Sveikutės,
žinokite skaitau ir net šiurpsta oda, jums visoms dar gyvoms paminklus reikia statyti, medalius kabinti, nu negaliu aš, man rauna stogą nors tu ką. Sėdžiu ir galvoju, tai koks gi tas mano pienas, kokia jai nauda iš jo, jei nieko negaliu valgyti? Tada duodu mišinį ir mineralų ir vitaminų vaikas gaus. Žinau, kad nusišneku, gi ten sintetika. Bet nervas ima negaliu.
QUOTE(LiloSun @ 2012 10 28, 21:26)
Del to alaus, tai nemanau kad gera mintis, jei jau laikotes dietos. Berimai jei ju priezastis tik alergija tam tikriems produktams sumazes uz kokiu 2 men., nors neizulys gali likti ir ilgiau. Antigenai kraujyje dar iki 8 men. lieka.
Bet berimu priezastis gali buti ne tik maiste, reikia kontroliuoti visa aplinka, padaryt odos paseli ar ant jos ner kokio "gerio", patikrinti zarnyna ar su juo viskas tvarkoje ar uztenka geruju bakteriju, ar negyvena ten irgi koks brudas. Pagerejima daziausiai lemia ne vienas koks veiksma o pastangu visuma
Bet tikrai patariu nesiorentuti i greita lengva rezultata, nes tikrai gali laukti daug nusivylimu, pablogejimu ir pagerejimu, nusitekti kad viskas kazkada pasibaigs.
2mėn????

ne čia tai jau visiškas absurdas, gi po 3mėn. jau turėsiu pradėti primaitinti, tai iki to laiko nieko negalėsiu normaliai valyti pati ir net bandyti naujų produktų įvesti? Siaubas kažkoks
Gerąsias bakterijas aš geriu ryte ir vakare po kapsulę. Bet jos viduriukai skystoki, kvepia rūgusiu pieneliu, varškyte ir jogurtu, su grūdeliais, kartais ir be jų, kartais būna gleivių, dažnai putotas. bet putojimą nurašiau dideliam seilėjimuisi, nes seilės žarnyne nevirškinamos ir išeina su kakučiu, kuris būna putotas.
Ačiū už apšvietimą, bandysiu nusiteikti
QUOTE(kustuce @ 2012 10 28, 21:27)
Kiek žinau, nealkoholinis alus, dar didesnis blogis, nei alkoholinis, o nėštumo metu nerekomenduojamas būtent dėl to, kad gali sukelti alergiją, todėl manau, kad maitinančiai mamai nevertėtų jo gerti

. Nežinau, kas ten jame tokio bloga yra, bet kažkas yra, gal kuri daugiau apie tai papasakos
Besilaukdama negėriau nei alkoholinių nei nealkoholinių gėrimų, bet dabar geriu dėl pieno gausinimo. Nemanau, kad labai kažko blogo ji gauna po 5-6h mano išgėrimo
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 10 29, 08:28)
Tikrai negerkit to alaus. Suprantu, kad kai nieko negali, atrodo stogas pavaziuos. Bet privalot islikti stipri

Is esmes, pasalinus pagrindinius alergenus, per pora dienu situacija zymiai pasitaiso.
privalau, bet taip sunku...
QUOTE(Dzhine @ 2012 10 29, 09:44)
Jennifer, parašykit ką jūs valgote? Tuomet bus lengviau patarti. Ar jau išbandėte sorų kruopas, avokadus, bananus, obuolius, patisonus ar cukinijas? Nepamirškite, kad krapai ir petražolės turi daug vitaminų ir puikiai paskaniną gaminamą maistą. VArtokite kuo daugiau vandens, jei jau geriate kavą. Nenaudokite jokių sintetinių, vilnonių audinių prie vaiko odos. Užvalakliukus ir antklode bei pagalvę skalbkite nu bent vieną kartą per savaitę aukštoje temperatūroje. Grindis šlapiai valyti porą kartų per dieną. Apie dulkių valyma jau nekalbu... Būtinai būtiniausiai vėdinkite kambarius. Plačiai pravėrusi langus laikykite ~15min. Dabar toks oras, kad dulkės net labai norėdamos iš lauko sunkiai įskris

Prišils tie namai, nesijaudinkite, o vaikui ir jums bus žymiai geriau

Ir tikrai, jokių maisto papildų, gėrimų su angliarūkšte bent kol situacija nebus aiški.
Sėkmės
valgau: kukurūzus, avižas(retai), ryžius, bulves, morkas (į troškinius, sriubytes nedaug), svogūno, poro (minimaliai), kiaulieną, kalakutieną, išgeriu puodelį kavos ryte, vandens išgeriu 1,5l, kartais ir daugiau, neskaitant arbatų, petražolių nemėgstu ir nevartoju, krapus naudoju šaldytus, fruktozę vietoje cukraus, nors jei kukurūzuose saldžiuose būna cukraus, manau kad nieko baisaus, suvalgau retkarčiais. Iki šiol valgiau ir lydytą(kaip parašyta pirmame psl) sviestą ir retai minimaliai grietinės, bet ir to atsisakiau, duonelę retai ruginę, tą kurią minėjau, kad radau pirkti

Kartais, ant greičio išsiverdu dešrelę kokią be E, bet tikrai retai, jas valgiau nuo pat jos gimimo, dar gimdymo namuose davė, viskas buvo gerai, taip pat ir džiūvėsėlius bei bulką valgiau su sviestuku, nieko nesidarė. Mums viskas prasidėjo nuo tada kai suvalgiau putpelių kiaušinių, tada praviduriavo ir pradėjo truputėli berti kakliuką. Bet buvo praėję, tada pradėjau ragauti šokoladą, irgi nebėrė, tuomet medų ir bičių pienelio tabletes, nes labai buvo sumažėjęs pienukas, va nuo tada ir prasidėjo didieji bėrimai.
Rūbelių sintetinių neturime, vilnonių turime, bet nuo jų tikrai nebėrė, netgi sulig ta vieta kur prasidėdavo bodžiukas nebuvo išbėrimų.
Patalynę visada kas savaitę keičiu, pagalvės nenaudojame dar, antklodė antialergiška, čiužinys taippat, antklodės neskalbiu
Kambarius vėdinu prieš miegą ir ryte, po jo, visada padarytas mikro vėdinimas. Kiliminė danga pas mus, neseniai išklota.
Papildų nebegeriu, tik koralinį kalcį ir linų sėmenų aliejų, nes ir taip galva svaigsta ir skauda ištisai, o turiu rūpintis vaiku, be manęs to niekas nepadarys, jei pati blogai jausiuosi, nebus gerai nei jai nei man.
Šiaip matau, kad nuo viršaus tas bėrimas, jei taip būtų galima pavadinti, eina žemyn. Daktarė, kineziterapeutė, masažistė matė, sako, kad išaugs. Bet manau, kad vertėtų pasidaryti bent jau kakučio tyrimą ir sužinoti kas tame jos žarnyne darosi. Nors dabar, man laikantis tos dietos, tikrai mažiau bent jau gurguliuoja pilvelis, mažiau ji raitosi ir pirsčioja