QUOTE(agnuska @ 2012 10 29, 23:32)
Laba
jau antra karta jungiuosi prie jusu, lobis sitas forumas

pirma karta kai pirsliavom labai man cia viskas padejo
Vestuves bus ziema, tarp kaledu ir nauju, taip pat nedideles ir jauniesiams nieko nereika

bet manau vistiek reikia pasiruosti, kad smagesne svente butu, bet galva tuscia...na dar laiko yra, tikiuosi is jusu daug ideju pasisemsiu
Papildyta:
mano pazistamu vestuvese liudininkai buvo du vyrai

paciai neteko dalyvauti, bet sake kad biski keista buvo, bet tuo paciu ir faina
na del tu dvieju vyru, mes buvom vienose vetuvese buvo du broliai t. y viro ir zmonis brolis, tai kadangi vestuves buvo tradiciju tai nieko perdaug jie ten nedare, bet visteik keistai ziurejosi ir man...
Papildyta:
grazus sumanymas, kiek teko susidurti, tai komendantus rinkima pries tai aptaria su jaunasiais, jie geriau zmones pazysta tai pasiulo ,kuriuos rinkti , kurie sustresni, bet toks variantas irgi labai tyinkamas, nesuki sau galvos, kas atsisedo tas gavo, nebuna lauzymusi
pas mus vestuvese buvo labai faina sugalvoje pirsliai, komendantams buvo isdalinti skamvaliukai , na tokier kur buna viesbuciu portje, kur ranka darau dzin dzin atejes
QUOTE(Irikira @ 2012 11 06, 17:53)
vestuvese ir per krikstynas dareme taip: po kas 6 kede priklijavome maiseli su svilpuku, sveciams paskelbeme loterija, kas rado po savo kede - ir buvo komendantu