Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVI

QUOTE(Lora27 @ 2013 01 24, 23:11)
Lorian), smėliuką pirkau su 30% nuolaida, tai mokėjau po 2,80Lt (be nuolaidos - 3,99Lt). Nuolaidas Senukai skelbia kas antrą trečiadienį. Tai pagal "grafiką" sekantis trečiadienis turėtų būti vasario 6 d.
Aš buvau vakare, tai spalvos gal buvo išrinktos. Bet dar liko trijų atspalvių žalio smėlio, ružavo, dviejų atspalvių alyvinio, rudo ir dar.... net nepamenu.

nebūtinai kas antrą trečiadienį 4u.gif kartais būna ir kiekvieną trečiadienį, kartais kelis trečiadienius iš eilės nebūna, ne taip jau seniai buvo lygtais penktadienį o ne trečiadienį ax.gif

QUOTE(giengiux @ 2013 01 25, 09:04)
mielosios, tikiuosi nesupyks tie, kas sukūrė šį paštuką 4u.gif , bet kažkuriame SM forume radau dar vieną svočioms skirtą el. paštą  thumbup.gif , kuriuo dalinuosi su Jumis gathering.gif , tik būkit geros nieko tenai netrinkit nono.gif , o, priešinga, dalinkitės tenai tuo, ką turite smile.gif
pašto  adresas: svociutems@gmail.com
slaptažodis: supersvocia

Sėkmės planuojant smile.gif smile.gif

ačiū tau labai už dar vieną aukso kasyklą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giengiux @ 2013 01 25, 10:04)
SM forume radau dar vieną svočioms skirtą el. paštą  thumbup.gif , kuriuo dalinuosi su Jumis gathering.gif ,

Ačiukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginios gal kam pravers:
Pagalvėlė 4u.gif
Atsakyti
Kaip zadejau, keliu foto su naktiniais, bei kitom "smutkem" : grazinu skola forumui uz idejas. Aciu visoms buvusioms ir busimoms svociutems thumbup.gif

Jausmu dezute ir palinkejimu knyga (dariau pati)

user posted image user posted image user posted image

Gyvenimo kelias (stalo ispirkimui), zidinys (graviravom), komendantu zenklai

pareigybiu zenklai ir darbo irankiai, medus tevams, jaunuju taures gamtoje, smelis, naktiniai dviems

Atsakyti
sakykte, o kelias tai kas?
papasakokite

o medu iteksite tevams kada?ideja labai grazi medaus, tik kuriuo metu tai vyks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 25 sausio 2013 - 19:21
QUOTE(giengiux @ 2013 01 25, 10:04)
mielosios, tikiuosi nesupyks tie, kas sukūrė šį paštuką 4u.gif , bet kažkuriame SM forume radau dar vieną svočioms skirtą el. paštą  thumbup.gif , kuriuo dalinuosi su Jumis gathering.gif , tik būkit geros nieko tenai netrinkit nono.gif , o, priešinga, dalinkitės tenai tuo, ką turite smile.gif
pašto  adresas: svociutems@gmail.com
slaptažodis: supersvocia

Sėkmės planuojant smile.gif smile.gif

Išsisaugojau viską į kompą. Na ir lobynas bigsmile.gif
Neįsivaizduoju kada aš viską spėsiu perskaityti.
Visas temas skaitau nuo pradžių, tai dabar dar tik ties 28 doh.gif

vasarė Šauniai viską pasiruošusi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrėja: 25 sausio 2013 - 19:46
zinokit, paskaitai, prisirenki informacijos ir gana, nebeskaitykit - pamesit galva paskui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 01 25, 20:49)
zinokit, paskaitai, prisirenki informacijos ir gana, nebeskaitykit - pamesit galva paskui biggrin.gif

Ech... kad ir aš taip jau dabar manau. Bet kad pradėjau nuo pirmųjų temų, o dabar norisi taip sakant ir "šviežienos" paskaityti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 01 25, 19:01)
sakykte, o  kelias tai kas?
papasakokite

o medu iteksite tevams kada?ideja labai grazi medaus, tik kuriuo metu tai vyks
QUOTE(Sandrėja @ 2013 01 25, 19:45)
vasarė   Šauniai viską pasiruošusi  thumbup.gif

Maniskes vestuves jau praejo smile.gif

Gyvenimo kelia radau is sio forumo. Kazkuri svocia buvo aprasiusi: "Gyvenimo juosta: ten pasišnekat pradžioj su netikrais jaunaisiais, kas kur, kodėl. Mūsiškiai tai ir dokumentus nusipiešę turėjo O po to klausi, o kodėl ženijatės (tuokiatės) brangieji. Nu ir pradeda tada atsakinėt, iš meilės, iš reikalo, dėl pinigų ir t.t. O tada sakot, nežinot, tuoj aš jums parodysiu. ir ištraukiat į ritinėlį susuktą juostą (aš turėjau tautišką lininę, bet tiks ir šalikėlis ar kokia kita medžiaga (kad gražiai ant grindų išsivyniotų) O ten ant lapukų (aš rašiau) surašyti tokie sakiniai: jaunieji tuokiasi ne todėl, kad myli vienas kitą; ir ne todėl, kad svajoja įteisinti savo santykius; netgi ne todėl, kad nori gražių vestuvių; jaunieji tuokiasi todėl, kad gandras nešdamas jiems vaikelį; mamą it tėtę rastu vienu adresu; todėl brangieji jaunavedžiai sekite šia gyvenimo juosta; kuri nuves jus ten, kur jums ir vieta; gaminti vaikučių. (vyniojau skaitydama, po sakinį) paskui piršliams daviau žvakę, kad pastovėtų ir patikrintų, o jauniesiems gražų butelį degtinės su sadaininiu čiulptuku būsimam vaikeliui Tai išėjo nuo stalo be kalbų visi "

Medu mes iteikeme kartu su tostu uz tevelius, kad dar jauniesiems nuolat, jei reikes, gelbetu ir ju gyvenima po sauksteli saldintu.
Atsakyti
aciu uz atsakyma, medu "nuvogsiu" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 01 24, 19:55)
Ką manot apie tokius medalius ? ax.gif
user posted image

Paprasti, bet man patinka.

Svočiutės, gal žinot, kur internetu ieškoti torto pjaustymo įrankių? Žiūrėjau selevi, bet labai mažas pasirinkimas.

Smėlio ceremonijai radau panašią vazą user posted image
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2013 01 26, 02:31)
Paprasti, bet man patinka.

Svočiutės, gal žinot, kur internetu ieškoti torto pjaustymo įrankių? Žiūrėjau selevi, bet labai mažas pasirinkimas.

Smėlio ceremonijai radau panašią vazą user posted image

SVEIKA, KUR RADAI TOKĮ INDAŽĄ PIRKTI, JEI NEPASLAPTIS? blush2.gif
Atsakyti