QUOTE(vaidem @ 2012 10 11, 14:37)
tikrai verta

Be to, tada dar remonto nebuvo padaryta, dabar skaiciau, kad labai grazu ten, vis maziau diskomforto

Ar yra pirkusiu Epipeną užsieniuose? Būtų gerai sužinoti smulkiau apie viską, t.y. kokioje šalyje, kiek kainuoja, kokio pavadinimo vaistinėse jo būna. Gal yra šalių, kuriose neparduotų su mūsišku receptu? Žinau, tik kad lenkijoje labai pigu, bet reik vietinio recepto.
Prireikė... Manau, šitokia info. praverstų ir kitoms
Prireikė... Manau, šitokia info. praverstų ir kitoms

Buvau Rudzevicienes paskaitoj
siaip kuo toliau i miska - tuo daugiau medziu....
pvz lopai, duriai ir net kraujo tyrimai gali buti netikslus - kiekviena reik tikslint provokaciniu bandymu, kaip ji pati sake nera koreliacijos tarp siu dalyku
negalima eliminuoti produktu ilgam laikui, po 6 men daraisi tyrimus ir bandai vel
abtihistamitiniai - reikalingi prie rinitio, o atopinio dermatito atveju arba maisto alergijos buna nelabai veiksmingi ir reikalingi
ir dar ejom su isbertom rankom i konsultacija, ant vienos net nebuvo kur durius daryt ir ka - sake tept prie tokios busenos emoliantais ir tik jei bloges Cutivate (del Cutivate is visu hormoniniu padaryta daugiausiai tyrimu su kudikiais nuo 3 men)
zodziu pavasari naudojom hormonus prie geresnes situacijos

pvz lopai, duriai ir net kraujo tyrimai gali buti netikslus - kiekviena reik tikslint provokaciniu bandymu, kaip ji pati sake nera koreliacijos tarp siu dalyku
negalima eliminuoti produktu ilgam laikui, po 6 men daraisi tyrimus ir bandai vel
abtihistamitiniai - reikalingi prie rinitio, o atopinio dermatito atveju arba maisto alergijos buna nelabai veiksmingi ir reikalingi
ir dar ejom su isbertom rankom i konsultacija, ant vienos net nebuvo kur durius daryt ir ka - sake tept prie tokios busenos emoliantais ir tik jei bloges Cutivate (del Cutivate is visu hormoniniu padaryta daugiausiai tyrimu su kudikiais nuo 3 men)
QUOTE(davule @ 2012 10 11, 17:22)
Buvau Rudzevicienes paskaitoj

hmm...O kaip tada kai alergija vyksta viduje ir i pavirsiu nelenda

del antihistaminu man labai keista... šiaip pagėrus jų mum tikrai matosi skirtumas, ant odos turiu omenyje. o kaip tevegyl'is prie visokių ekstrinių situacijų? gi daugumai jis suveikia, ar aš čia kažką maišau... bet man atrodo gi jis irgi antihistaminas? nu ir ne tik tavegylis ir kiti taip pat...
va radau:
Tavegyl (klemastinas) neutralizuoja histamino, kuris yra medžiaga, atsipalaiduojanti organizme alerginės reakcijos metu, veikimą.
Tavegyl lengvina alerginę odos reakciją (paraudimą, spuogelius, niežėjimą, patinimą), mažina edemą bei lengvina alergijos simptomus, pvz., šienligės (ašarojimą, čiaudulį, nosies varvėjimą), vabzdžių įgėlimo ar įkandimo sukeltus negalavimus.
Tavegyl lengvina:
· Alerginę odos reakciją (paraudimą, spuogelius, niežėjimą, patinimą).
· Alerginę slogą (šienligę, ašarojimą, čiaudulį, nosies varvėjimą)
· Vabzdžių įgėlimo ar įkandimo sukeltą reakciją.
Čia iš informacinio lapelio nukopinau, tai kažkaip įdomiai čia man
va radau:
Tavegyl (klemastinas) neutralizuoja histamino, kuris yra medžiaga, atsipalaiduojanti organizme alerginės reakcijos metu, veikimą.
Tavegyl lengvina alerginę odos reakciją (paraudimą, spuogelius, niežėjimą, patinimą), mažina edemą bei lengvina alergijos simptomus, pvz., šienligės (ašarojimą, čiaudulį, nosies varvėjimą), vabzdžių įgėlimo ar įkandimo sukeltus negalavimus.
Tavegyl lengvina:
· Alerginę odos reakciją (paraudimą, spuogelius, niežėjimą, patinimą).
· Alerginę slogą (šienligę, ašarojimą, čiaudulį, nosies varvėjimą)
· Vabzdžių įgėlimo ar įkandimo sukeltą reakciją.
Čia iš informacinio lapelio nukopinau, tai kažkaip įdomiai čia man

QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 10 11, 18:33)
Pvz ankstiniams, sojai, lopai visai neuzraudo, o suvalgius reaguoja stipriai. Ryziams buvo vienas +, bet juos labai mazais kiekiais valgom - neberia. 

tai va taip ir pasakojo...
QUOTE(vaidem @ 2012 10 11, 20:11)
del antihistaminu man labai keista... šiaip pagėrus jų mum tikrai matosi skirtumas, ant odos turiu omenyje. o kaip tevegyl'is prie visokių ekstrinių situacijų?
ekstriniu situaciju, slogos atveju taip
bet lengvo berimo (cia musu atveju) - nelabai
mamos, taip ir neatsakete kur perkate kokosu ir palmiu alieju kasdieniam maisto gaminimui? Kaip skonis palmiu aliejaus?
Sveikos mamytes, gal kas turi atliekamo neocate, pakaktu mum dabar ir vienos dezutes. Pirkciau uz mazesne nors kiek kaina nei pilnai kainuoja vaistineje. Reikia skubokai, mes is vilniaus. Treciadieni pagaliau isoperavo sirdute, dabar sunkus pooperacinis laikotarpis. Beje Jei kas tires pasiulyt misinio,tai iskart geriau atsiusti sms I mobilu 868613077.
Serpentine, as perku alieju cia.
cia daug visko yra, galima internetu, yra ir didesniuose miestuose parduotuves
Linulka, sveikateles jums.
Ar labai sudetinga operacija buvo? Ilgai truko?
cia daug visko yra, galima internetu, yra ir didesniuose miestuose parduotuves
Linulka, sveikateles jums.

Sveikos, ka inhaliuojates inhaliatoriumi, kai tik prasideda sloga?
Mes jau 3 karta sergame nuo mokslo metu pradzios, neisivaizduoju, kaip tam mano vaikui lankyti mokykla
Mes jau 3 karta sergame nuo mokslo metu pradzios, neisivaizduoju, kaip tam mano vaikui lankyti mokykla

QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 10 11, 22:38)
mamos, taip ir neatsakete kur perkate kokosu ir palmiu alieju kasdieniam maisto gaminimui?
Aš perku prekybos centruose Aniros.