Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVI

QUOTE(tuatra @ 2013 01 26, 23:45)
ebay  unsure.gif siunčia iš Amerikos, kaina apie 11 svarų išeina g.gif

Nemanau. Labai daug skaitymo, niekas neklausys. Aš jei kažką darysiu, tai manau pasiskolinsiu pėdų per rakto skylutę vaizdą, kažką trumpai pakomentuosiu ir viskas g.gif

į UK gal ir pigiau gaunasi, o į Lietuvą kai prisideda siuntimas tai pigiausias kurį radau gal 60lt išėjo smile.gif

kaip atrodo tos pėdos? blush2.gif

aš galvojau apie tą lovos patikrinimo aktą, gal ir jį daryt, tik aš jį pakoreguočiau savaip, pasinaudočiau tik idėja, bet pateikčiau kur kas trumpesne ir kuklesne forma... nors nežinau apskritai dar dar jį darysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 01 27, 10:29)
klausimas...vaiku vardu rinkimas, banko iteikimas - antra diena vyksta?kaip ir kraicio skrynios, taip?

Mes darysim viską pirmą dieną, nes antrą dieną tik pusryčiai, pirtis ir namo. Tai antrą dieną sakiau tik apdovanojimus išdalinsim.

QUOTE(Azija @ 2013 01 27, 10:51)
Indas labai grazus ir praktis kas, bet kaip i ji smeli pils per ceremonija? Su kokiu piltuveliu nebent. O Akropolio maximoj ar Jyske vazos apie 10lt-tiesios,ar siaurejancios i virsu.
O ka i ta dezute be pasizadejimo dar ideti? Saldainiu su foto, dar ka galima?

Mačiau video, pila per tokią iš popieriaus susuktą tutkelę, kaip žinot žiedlapiams būna skirta.
O aš galvoju gal nedaryt tų dėžučių. Gal tiesiog leisti išsitraukti kiekvienam po lapelį su pažadu g.gif pvz.

QUOTE(ega @ 2013 01 27, 11:42)
Man kolegė pasiūlė ir man labai patiko mintis-ji man išnuomos poloroidą, svečiai kol mūsų lauks nusifotkins ir parašys palinkįjimą. Tik va nežinau kaip tą padaryti, ar nuotraukas į svečių knygą klyjuoti, ar su kortelėm kokiom daryt, nežinau, nesumastau g.gif

Tegul klijuoja nuotraukas į svečių knygą ir šalia parašo palinkėjimą.

QUOTE(Ronera @ 2013 01 27, 12:46)
į UK gal ir pigiau gaunasi, o į Lietuvą kai prisideda siuntimas tai pigiausias kurį radau gal 60lt išėjo smile.gif

kaip atrodo tos pėdos? blush2.gif

Tai kad žiūrėjau siuntimas tiek pat kainuoja į UK kiek ir į LT.
Buvau kažkada seniau mačius svočiutėse, žodžiu rakto skylutės vaizdas ir per tą skylutę matosi abiejų pėdos po antklode. tarkim taip user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuatra: 27 sausio 2013 - 12:00
tai per vienas vestuves tuomet paliksiu siuos darbus antrai dienai, nes bus normali antra diena, su korimais ir panasiai, o atrose, tuomet stengsiuosi per pirma diena, nes ryte tik pusryciai ir namo, bent jau sodyba iki pietu tik uzsakyta, o kadangi ten jaunimas beveik bus, tai visi po nakties itariu nelabai ir klausysis
Atsakyti
Mamukai, įkėliau ir aš į paštą savo turimą info, kurią surinkusi buvau, kai prieš trejus metus ruošiausi - gal kam naudingas bus tas vienas word dokumentas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Notte @ 2013 01 27, 18:03)
Mamukai, įkėliau ir aš į paštą savo turimą info, kurią surinkusi buvau, kai prieš trejus metus ruošiausi - gal kam naudingas bus tas vienas word dokumentas wink.gif

Ačiukas. Labai "turtingas" failiukas.
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2013 01 27, 12:57)
O aš galvoju gal nedaryt tų dėžučių. Gal tiesiog leisti išsitraukti kiekvienam po lapelį su pažadu  g.gif

Aš tai nedarysiu schmoll.gif Man puikiai suėjo tiesiog paprastų lapelių davimas išsitraukt smile.gif

QUOTE(Lora27 @ 2013 01 27, 20:12)
Ačiukas. Labai "turtingas" failiukas.

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Notte @ 2013 01 27, 18:03)

Ačiuks 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

noreciau ir as prisijungti i jusu gretas.
Esam pakviesti buti liudininkais Rugsejo 6d.
Sunki uzduotis, daug laiko, bet pradedu labai jaudintis jau dabar 4u.gif
Skaiciau jusu temas, oi kiek ideju, labai dziaugiuosi, kad yra tokia tema thumbup.gif
Atsakyti
kaaatute datą patikslinti
giengiux – kovo 23
ega - balandžio 27 d.
Ony - geguzes 4
Notte - gegužės 17d.
lili* - birželio 1
Ronera - birželio 1 d.
Sauliki - birželio 1 d.
kibirelis - birželio 22
ashinga - birželio 22
Lorian) – birželio 15
Knopke* - birzelio 29
gelmyte – birželio 29
Lora27 - liepos 6
tuatra - liepos 6
Lorian) – liepos 20 antros vestuves bigsmile.gif
sandrėja - liepos 27
Dollilyte - rugpjūčio 10d.
Knopke* - rugpjucio 24 antros vestuves bigsmile.gif
Dolla* - rugsėjo 6 d.

QUOTE(knopke* @ 2013 01 27, 15:34)
kadangi ten jaunimas beveik bus, tai  visi po nakties itariu nelabai ir klausysis

tai vat žinok aš irgi taip galvoju. neįdomu tie skaitymai bus tikrai schmoll.gif g.gif

QUOTE(Dolla* @ 2013 01 27, 23:26)
Sveikos merginos,

sveika drinks_cheers.gif

Ar žiūrinėjotės jau kuri taurių ir torto pjaustymo įrankių??? Gal galit patarti, ar reikia tortui ir peilio, ir lopetėlės, ar užtektų tik lopetėlės? unsure.gif ir ar derinsit taures prie torto įrankių. Blyn, kaip per kišenę viskas kerta blink.gif
Atsakyti
taures pirkau vynines, subtiliai isgraviravo eiles ant ju, torto irankius pirkau delimano, taip pat graviravau vardus ir data
kerta, kerta, o dar kiek reikia viskoooooooo, jau baisu pradeda darytis, o kai man viskas dvigubai perkasi, tai visai smagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2013 01 27, 23:17)
Ar žiūrinėjotės jau kuri taurių ir torto pjaustymo įrankių??? Gal galit patarti, ar reikia tortui ir peilio, ir lopetėlės, ar užtektų tik lopetėlės? unsure.gif ir ar derinsit taures prie torto įrankių. Blyn, kaip per kišenę viskas kerta blink.gif

taures pirksiu ne spec. bet paprastas gražesnes ir pagraviruosiu, prie įrankių tikrai nederinsiu schmoll.gif , tiesa girdejau ,kad jaunosios mama pati įrankius nupirks.

Mes su MB iš vis pasitarėm, kad kuo mažiau kalbų ir vsokių kitokių atrakcijų, nes žmonės pasišokt norės, nes mėgsta šokti, galų gale pabendrauti ax.gif
O laikas (tos keliso valandėles pirmą vakarą) prabėgs labai greitai, tai pasiruošim pagrindinius dalykus, kelis žaidimus , dar su muzikantais susikambinsim, pasiderinsim ....
Nes aš vis skaitau ir man baisu, kiek jūs kitos visko ruošiatės ir kaip visa tai spėsit bigsmile.gif
Atsakyti
ir as taip ruosiuosi, mazai kalbu, jokiu eiliu ilgu ir juokingu, viskas labai paprastai, bet siltai, na, dar planuoju 10 jaunuju isakymu pateikt ir viskas
Atsakyti