Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVI

svociutes...kalbam apie mus, musu rupesteliais dalinames, viska planuojam darom savom rankelem, o apie pirslius nelabai ka ir radau biggrin.gif

ka jei veikia salia musu?ka jie privalo ir turi atlikti..akd nesiotis pirslio ciamodama lotuliukas.gif - tai klausimu nekyla...ispirkoj stalo sudalyvaut, o dar ka jie atsakingo nuveikia g.gif
Atsakyti
o man tai toks klausimas del SB g.gif jis neseniai po operacijos, negales vartoti alkoholio, o juk kiek tostu reiks jam pasakyt, tai ka daryt g.gif ir per tilta manes nest negales blush2.gif irgi nesugalvoju ka cia idomiau padarius ax.gif
Papildyta:
knopke, nelabai galiu patart del tradiciniu vestuviu, bet manau, cia jau judvieju susitarimo reikalas. as tai nerasysiu visokiu kalbu " cia sakysi,tu, o cia jau as ir pan", manau, kad viskas naturaliai gausis, as su juo viska aptarsiu pries vestuves, visus zaidimus, visas dalis. na, gal tik pradzioj ten jam gal parasysiu ka mazdaug sakyti, bet as saviski zinau, jis neims ir neskaitys is lapo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos Svociutes,
Jungiuos ir as i Jusu bureli 4u.gif Svocia busiu jau 3 karta, tik va beda, kad paskutini karta buvau pries 9 m. Tai manau, kad mano scenarijus, zaidimai jau pasene ir daug kur besikartojantys... Cai labai geru ideju pasiskaiciau, saunuoles Jus smile.gif
Beje, beda dar ir ta, kad vestuves ziema, is kart po nauju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasked: 03 lapkričio 2012 - 13:38
Sveikos. Turiu ir parduodu aš tokį receptėlį, gal sakau kuriai prireiktų ax.gif
http://public.fotki....u-receptas.html
Kaune
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aridax: 03 lapkričio 2012 - 17:20
merginos, bandziau permest ir pasta, ir temutes ne viena, kaip supratau, ir susidariau vaizda, kad pirliai stoja kalbeti:

1.grize ir uzsede savaji stala, su liudijimu skaitymu (pirslys)
2. issirenka komendantus ir svocia juos apdovanoja
3.iteikiama kracio deze jauniesiems
4. irasymas i moteris ir i vyrus(nebus antros dienos pas mus)
5.islydejimas miegojimui..

ar gerai supratau?

kada reiktu iteikti jaunuju pasizadejimus vienas kitam?
kuriuo metu?

jums gal atrodys kvailai, kad as tiek klausiu, bet man kaip niekad baisu, nes einam pirma karta biggrin.gif

ir gal zinote, kur saldainiu uzsisakyti jau pagamintu , kad nereiktu paciam vargt
Atsakyti
Labuka, uzstrigau ties stalo komendantais, pirmose vestuvese buvo muzikantai, tai jie ta dali ir pravede, o sitose nebus, tai tenka paciai sukti galvele. Gal idomesniu minciu turite? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2012 11 06, 14:11)
Labuka, uzstrigau ties stalo komendantais, pirmose vestuvese buvo muzikantai, tai jie ta dali ir pravede, o sitose nebus, tai tenka paciai sukti galvele. Gal idomesniu minciu turite? smile.gif

pas mus tokiu nebus, tai nelabai ka galiu pasiulyt, per musu vestuves tiesiog issirinkom komendantus (siule patys sveciai), ir jiems uzmovem tokias geltonas kepureles, kad is toli matytusi biggrin.gif

o man didizausia dilema, ka darryt su maziuku, jo maitinimu, nes dar valgo MP ir miegojimu doh.gif baliuj jis irgi dalyvaus, nes neturiu kur palikti,tik ten bus paimti keli kambariai viesbuty, kad ji migdyt galeciau, bet jis tks mamysiukas, kad be manes nemiegos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2012 11 06, 14:11)

vestuvese ir per krikstynas dareme taip: po kas 6 kede priklijavome maiseli su svilpuku, sveciams paskelbeme loterija, kas rado po savo kede - ir buvo komendantu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuska @ 2012 10 29, 23:32)
Laba 4u.gif
jau antra karta jungiuosi prie jusu, lobis sitas forumas biggrin.gif pirma karta kai pirsliavom labai man cia viskas padejo 4u.gif
Vestuves bus ziema, tarp kaledu ir nauju, taip pat nedideles ir jauniesiams nieko nereika biggrin.gif bet manau vistiek reikia pasiruosti, kad smagesne svente butu, bet galva tuscia...na dar laiko yra, tikiuosi is jusu daug ideju pasisemsiu 4u.gif
Papildyta:

mano pazistamu vestuvese liudininkai buvo du vyrai mirksiukas.gif paciai neteko dalyvauti, bet sake kad biski keista buvo, bet tuo paciu ir faina g.gif

na del tu dvieju vyru, mes buvom vienose vetuvese buvo du broliai t. y viro ir zmonis brolis, tai kadangi vestuves buvo tradiciju tai nieko perdaug jie ten nedare, bet visteik keistai ziurejosi ir man...
Papildyta:
grazus sumanymas, kiek teko susidurti, tai komendantus rinkima pries tai aptaria su jaunasiais, jie geriau zmones pazysta tai pasiulo ,kuriuos rinkti , kurie sustresni, bet toks variantas irgi labai tyinkamas, nesuki sau galvos, kas atsisedo tas gavo, nebuna lauzymusi

pas mus vestuvese buvo labai faina sugalvoje pirsliai, komendantams buvo isdalinti skamvaliukai , na tokier kur buna viesbuciu portje, kur ranka darau dzin dzin atejes

QUOTE(Irikira @ 2012 11 06, 17:53)
vestuvese ir per krikstynas dareme taip: po kas 6 kede priklijavome maiseli su svilpuku, sveciams paskelbeme loterija, kas rado po savo kede - ir buvo komendantu mirksiukas.gif

Atsakyti
jungiuosi ir as i jusu buri 4u.gif debiutas lapkricio 17d,seses vestuves.scenarijus jau paruostas(sito forumo deka 4u.gif ).reikia tik atsispausdinti.suku galva kur ji isegti kad patogiau butu skaityti g.gif
savo zodzius parasiau raudonai, o MB juodai,kad patogiau butu suziureti biggrin.gif
per tilta nenes,o vaziuos su paspirtukais,ant kuriu bus uzrasai JAUNASIS ir JAUNOJI.tikiuosi sniego nebus g.gif biggrin.gif
tu visu islydejimu is namu nebus,palaiminimu irgi,padekos tevams irgi,nes jaunikio tevai nedalyvaus.kazkaip manau butu nei sis nei tas tos padekos tevams.
ai,va dar noriu paklausti,gal kas skaitet ta keturiu zvakiu pasaka?kaip man ja reiketu pateikti?uzdegti tas zvakes ir uzputineti paciai kaip ten parasyta?ir kaip jas iteikti?suristi ar i maisiuka koki grazu sudeti g.gif pasidalinkit savo patirtim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte1979 @ 2012 11 07, 15:22)
jungiuosi ir as i jusu buri 4u.gif debiutas lapkricio 17d,seses vestuves.scenarijus jau paruostas(sito forumo deka 4u.gif ).reikia tik atsispausdinti.suku galva kur ji isegti kad patogiau butu skaityti g.gif
savo zodzius parasiau raudonai, o MB juodai,kad patogiau butu suziureti biggrin.gif
per tilta nenes,o vaziuos su paspirtukais,ant kuriu bus uzrasai JAUNASIS ir JAUNOJI.tikiuosi sniego nebus g.gif  biggrin.gif
tu visu islydejimu is namu nebus,palaiminimu irgi,padekos tevams irgi,nes jaunikio tevai nedalyvaus.kazkaip manau butu nei sis nei tas tos padekos tevams.
ai,va dar noriu paklausti,gal kas skaitet ta keturiu zvakiu pasaka?kaip man ja reiketu pateikti?uzdegti tas zvakes ir uzputineti paciai kaip ten parasyta?ir kaip jas iteikti?suristi ar i maisiuka koki grazu sudeti g.gif pasidalinkit savo patirtim blush2.gif

as startuoju ir 17 d., as zodzius segiausi i papke kuria nunesiau kad padekoruotu i geliu parduotuve.
Atsakyti
QUOTE(mergyte1979 @ 2012 11 07, 16:22)

As skaitydama sia pasaka zvakiu nelaikiau ir neuzputinejau. Ta dare jaunuju tevai. Ant zvakiu buvau uzrasius kokia tai zvake, t.y. ramybe, tikejimas, meile ir viltis. Tevai laike zvakes, uzgesindavo jas. Kai kalbejau apie vilties zvake, jos neuzpute, taciau uzdege kitas zvakes ir visi kartu bendrai uzdege jaunuju seimos zidini. O paskui teveliai iteike visas zvakes jauniesiems. As nebuvau pagalvojus kur jas graziai sudesiu, tiesiog gavosi taip kad jaunieji susidejo jas salia pas save ax.gif
Atsakyti