Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVI

QUOTE(Sandrėja @ 2013 01 21, 23:12)
Labai faina  4u.gif
Tik nelabai iš foto supratau, ten plastmasė? Kokio storio ta kiaulytė?

Visa taupyklė yra is medienos, o sonai organinis stiklas, kad matytusi pinigeliai ir nesuduztu biggrin.gif manoji taupykle yra labai didele, tokiu vyras nelabai daro, o siaip yra nuo delno dydzio iki beveik A4 lapo dydzio smile.gif o storis labai ivairus ju.
Papildyta:

Labai idomu kaip atrodo knyga:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauliki: 21 sausio 2013 - 23:00
Knyga nėra didelė - A5 formato. Galiu įmesti knygos foto, bet tik į paštą, nes nemoku į čia įkelti blush2.gif

Norėjau paklausti, kada teikiamos dovanos jauniesiems? Kai sugrįžta į šventimo vietą, kai svečiai prisistato ir sako linkėjimus ar kitu metu? Vestuvėse planuoja būti iki 60 žmonių. Jei visi prisistatinės ir kalbės, viskas užsitęs ir atsibos. Nesugalvoju, kaip šitoj vietoj geriau prasisukti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lora27: 21 sausio 2013 - 23:09
QUOTE(Lora27 @ 2013 01 21, 23:57)
Labai daili kiaulaitė smile.gif
Ačiū, Sandrėja už kraičio skrynios turinį.

O aš jau turiu rankų darbo svečių palinkėjimų knygą mediniais viršeliais su užrašu "Kai širdyse šventė..." smile.gif

Labai įdomu būtų foto pamatyti ax.gif

QUOTE(sauliki @ 2013 01 21, 23:58)
Visa taupyklė yra is medienos, o sonai organinis stiklas, kad matytusi pinigeliai ir nesuduztu biggrin.gif manoji taupykle yra labai didele, tokiu vyras nelabai daro, o siaip yra nuo delno dydzio iki beveik A4 lapo dydzio smile.gif o storis labai ivairus ju.
Papildyta:

Labai idomu kaip atrodo knyga:D

Labai graži kiaulytė. Aš dar nžn ar darysiu šeimos banką, man nelabai patinka tos visos papildomos rinkliavos per vestuves.

QUOTE(Lora27 @ 2013 01 22, 00:06)
Galiu įmesti knygos foto, bet tik į paštą, nes nemoku į čia įkelti  blush2.gif

Norėjau paklausti, kada teikiamos dovanos jauniesiems? Kai sugrįžta į šventimo vietą, kai svečiai prisistato ir sako linkėjimus ar kitu metu? Vestuvėse planuoja būti iki 60 žmonių. Jei visi prisistatinės ir kalbės, viskas užsitęs ir atsibos. Nesugalvoju, kaip šitoj vietoj geriau prasisukti  verysad.gif

Paprastai tai dovanos teikiamos kai tik grįštama į sodybą, po tėvų pasitikimo ir stalo išpirkimo.
Atsakyti
QUOTE(Sandrėja @ 2013 01 21, 23:09)
Labai graži kiaulytė. Aš dar nžn ar darysiu šeimos banką, man nelabai patinka tos visos papildomos rinkliavos per vestuves.

drinks_cheers.gif as irgi nedarysiu smile.gif

ar kuri nors planuojat uzsakinet progine duona? as kazkaip nniekaip neatsimenu kad ji inesama,koks tikslas , svarstau ar reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrėja @ 2013 01 22, 00:09)
...Paprastai tai dovanos teikiamos kai tik grįštama į sodybą, po tėvų pasitikimo ir stalo išpirkimo.
Bet juk jaunieji ir pulkas bus alkani g.gif lotuliukas.gif

Aš duoną kepsiu pati. Ankstesniuose postuose mačiau, kad buvo puošta varpomis. Bandysiu panaudoti tą idėją. O duona reikalinga sutinkant. Kiti duoną duoda ir išlydėdami iš namų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lora27: 21 sausio 2013 - 23:23
QUOTE(Lora27 @ 2013 01 21, 23:19)

Aš duoną kepsiu pati. Ankstesniuose postuose mačiau, kad buvo puošta varpomis. Bandysiu panaudoti tą idėją. O duona reikalinga sutinkant. Kiti duoną duoda ir išlydėdami iš namų.

tai,kad sutinkant reikia, tai cia viskas aisku, tik musu kraste ne su visu duonos kepalu sutinka biggrin.gif
Reikes issitraukt savo vestuviu filmuota medziaga ir pasiziuret kas kaip...
Atsakyti
sutinka su duona, vandeniu ir druska...

kita dienos veitoj karvojaus moterys patiekdavo duona su daug daug duoniuku mazu..cia irgi senovine tradicija

o pulkas palauks 15/20 min, kol sveciai pasveikins, nenumirs is bado, juk kelioneje turesite ir ka valgyti, ir ka gerti..
sveikina visada po sutikimo ir stalo issipirkimo
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 01 22, 00:18)
drinks_cheers.gif as irgi nedarysiu  smile.gif

ar kuri nors planuojat uzsakinet progine duona? as kazkaip nniekaip neatsimenu kad ji inesama,koks tikslas , svarstau ar reikia  g.gif

As tai manau uzsakinesiu. Na pasitinkant tai tikrai reikes.
Per mano vestuves tai duona dar buvo jaunojo namuose, jis pjove duonos kampeli, kuri poto dejo i serveteles kampuka.
Na cia ta staltiesele su 4 kampais kur daroma ax.gif

QUOTE(Lora27 @ 2013 01 22, 00:19)
Bet juk jaunieji ir pulkas bus alkani  g.gif  lotuliukas.gif

Palauks tas maistas, sveikinimai uztruks ~30min. ax.gif
Atsakyti
Sakykit, kaip planuojat įvesti į scenarijų pažadų tortą?
Pirmas užsėdimas, židinys, tėvelių žodis. Toliau svečių prisistatymas. O kaip jiems pasiūlyti to "torto gabaliuką", ką tuo metu pasakyti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lora27: 22 sausio 2013 - 16:10
QUOTE(Lora27 @ 2013 01 22, 17:10)

Aš pažadų torto nedarysiu, bet manau, jį tiesiog reiktų sujungti su prisistatymu - kiekvienas prisistato ir kartu kažką pasižada smile.gif

O karvojaus tradicijos mūsų kraštuose(bent šiuolaikinėse vestuvėse) nesu sutikusi, bet man taip gražiai ir jaukiai ta tradicija duonutės atrodo, kad gundausi wub.gif
user posted image
user posted image
Dar ir žodžius gražius turiu išsisaugojusi:
Pasaulis taip surėdytas, kad vaikai išskrenda kaip paukščiai rudenį iš tėvų lizdo, kad savo gyvenimo pavasaryje sukurtų savąją gūžtą, kurioje būtų jauku ir netrūktų kasdieninės juodos duonos riekės.
O tėvų tokia dalia vesti vaikus nuo lopšio iki slenksčio, nuo slenksčio iki kiemo vartų, o nuo vartų į platų savarankiško gyvenimo kelią.
Priimkite šį duonos kepalą iš savo tėvų rankų, o iš šito didelio kepalo padalinkite mums po juodos duonos kepalėlį, kad ji jūsų namuose būtų dalinama skalsiai
Atsakyti
QUOTE(Lora27 @ 2013 01 22, 16:10)
Pirmas užsėdimas, židinys, tėvelių žodis. Toliau svečių prisistatymas. O kaip jiems pasiūlyti to "torto gabaliuką", ką tuo metu pasakyti?  g.gif

pries susedant visiems prie stalo liepeme pasiimti po torto gabaleli, o paskui pirmo uzsedimo metu per susipazinima ji kiekvienas issiluksteno
Atsakyti
Gerulis šeimos bankas thumbup.gif

QUOTE(Notte @ 2013 01 22, 17:58)
Aš pažadų torto nedarysiu, bet manau, jį tiesiog reiktų sujungti su prisistatymu - kiekvienas prisistato ir kartu kažką pasižada  smile.gif

Gera mintis drinks_cheers.gif

QUOTE(vasarė @ 2013 01 22, 18:11)
pries susedant visiems prie stalo liepeme pasiimti po torto gabaleli, o paskui pirmo uzsedimo metu per susipazinima ji kiekvienas issiluksteno

Dar geresnė mintis bigsmile.gif
Atsakyti