Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVI

sveikos 4u.gif

na mes irgi turesim tokios garbes kaip minjau ziema pabuvoti ax.gif jau pradedu mintyse deliotis mintis kas ir kaip, gaila tik kad ziema cia temute numirusi, nera su kuo pakalbet biggrin.gif bet gal tada kas nors galetumet duot prisijungima prie pasto ax.gif paskui ir as jei ka idomaus trasciau imesciau ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2012 10 22, 11:17)
sveikos  4u.gif

na mes irgi turesim tokios garbes kaip minjau ziema pabuvoti  ax.gif  jau pradedu mintyse deliotis mintis kas ir kaip, gaila tik kad ziema cia temute numirusi, nera su kuo pakalbet  biggrin.gif bet gal tada kas nors galetumet duot prisijungima prie pasto ax.gif paskui ir as jei ka idomaus trasciau imesciau ten  4u.gif

kalbekis su manim, klausk atsakysiu
Atsakyti
ir as vis dar i sia tema ilendu, tik patirties mazoka, tai ne labai ka kartais atsakyt galiu... vis norisi svociu pasakojimu paskaityt po vestuviu, bet, kad dauguma nepasipasakoja smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, pirsliavau liepos menesi, tai sita temuke mane gelbejo, dabar pakviete lapkricio 24 d. buti liudininkais. Nuotakai bus like 3 sav iki gimdymo, tai nieko per daug nedaro, seimos ratas. Laiko like neperdaugiausiai, kalbejau ko noretu, atsakymas nieko nereikia. Pas mane to nebuna, tai tikiuosi pasidalinsim mintimis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2012 10 22, 17:09)
Sveikutes, pirsliavau liepos menesi, tai sita temuke mane gelbejo, dabar pakviete lapkricio 24 d. buti liudininkais. Nuotakai bus like 3 sav iki gimdymo, tai nieko per daug nedaro, seimos ratas. Laiko like neperdaugiausiai, kalbejau ko noretu, atsakymas nieko nereikia. Pas mane to nebuna, tai tikiuosi pasidalinsim mintimis  4u.gif

butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune4 @ 2012 10 19, 14:44)
aš, asmeniškai, nematau nieko blogo. Esu mačiusi besilaukiančią piršlienę ir tai duoda savo grožio. Nieko nėra gražiau už moterį, kuri laukiasi! Tik į krikšto mamas, sako, negalima eiti.

dekui reik galvoti ir apsiskaiciuoti viska ax.gif kaip cia ka daryti

mes neesam nei pirsliave, nei liudininkais buve, vestuves buvom 2, vienos is ju musu 4u.gif . galvoju reik pradewt rinktis info. ka turetu daryti liudininkai, jau atvykus, po visos gamtos?
Atsakyti
musu organizuojamos vestuves vyks pries kaledas, bus mazos vestuves, be jokiu tradiciju is tradiciju bus tik seimos zidinio perdavimas, nebus jokiu poslu pokstu ir zaidimu, nieko pasiepiancio, jokiu muzikantu ir pan. viskas turi buti jauku, silta, grazu biggrin.gif tik kaip visa tai padaryti, nes nepazistu zmoniu, kurie ten dalyvaus doh.gif kai grisim i restorana, po pasivazinejimo, planuoju pirma padaryti jaunuju pasveikinima, tada visi sesim prie stalo, tai va cia ir nezinau ka daryti, ka sakyti g.gif gi nebus taip - nu dabar visi pavalgom, o tada ziuresim lotuliukas.gif kazka vis tiek reikia susedus prie stalo sugalvoti, o paksui galima padaryt pertraukele pavalgymui, kai visi uzkas tada daryciau zidinio perdavima ir jaunieji sake tada zodzio prasys ax.gif o veliau vel nezinau g.gif sunkiai sekasi man susideliot visa scenariju, minciu gal ir yra, et jos tokio neisgrynintos doh.gif

beje, kadangi viskas vyks ziema, gal turit patarimu, ka sugalvot po baznycio su uzkandimu, nes tikrai kai kas bus nuo 8 ryto nevalge, o i restorana grisim tik kokia 19-20 val, tai visi bus isalke, bet cia ne vasara, nesustosi belenkur g.gif ir dar gal ka nors idomaus pasiulysit nuveikti besivazinejant, kai sustosim pasifotografuoti ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2012 10 24, 16:25)
planuoju pirma padaryti jaunuju pasveikinima, tada visi sesim prie stalo, tai va cia ir nezinau ka daryti, ka sakyti  g.gif  gi nebus taip - nu dabar visi pavalgom, o tada ziuresim  lotuliukas.gif  kazka vis tiek reikia susedus prie stalo sugalvoti, o paksui galima padaryt pertraukele pavalgymui, kai visi uzkas tada daryciau zidinio perdavima ir jaunieji sake tada zodzio prasys  ax.gif  o veliau vel nezinau  g.gif  sunkiai sekasi man susideliot visa scenariju, minciu gal ir yra, et jos tokio neisgrynintos  doh.gif

Mes grize pasipasakojom kur buvom (SM ir bazinycia),ka ten veikem(susituoke lotuliukas.gif ) tada padovanojom jauniesiems angela,kad saugotu ju seima ir dar padovanojom jauniesiems taures ir isgerem uz nauja seima sampano biggrin.gif Jei karsti patiekalai paruosti galima valgyti,jei yra laiko galima prisistatyti sveciams,taip sakant susipazinti is arciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2012 10 24, 15:48)
Mes grize pasipasakojom kur buvom (SM ir bazinycia),ka ten veikem(susituoke  lotuliukas.gif ) tada padovanojom jauniesiems angela,kad saugotu ju seima ir dar padovanojom jauniesiems taures ir isgerem uz nauja seima sampano biggrin.gif Jei karsti patiekalai paruosti galima valgyti,jei yra laiko galima prisistatyti sveciams,taip sakant susipazinti is arciau lotuliukas.gif

mano labai sunku planuot, nes kai as planavau svao vestuves, tai as buvau viskuo pati pasirupinus ir ziedlapiais ir taurem ir kitom smulkmenom, o jeigu ir jie patys tuo pasirupins, klausti nenoriu, nes nebebus staigmena...
del susipazinimo, as mastau, gal ji padaryt jeigu kur sustosim uzkast, beuzkandziaujant, kad butu veiklos, per musu vestuves visai fainiai gavosi, nes cia irgi vaziuos beveik visi zmones, nes nedaug ju tebus, nevaziuos i pasivazinejima tik tevai ir mociutes ax.gif

beje, gal zinot is kur gauti lietuvisku dainu karaoke? man konkreciai reiktu viliaus ir violetos "nieko nera geriau", bet kazkaip niekur nerandu vien tik muzikos unsure.gif
Atsakyti
sveikos, jungiuosi prie jusu SVOCIUTES, kol radau siuos namukus, tai spejau jau nauju temu prikurt:)

musu svociaujamos vestuves bus tik vasara, bet kadangi jau uzsiprase dabar, tai ir ruostis po truputi noriu pradet
Papildyta:
va man klausimelis, o kas moka uz baznycia?
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2012 10 26, 12:43)
sveikos, jungiuosi prie jusu SVOCIUTES, kol radau siuos namukus, tai spejau jau nauju temu prikurt:)

musu svociaujamos vestuves bus tik vasara, bet kadangi jau uzsiprase dabar, tai ir ruostis po truputi noriu pradet
Papildyta:
va man klausimelis, o kas moka uz baznycia?

nu va, visai kita kalba mirksiukas.gif

siaip pagal tradicijas turetu moketi pirslys, bet manau pagal susitarima.
Atsakyti
as manau , kad besilaukianti svocia nieko blogo, nes kaip gali buti leliukas, kazkas blogo nestuke.gif

QUOTE(Boruzeee @ 2012 10 19, 15:10)
sveikutes,
ka jus manot apie nescia liudininke? mus pakviete buti liudininkais, o musu kitu metu planas  nestuke.gif as kai pasisakiau kokie musu planai jaunieji sako, busit tryse liudininkai  biggrin.gif  noreciau paklausti jusu nuomones? zinau, kad svocia nescia nelabai gerai, bet mes liudininkai... padekit
4u.gif

Atsakyti