QUOTE(vaidem @ 2012 10 10, 16:00)
Nežinau serpentine, žiūrint kaip jį naudosi. mano didžioji mažai laergiška buvo, bet tepant rezorbanu krutine išberdavo iškart. rezorbanas irgi su eteriniais aliejais. vis norėjau paklausti, kaip jum tie tepaliukai du? ar naudojat, ar padeda?
aš čia vis bemąstydama išvedžiau tokia teorija... čia gal man durnai atrodo, bet maniskei irgi kai pagerėjo oda, pradejo darytis kiti dalykai, atsiranda kaip ir alerginė sloga... atsiranda kosulys... reakcijos pasidare staigesnes...nežinau ... baisu, man, kad į astma varomės ...
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 10 10, 16:07)
Kai isberia, naudojam. mums jie stebuklus daro. Ju deka ir isbridom is juodos duobes. Berimai nustojus naudoti neatsinaujina. Net uzvalgius netinkamu produktu isberia nebe taip stipriai.
Tai va mums ir yra tas atvejis, kad AD rimti pradejo, bet prasidejo BA ir va nenutrukstamas ligu maratonas
QUOTE(melle @ 2012 10 10, 18:07)
Pas mus tai istorija tokia, kad pradejo berti, po puses metu - obstrukcinis bronchitas, dar po metu dukart obstrukcija pasikartojo, bet labai silpna, uzteko karta 2.5ml Ventolino sugirdyt ir praejo. Dabar berimai praktiskai isnyko ir visai neseniai turejom labai sunku obstrukcini bronchita. Tai nezinau kaip cia yra. Labai, tikrai labai tikiuosi, kad nepereis i BA
Mamos, jei matote, kad alergija keliauja link kvėpavimo takų, nedelskite. Lėkite tirtis. Maniškė pradėjo įtartinai kvėpuoti. Nei slogų, nei kosulių nėra, bet alergologiniam paėmė pasėlį iš nosies, rezultatas - prasidedanti alerginė sloga. Vadinasi turime būti budėjimo režime, nes vaikas bėrimus išauginėja, bet alergija keliauja kvėpavimo takų link. Ir, svarbu žinoti, gydytoja sakė, kad vos pastebėjus, kad vaikas neperšalęs ima kosčioti, atsiranda kiti įtartini astmos pirminiai požymiai reikia būtinai pasirodyti alergologui. Yra vaistai, kuriuos pavartojus blokuojamas alergijos ėjimas plaučių link, bėrimai tuo metu dažniausiai išauginėjami ir pasigydžius vaikas tiesiog pasveiksta. BET jokiu būdu negalima uždelsti iki dusulio priepuolių ir pan., nes bus šaukštai po pietų.
Aš visoms tikrai rekomenduoju Antakalnio vaikų alergologijos stacionarą. Daugybė tyrimų, kurių jums kažin ar kur kitur pasiūlys. Ir galbūt ne viską įmanoma pastebėti, o tyrimai jau parodo ligos progresą. Man buvo naujiena, kad galima suvaldyti AD perėjimą į astmą, tikiuosi kažkam irgi bus naudinga.