Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVI

Kiek skaiciau temu, tai visose perskaiciau tik gerus atsiliepimus, visur svociutems pasiseke, tai taip bus ir mum, nes cia aukso vertes forumas bigsmile.gif
leliuko_mama, gal gali pasakyti su kokia programa darei foto, kur ant degtuku dezuciu? labai graziai atrodo 4u.gif
gal kuri turit pazadu torto maketa? lyg ir ieskojau paste, bet neradau...
Atsakyti
QUOTE(agnuska @ 2012 11 08, 14:35)
gal kuri turit pazadu torto maketa?

Atsiuskit man i az savo el.paštą, persiusiu.
Atsakyti
QUOTE(agnuska @ 2012 11 08, 13:35)
Kiek skaiciau temu, tai visose perskaiciau tik gerus atsiliepimus, visur svociutems pasiseke, tai taip bus ir mum, nes cia aukso vertes forumas bigsmile.gif
leliuko_mama, gal gali pasakyti su kokia programa darei foto, kur ant degtuku dezuciu? labai graziai atrodo 4u.gif
gal kuri turit pazadu torto maketa? lyg ir ieskojau paste, bet neradau...

cia nuotraukas pasiruosiau dezutems - http://www.loonapix.com/lt/effector/
lygtai buvo paste dezutes pazadu tortui...
Atsakyti
QUOTE(mergyte1979 @ 2012 11 08, 13:00)
is jusu lupu tiesiai dievui i ausi thumbup.gif kad tik nebutu lietaus...
jerguteliau as jau ir naktim sapnuoju tas vestuves doh.gif ir save raminu,kad viskas bus gerai biggrin.gif
siandien susiradau bodziuku iskarpas,reikes pirkti kartono ir perpiesti,ant ju rasysim vaikiuku busimu vardus.

as tai nupirkau dvi atvirutes viena ruzava, kita zydra pridejau po vaikiskas maziukes kojinaites ir ir dar pridejau po grazu kaspinika.
Atsakyti
Sveikos,

karsta.gif pagaliau ir as radau aktyvia tema thumbup.gif (per paieskas vis uzdarytas ismesdavo, bet skaitau ir tas thumbup.gif )

cia tikras lobynas bigsmile.gif
Su SB jau isbandem zaidima su virvemis, kur buvo nuoroda temos pradzioje - liux, labai paprasta, butinai padarysim. thumbup.gif

Mes pirsliausim 12.28. Brrrr - pirmos vestuves tokiose pareigose ir ziema... Bet ka padarysi - gamtoj tai nemanau, kad ka darysim. Ceremonija po pietu 15 val., kol isjudesim, jaunieji pageidauja i Kryziu kalna, tai pirmyn atgal suvazinejimas uzsims kazkiek laiko, dar turim minty i viena vieta salia kryziu kalno uzvaziuot (uzkast tuo paciu), bet pagal sezona ir jaunosios nestuke.gif nelabai ten bus noro daryti kazka labai judraus, juolab, kad net neiasku, koks oras bus. Ar as cia blogai mastau g.gif
Diena trumpa ziema, ziurek ir tamsu unsure.gif

o kas vyks grizus, dar tik deliojuos, studijuoju Jusu patirti ir negaliu atsidziaugti, kad tiek visokiu ideju yra thumbup.gif

Manau, linksmai pabendrausim, pasitarsim bigsmile.gif , tikrai turesiu klausimu ir lauksiu patarimu ax.gif
Jaunieji mums taip pat sake - kad bile tik bukit, nieko daugiau nereikia, bet man kazkaip sitie zodziai nulio reiksmes, nes visi, tuo paciu ir jie lauks ir tikesis, kad nesedesim kaip rozes, bet vakara pravesim.

smagaus planavimo visoms oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 11 08, 22:37)

Jaunieji mums taip pat sake - kad bile tik bukit, nieko daugiau nereikia, bet man kazkaip sitie zodziai nulio reiksmes, nes visi, tuo paciu ir jie lauks ir tikesis, kad nesedesim kaip rozes, bet vakara pravesim.

labas mirksiukas.gif
man taip pat sake, ir vestuves ziema, tik musu 12.29d. ir jaunieji su vaikiuku, tik jau nebe nestuke.gif o jau jam bus 4 men biggrin.gif tai mastau mastau ka cia geresnio sugalvojus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuska @ 2012 11 09, 10:45)
labas  mirksiukas.gif
man taip pat sake, ir vestuves ziema, tik musu 12.29d. ir jaunieji su vaikiuku, tik jau nebe nestuke.gif o jau  jam bus 4 men biggrin.gif tai mastau mastau ka cia geresnio sugalvojus doh.gif

musiskes irgi ziema, ir musu jaunieji su vaikuciu 6 metu biggrin.gif del to bus nedidelis vakaras, bet vis tiek norisi, kad nesedetume ir ne vepsotume, norisi padarysi vis tiek jiems isimintina vakara wub.gif
pasirasiau scenarijaus griaucius ir apstojo mano planavimai, nes namie visokiu rupesciu, reiktu kazka vel imtis veiklos ir dabar pasidaryt ta ka esu numacius.

kokiu merginos ideju turit del palinkejimu rasymo, jaunoji issake nora, kad jinai tokio dalyko nori, kaip as per savo vaikiuko krikstynas dariau ax.gif
ant didelio lapo paruosiau vieta busimai bendrai nuotraukai, o tada siuntem ta lapa ir aplink visi linkejimus rase, bet nesinori kartotis. tai galvoju ka cia sumastyt, gal kokiu lapuku graziu pridalint ir paruost koki inda grazu i kuri gales sumesti palinkejimus, arba gal po gelyte ant kotelio padaryt, kur galetu uzrasyt palinkejimus, o tada susmeigt i koki grazu vazoveli g.gif
gal turit kazkokiu ideju? nes man ta linkejimu knyga tai neidomu atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2012 11 09, 11:28)

gal turit kazkokiu ideju? nes man ta linkejimu knyga tai neidomu atrodo  schmoll.gif

dar linkejimus kai kurios svociutes su cukriukas dare. kiekviena ryta gerdami kava ar arbata, koki linkejima gali perskaityti. ankstesnese temose buvo. arba prie maiseliuose supilstyto cukraus lapelius tvirtino arba su figuriniu ipakuodavo, ivyniodavo ir pan.
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2012 11 09, 11:48)
dar linkejimus kai kurios svociutes su cukriukas dare. kiekviena ryta gerdami kava ar arbata, koki linkejima gali perskaityti. ankstesnese temose buvo. arba prie maiseliuose supilstyto cukraus lapelius tvirtino arba su figuriniu ipakuodavo, ivyniodavo ir pan.

idomu idomu, kazkaip skaitydama, matyt, praleidau... skaiciau, kad bere cukru i lauza linkejimus sakydami, bet tokiu kazkaip neuzskaiciau. o tai kaip sveciai parasydavo i juos palinkejimus?
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2012 11 09, 11:28)
musiskes irgi ziema, ir musu jaunieji su vaikuciu 6 metu  biggrin.gif del to bus nedidelis vakaras, bet vis tiek norisi, kad nesedetume ir ne vepsotume, norisi padarysi vis tiek jiems isimintina vakara  wub.gif
pasirasiau scenarijaus griaucius ir apstojo mano planavimai, nes namie visokiu rupesciu, reiktu kazka vel imtis veiklos ir dabar pasidaryt ta ka esu numacius.

kokiu merginos ideju turit del palinkejimu rasymo, jaunoji issake nora, kad jinai tokio dalyko nori, kaip as per savo vaikiuko krikstynas dariau  ax.gif
ant didelio lapo paruosiau vieta busimai bendrai nuotraukai, o tada siuntem ta lapa ir aplink visi linkejimus rase, bet nesinori kartotis. tai galvoju ka cia sumastyt, gal kokiu lapuku graziu pridalint ir paruost koki inda grazu i kuri gales sumesti palinkejimus, arba gal po gelyte ant kotelio padaryt, kur galetu uzrasyt palinkejimus, o tada susmeigt i koki grazu vazoveli  g.gif
gal turit kazkokiu ideju? nes man ta linkejimu knyga tai neidomu atrodo  schmoll.gif

o as nupirkau labai grazia palinkejimu knyga, ja gales panaudot ir kitoms seimos sventems, o kaip sakot tos gelytes, ar dar tokie kaip lapeliai issimetys ir viskas. Nu cia skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2012 11 09, 13:07)
o as nupirkau labai grazia palinkejimu knyga, ja gales panaudot ir kitoms seimos sventems, o kaip sakot tos gelytes, ar dar tokie kaip lapeliai issimetys ir viskas. Nu cia skonio reikalas.

jei nores ir issaugos ax.gif
jei atvirai visai buciau nedarius palinkejimu, nes kaip bebutu taip, visi dazniausiai jau tuos palinkejimus i atvirutes prie dovanu suraso, turiu tooookia kruva is savo vestuviu bigsmile.gif
bet kadangi jaunoji pageidauja tai reiks kazka sumastyt biggrin.gif
Atsakyti
as irgi gal labiau buciau uz koki nors albumini palinkejimu varianta ax.gif
Atsakyti