Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVI

QUOTE(Lorian) @ 2013 01 23, 15:08)
Noreciau dar del smelio pasiteirauti - ar matet gal kada kaip visa tai realiai atrodo? kazkaip pradejau galvot dabar, kad kai pils jaunieji vienu metu tai susimaisys spalvos ir nebebus to piesinio, ar kazka ne taip supratau? gal paeiliui reikia pilt? g.gif

sveika, na šiaip jau neturi , manau, vienu metu abu pilti į vieną indą tuo pačiu metu. aš bent jau planuoju, kad pasakysiu kažką trumpai ir gražiai ir tada įteiksiu po indelį kiekvienam su smėliu ir lai po truputį pila, nors mano atveju,t ų pilančiųjų bus net 5, nes jauniesiems antrosios santuokos, iš pirmų turi vaikų, tai planuoju tokia tvarka: pirma jaunoji, paskui jauikis, paskui jaunosios dukra, apskui jaunojo dukra ir galiausiai jaunosios sūnus, ir taip šią seką kartosim kol neišpilstys viso smėlio. ir dar, pamąsčiau, jei gausiu gražių akmenukų, tokių kaip būna pajūrį, jūros nušlifuoti, juos prieš tai panaudosiu ant tilto, kai jaunieji rinksis kas jiems tinka, tai tuos, ką pasirinks sudėsiu pradžioj į tą indą, ir, kad užtvirtint, kad šeima laikysis tų pasižadėjimų (net nežinau kaip juos pavadint) supils ant jų tą smėliuką.
Atsakyti
QUOTE(giengiux @ 2013 01 23, 14:52)
sveika, na šiaip jau neturi , manau, vienu metu abu pilti į vieną indą tuo pačiu metu. aš bent jau planuoju, kad pasakysiu kažką trumpai ir gražiai ir tada įteiksiu po indelį kiekvienam su smėliu ir lai po truputį pila, nors mano atveju,t ų pilančiųjų bus net 5, nes jauniesiems antrosios santuokos, iš pirmų turi vaikų, tai planuoju tokia tvarka: pirma jaunoji, paskui jauikis, paskui jaunosios dukra, apskui jaunojo dukra ir galiausiai jaunosios sūnus, ir taip šią seką kartosim kol neišpilstys viso smėlio. ir dar, pamąsčiau, jei gausiu gražių akmenukų, tokių kaip būna pajūrį, jūros nušlifuoti, juos prieš tai panaudosiu ant tilto, kai jaunieji rinksis kas jiems tinka, tai tuos, ką pasirinks sudėsiu pradžioj į tą indą, ir, kad užtvirtint, kad šeima laikysis tų pasižadėjimų (net nežinau kaip juos pavadint) supils ant jų tą smėliuką.

o kur žadat tokių akmenukų gaut? smile.gif nes ir man labai aktualus klausimas, o kelionė iki jūros iki vestuvių nenusimato blush2.gif
Atsakyti
radau internete kur prekiaujama smėliu pigiau: http://www.rbinvest....alvotas-smelis/

Papildyta:
QUOTE(Ronera @ 2013 01 23, 16:01)
o kur žadat tokių akmenukų gaut? smile.gif nes ir man labai aktualus klausimas, o kelionė iki jūros iki vestuvių nenusimato blush2.gif

šiaip pas save kažkur turėjau kažkiek ir viena draugė jų kažkada kai buvo prie jūros prisirinko, mėginsiu tokiu būdu juos gaut, o jei ne - mėginsiu nulėkti iki tų įstaigų (gal ir baugokai skamba), kur prekiaujama kapų priežiūros preimonėmis t.y. antkapiai, akmenukais ir t.t. esu tenai mačiusi tokių akmenukų.
Atsakyti
tame psl tikrai galima gauti smelio, bet spalvu pasrinkimas labai mazas. akmenukus as pirkau zvejybos parduotuveje biggrin.gif ir dar siredeliu formos

user posted image
Atsakyti
o čia tikri akmenukai? labai jau gražūs smile.gif kokia kaina, jei ne paslaptis ir kur jų ieškoti?
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2013 01 23, 15:01)

akmenukų, tikrų, galima rasti parduotuves 3,5 ar už 1 eurą mirksiukas.gif
ten būna ir stiklinių, šiandien važiuosim į Senukus pasižiūrėt, ten irgi būdavo
Atsakyti
QUOTE(giengiux @ 2013 01 23, 16:32)
o čia tikri akmenukai? labai jau gražūs smile.gif kokia kaina, jei ne paslaptis ir kur jų ieškoti?

po 1 Lt uztaikiau, zvejybos parduotuveje

taip, tikras akmuo baltas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 23 sausio 2013 - 16:42
QUOTE(Lorian) @ 2013 01 23, 14:08)
Noreciau dar del smelio pasiteirauti - ar matet gal kada kaip visa tai realiai atrodo? kazkaip pradejau galvot dabar, kad kai pils jaunieji vienu metu tai susimaisys spalvos ir nebebus to piesinio, ar kazka ne taip supratau? gal paeiliui reikia pilt? g.gif

isiveskit i youtube sand ceremony ir viska vizualiai pamatysit mirksiukas.gif pilti kartu tikrai nereikia, nes smiltys susimaisys bepilant ir bus spalvu misinys. nesukris sluoksniais mirksiukas.gif

As uz paprastus, naturalius akmenukus is lauko 4u.gif Juros nepasiekiau, bet prisirinkau salikelese - daubose buna lietaus sunestu. Tikrai graziu, ploksciu radau. Buna dar zmones aplink namu tvoras ne skalda, bet paprastus akmenukus pasipila.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 01 23, 17:41)
po 1 Lt uztaikiau, zvejybos parduotuveje

taip, tikras akmuo baltas

net nebūtų šovę į galvą man tokiose parduotuvėse paieškot biggrin.gif , reiks užsukt kada į kokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giengiux @ 2013 01 23, 17:45)
net nebūtų šovę į galvą man tokiose parduotuvėse paieškot biggrin.gif , reiks užsukt kada į kokia smile.gif

ejau to smeliuko kvarcinio ieskoti ten ir pamaciau akvariume tu akmenu biggrin.gif

planuoju smeli susipilstyt i kazka, kad zinociau kokio indo reikia, nes uzbego drauge - ujei, sako, kiek nedaug to smelio biggrin.gif kad nenupirkciau indo baisiai didelio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 23 sausio 2013 - 16:58
aš aną savaitę parduotuvėje "viskas už vieną eurą" mačiau tokius fainus mažus ąsotėlius (kažkas tokio http://www.dirbinys....ymas-89202.htm), mąstau juos nusipirkti. jie nedideli, stikliniai, manau gražiai žiūrėsis.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 01 23, 14:58)
man jau neramu, nes siaip, viska deliojuosi, perkuosi, bet prie scenarijaus neprieinu visai

O aš atvirkščiai viską darau, visdar skaitinėjuosi senas temas, dar daug liko. Skaitau viską nuo pradžių, dėliuojuosi scenarijų ir manau tik tuomet pradėsiu apsipirkinėti ax.gif

QUOTE(Lorian) @ 2013 01 23, 15:08)

Per mano vestuves buvo pilamas smėlis. Jį reikia pilti paeiliui rolleyes.gif

QUOTE(knopke* @ 2013 01 23, 16:26)

Gražūs akmenėliai bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(giengiux @ 2013 01 23, 18:21)
aš aną savaitę parduotuvėje "viskas už vieną eurą" mačiau tokius fainus mažus ąsotėlius (kažkas tokio http://www.dirbinys....ymas-89202.htm), mąstau juos nusipirkti. jie nedideli, stikliniai, manau gražiai žiūrėsis.

Nerodo nuorodos

Papildyta:
Atnaujinu sąrašiuką 4u.gif

giengiux – kovo 23
ega - balandžio 27 d.
Ony - geguzes 4
Notte - gegužės 17d.
lili* - birželio 1
Ronera - birželio 1 d.
Sauliki - birželio 1 d.
kibirelis - birželio 22
ashinga - birželio 22
gelmyte – birželio pabaiga
Lorian) – birželis ir liepa
Knopke* - birželio pabaiga ir rugpjūčio pabaiga
Lora27 - liepos 6
tuatra - liepos 6
sandrėja - liepos 27
Dollilyte - rugpjūčio 10d.

Merginos kai rašote kad svočiausite tai prašau parašykite ne tik mėnesį bet ir dieną, kad žinotume tiksliai ir galėtume kumščius už Jus palaikyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrėja: 23 sausio 2013 - 18:14