė?
QUOTE(sauliki @ 2013 01 21, 22:57)
tik mano didesnė
Labai daili kiaulaitė 

Ačiū, Sandrėja už kraičio skrynios turinį.
O aš jau turiu rankų darbo svečių palinkėjimų knygą mediniais viršeliais su užrašu "Kai širdyse šventė..."