Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Ar paveldejo vaikas liga? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Jennifer @ 2012 10 29, 20:14)

2mėn????  blink.gif  ne čia tai jau visiškas absurdas, gi po 3mėn. jau turėsiu pradėti primaitinti, tai iki to laiko nieko negalėsiu normaliai valyti pati ir net bandyti naujų produktų įvesti?

soriukas,bet juokas paemem blush2.gif cia yra mamu kurios po pora metu nevalgo kad tik maitintu mirksiukas.gif o cia tik keli men smile.gif

del reakciju sutinku su serpentine 4u.gif

del pieno,nu rimtai,ar ar alus daugina biggrin.gif maitinimai daugina mirksiukas.gif o del kokybes,pienas niekas nebus blogas,jis jei reikes isciulps is organizmo viska,bet bus geras wink.gif tad del to maziausiai pergyvent reikia 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 10 29, 21:52)
saulegrazos irgi gali alergizuoti, geriau valgyk tuos apipiltus kukuruzus be nieko. Arba issikepk sausainiu (as daug fruktozes pridedu, kad tik kuo saldziau butu lotuliukas.gif ) Kai negaledavau jokiu vaisiu, tai elementarius sausainukus kepdavau (kukuruzu miltai, fruktoze, vanduo).

Palauk ka gyd. sakys, bet as tikrai duociau gerasias bakterijas, juolab is po viduriavimo. Maniskiui 5 men. tyre zarnyna ir ka - geruju bakteriju tuscia blink.gif bifido is viso nerasta, visokios negeros virsu uzemusios. Ir nesvarbu, kad MP maitinu. O ir siaip visiems, kuriuos beria, rekomenduojama pirmiausiai gerasias bakterijas pagerti, nes cia taip pat gali buti berimu priezastis.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 10 29, 21:52)
saulegrazos irgi gali alergizuoti, geriau valgyk tuos apipiltus kukuruzus be nieko. Arba issikepk sausainiu (as daug fruktozes pridedu, kad tik kuo saldziau butu lotuliukas.gif ) Kai negaledavau jokiu vaisiu, tai elementarius sausainukus kepdavau (kukuruzu miltai, fruktoze, vanduo).

Palauk ka gyd. sakys, bet as tikrai duociau gerasias bakterijas, juolab is po viduriavimo. Maniskiui 5 men. tyre zarnyna ir ka - geruju bakteriju tuscia blink.gif bifido is viso nerasta, visokios negeros virsu uzemusios. Ir nesvarbu, kad MP maitinu. O ir siaip visiems, kuriuos beria, rekomenduojama pirmiausiai gerasias bakterijas pagerti, nes cia taip pat gali buti berimu priezastis.

Tai viskas gali alergizuoti ir tie kukurūzai ir ryžiai ir avižos ir bulvė ir poras ir svogūnas, tai nežinau ką čia ir bevalgyti, maisto iš vis nebegaminu normalaus, nes nervas tik ima nuo visų kvapų, į virtuvę net nesinori eiti doh.gif

Siaubas, jokių gerųjų bakterijų blink.gif vargšiukas 4u.gif Aš irgi taip manau, sakiau gydytojai, klausiau gal duoti jai, kokios geresnės, žinau bio gaja, bet ji man sakė pirma gerti pačiai, paskui, jei negerės, tuomet ir jai duoti reikės ax.gif
QUOTE(Fifux'e @ 2012 10 29, 22:10)
soriukas,bet juokas paemem blush2.gif cia yra mamu kurios po pora metu nevalgo kad tik maitintu  mirksiukas.gif o cia tik keli men smile.gif

del reakciju sutinku su serpentine 4u.gif

del pieno,nu rimtai,ar ar alus daugina biggrin.gif maitinimai daugina mirksiukas.gif o del kokybes,pienas niekas nebus blogas,jis jei reikes isciulps is organizmo viska,bet bus geras wink.gif tad del to maziausiai pergyvent reikia 4u.gif

na suprantu, kad yra, bet jos prieš pradėdamos nevalgyti nežinojo, kad tiek laiko reikės nevalgyti, manau reakcija, jei kas būtų pasakęs, būtų buvusi panaši biggrin.gif

Man asmeniškai maitinimai absoliučiai nedaugina pieno, tai tik teorija, kurią dabar rašo visi plačiai, kaip anksčiau Spoka rašė, kad maitinti tik kas 3h, kuri vėliau nepasitvirtino ir išrasta nauja, kad duoti kada nori. Kas irgi labai jau individualu. O man Hipp arbata žindančioms, daug skysčių ir tas alus tikrai pagerina žymiai padėtį. O jei dar pailsiu ir nebūna jokio nerimo, pienukas tiesiog upeliais bėga ax.gif
Na samgu, kad ji pasiims ir jai netrūks nieko, bet va kas su manimi bus? Su pirmąja be jokių papildų ir vitaminų dantys byrėjo gabalais, plaukai kuokštais slinko, oda išsausėjo ir pati ėjau sienas ramstydama, užpuolė depresija, na nebesinori to kartoti, tai nusipirkau tą linų sėmenų aliejų ir koralinį kalcį, gal jie kiek palaikys ir jos nealergizuos ax.gif
Bet nejaugi neįmanoma išsitirti kad nors kažkokią dalį produktų sugrąžinti vartojimui? Ir tarkime, jei pačioje pradžioje tai nealergizavo, negalima vartoti vis tiek? Man tiesiog įdomu ir noriu suprasti, nes tarkime, jei aš matau kada įvyko pablogėjimas, tai galėčiau ir atsisakyti kiaušinių, pieno produktų, kakavos, šokolado, medaus ir kt. bičių produktų, o visa kita normaliai ir vartoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2012 10 29, 23:06)

na suprantu, kad yra, bet jos prieš pradėdamos nevalgyti nežinojo, kad tiek laiko reikės nevalgyti, manau reakcija, jei kas būtų pasakęs, būtų  buvusi panaši  biggrin.gif

Man asmeniškai maitinimai absoliučiai nedaugina pieno, tai tik teorija

Na samgu, kad ji pasiims ir jai netrūks nieko, bet va kas su manimi bus?

Bet nejaugi neįmanoma išsitirti kad nors kažkokią dalį produktų sugrąžinti vartojimui? Ir tarkime, jei pačioje pradžioje tai nealergizavo, negalima vartoti vis tiek?

nebutinai mirksiukas.gif

kai reikia pieno padauginti,maitink kas valanda,ir padauges.cia ne mitas ar teorija,o realybe.kad daug skysciu gerimas padaugina pieno,tai is taip,dalis jo patenka ten. bet ar kiekviena diena per prievarta gebesi gerti tuos skyscius po kokius 3 litrus ir daugiau smile.gif pvs as negaleciau.plius kokybe nuo to nukencia.netikras gaunasi ji,skiestas.

o su tavim viskas bus gerai wink.gif jei labai reikes gerk kalci,gelezi,ir ko tik reikes,bet ziurek sudeti visko,ir tik ne kompelksinius vit imk wink.gif

negali jei db alergizuoja.
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2012 10 29, 23:06)

Bet nejaugi neįmanoma išsitirti kad nors kažkokią dalį produktų sugrąžinti vartojimui? Ir tarkime, jei pačioje pradžioje tai nealergizavo, negalima vartoti vis tiek?

Su tyrimais, tai nežinau kaip kitiems, bet man su vyresnėliu buvo - ne kas. Rikdė tą vargšą vaiką kol paėmė kraują, gal tik iš 3 karto sugebėjo. Kai atėjo atsakymai, tai - tipo niekam alergijos nerodo išskyrus, silpną- žemės riešutams. O berdavo tai nuo daug ko. Su tais tyrimais gali būt daug vargo, o rezultato - jokio.
O vat su tuo "pradžioje nealergizavo", mažiukui irgi pvz. nuo burokėlių nebėrė, dar ligoninėj jų daug privalgiau, o dabar man rodos beria... (Kviečių, kiaušinių ir pieno prod. - po gimdymo dar nevartojau) Ir neatrenku, dar kažkas nesmarkiai beria, vis koks vienas spuogas iškyla...
Dar atradau vieną saldumyną - dirbtinį medų (sudėtis : fruktozė, gliukozė, citrinos rūgštis, kvapas). Man atrodo gan nekaltas, gal kas pakomentuotų? Labai tinka į sausainius, su kukurūzų dribsniais. Kepant avižinius florentinus.
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2012 10 30, 08:31)

Dar atradau vieną saldumyną - dirbtinį medų (sudėtis : fruktozė, gliukozė, citrinos rūgštis, kvapas). Man atrodo gan nekaltas, gal kas pakomentuotų? Labai tinka į sausainius, su kukurūzų dribsniais. Kepant avižinius florentinus.

rimtai,reiektu pameginti ji bigsmile.gif aciu kad priminei thumbup.gif
Atsakyti
Jenifer, gavai labai daug patarimu. Is mamu, kurios jau daug patyre savo kailiu.
Rasykis dienorasti, ka valgei, kuo tepei, kaip maudei, su kuo ir t.t. kokia buvo vaiko bukle, fotkint. Ir stebek pati savo vaika. O pas tave, pas vyra nebuvo bedu del odeles? Pas senelius?

Jei nutrauksi MP maitinima, zinok, kad pritaikyti misini yra labai sunku. Ypac alergiskam vaikui. As irgi kankinaus, puse metu atrodo nieko nevalgiau, numeciau iki 49 kg, tiek sveriau 14 metu budama. Bet viska iskentejau. Mamos darbas yra stenktis, kovoti ir nepasiduoti, ieskoti iseities. Tad nosi aukstyn. Tam reikia darbo ir ramiu nervu. Pati puse metu verkiau, buvo tragiska. O dabar paberia, bet tik mini mini. Ir tai visi tie mini, dazniausiai prasideda po skiepu..

Abu vaikus ismaitinau MP 2 metus, tad jei kils klausimu klausk. O alus tikrai bobuciu pasakos.

Laikykis.

Atsakyti
Sveikos. O aš bijau girtis, bet man akivaizdu kad mano vaikui padeda vienas tepalas. Jį man davė viena moteris, sakė atseit tikrai padės, bet žiūriu - kad lyg tikrai padeda bigsmile.gif na aišku dar reikia stebėti. Riešutų jau neduodu kelios dienos. O tas tepalas tai toks senovinis atrodo, gamintas lyg ir. Užrašyta sudėtis: dimedrolis ir cinkas. Nežinau, gal ir nelabai gerai tokiu tept, ar nieko g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Fifux'e @ 2012 10 30, 08:29)
nebutinai mirksiukas.gif

kai reikia pieno padauginti,maitink kas valanda,ir padauges.cia ne mitas ar teorija,o realybe.kad daug skysciu gerimas padaugina pieno,tai is taip,dalis jo patenka ten. bet ar kiekviena diena per prievarta gebesi gerti tuos skyscius po kokius 3 litrus ir daugiau smile.gif pvs as negaleciau.plius kokybe nuo to nukencia.netikras gaunasi ji,skiestas.

o su tavim viskas bus gerai wink.gif jei labai reikes gerk kalci,gelezi,ir ko tik reikes,bet ziurek sudeti visko,ir tik ne kompelksinius vit imk wink.gif

negali jei db alergizuoja.

Naman nepadeda tas maitinimas nei kas valandą, nei kas pusvalandį, nei ištisas kabojimas ant (.Y.), sakau, nes tikrai nebėga ištisai pienas upeliais, o prieš tai dar ir vos jo užtekdavo, o mažiukė mėgstanti pavalgyti, nemenka, tai ir reikia nemažai, viską dariau ir tikrai man jokio efekto ir padaugėjimo schmoll.gif Jau geriau geriu daug skysčių, kad paskiestas nieko tokio, ir taip daug priaugame ir į jokias lenteles netelpame tongue.gif
Geriu kalcį, ačiū mirksiukas.gif
QUOTE(laurriukas @ 2012 10 30, 08:31)
Su tyrimais, tai nežinau kaip kitiems, bet man su vyresnėliu buvo - ne kas. Rikdė tą vargšą vaiką kol paėmė kraują, gal tik iš 3 karto sugebėjo. Kai atėjo atsakymai, tai  - tipo niekam alergijos nerodo išskyrus, silpną- žemės riešutams. O berdavo tai nuo daug ko. Su tais tyrimais gali būt daug vargo, o rezultato - jokio.
O vat su tuo "pradžioje nealergizavo", mažiukui irgi pvz. nuo burokėlių nebėrė, dar ligoninėj jų daug privalgiau, o dabar man rodos beria... (Kviečių, kiaušinių ir pieno prod. - po gimdymo dar nevartojau) Ir neatrenku, dar kažkas nesmarkiai beria, vis koks vienas spuogas iškyla...

aš vakar burokėlių valgiau šaukštą su aliejumi blush2.gif
Dirbtinis medus bigsmile.gif thumbup.gif aš jį taip mėgstu, reikės nusipirkti į košę įsidėti ax.gif O ką manote apie agavų ir klevų sirupus?
QUOTE(Amelita @ 2012 10 30, 09:16)
Jenifer, gavai labai daug patarimu. Is mamu, kurios jau daug patyre savo kailiu.
Rasykis dienorasti, ka valgei, kuo tepei, kaip maudei, su kuo ir t.t. kokia buvo vaiko bukle, fotkint. Ir stebek pati savo vaika. O pas tave, pas vyra nebuvo bedu del odeles? Pas senelius?

Jei nutrauksi MP maitinima, zinok, kad pritaikyti misini yra labai sunku. Ypac alergiskam vaikui. As irgi kankinaus, puse metu atrodo nieko nevalgiau, numeciau iki 49 kg, tiek sveriau 14 metu budama. Bet viska iskentejau. Mamos darbas yra stenktis, kovoti ir nepasiduoti, ieskoti iseities. Tad nosi aukstyn. Tam reikia darbo ir ramiu nervu. Pati puse metu verkiau, buvo tragiska. O dabar paberia, bet tik mini mini. Ir tai visi tie mini, dazniausiai prasideda po skiepu..

Abu vaikus ismaitinau MP 2 metus, tad jei kils klausimu klausk. O alus tikrai bobuciu pasakos.

Laikykis.

Taip, tikrai labai daug ir ačiū labai už tai visoms 4u.gif
Dėl dienoraščio, kad nors ir atmintis šlubuoja po cp, bet tą patį valgau, geriu prausiu tik Emolium vonios emulsija ir tepu spec. kremu, rezultatas tenkina ir gerėja, tad nematau tikslo keisti ax.gif Mažutė pasidarė daug ramesnė, vakarais nebėra klykimų, rėkimų, zyzimų, naktys ramios (tpfu tpfu tpfu).
Mano oda linkusi spuoguotis, kartais atsiranda ant rankos toks lopinėlis kaip pas ją, bet jis po kelių valandų dingsta, šiaip vaikystėje sirgau bronchine astma, bet tiesiog gyvenome tokioje aplinkoje kas ją sukėlė. Vyras turi alergiją, vyro mama ir mano mama taip pat verysad.gif
Tu teisi, mamos toks darbas rolleyes.gif
Man tie skiepai irgi kažkoks baubas, pati balansavau ant ribos atsisakyti ar ne, bet dėl hepatito tai manau tikslinga skiepytis, kai tokie laikai ax.gif
AČIŪ 4u.gif
Na o mažutė man jau visai gražiai atrodo, vakar nulūžo anksti, nesitikėjau, kad ji taip ilgai miegos, neišmaudėme, bet nieko ,šį ryt odelė graži, tik gavusi vandenuko šiek tiek, bet ir tai mažiau jau paraudo, ištepiau, miega princesė, eisime pas chirurgę ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes. Mano berniuka irgi beria. Dabar jam 8 menesiai. Maitinu pati. O berimai prasidejo nuo, galima sakyti, pirmojo primatinimo kietu maistu sauksto. Nors saziningai laikiausi visu rekomendaciju ir primatinti pradejau nuo 6 men. Pati gana grieztai ir tvarkingai prisiziuriu maista nuo pirmos sunelio dienos. Atsekti nuo ko beria tikrai sunku. Jau praradau vilti, tiesa sakant, nes dabar stabiliai nuberia kas 3-4 dienos. Ir jokio skirtumo, ar duociau jau atrodo atrinktus ir patikrintus produktus ar kazka naujo. Daremes kraujo tyrima - nulis rezultatu - jokios reakcijos niekam. Sakykite, o kur Kaune daromi lopo tyrimai (nes belieka tik tai, kad cia letine reakcija i kazka)? Nes Klinikose lopo tyrimu nedaro sake.
Atsakyti
QUOTE(Garbo* @ 2012 10 30, 14:51)
Sveikos, mamytes. Mano berniuka irgi beria. Dabar jam 8 menesiai. Maitinu pati. O berimai prasidejo nuo, galima sakyti, pirmojo primatinimo kietu maistu sauksto. Nors saziningai laikiausi visu rekomendaciju ir primatinti pradejau nuo 6 men. Pati gana grieztai ir tvarkingai prisiziuriu maista nuo pirmos sunelio dienos. Atsekti nuo ko beria tikrai sunku. Jau praradau vilti, tiesa sakant, nes dabar stabiliai nuberia kas 3-4 dienos.  Ir jokio skirtumo, ar duociau jau atrodo atrinktus ir patikrintus produktus ar kazka naujo. Daremes kraujo tyrima - nulis rezultatu - jokios reakcijos niekam. Sakykite, o kur Kaune daromi lopo tyrimai (nes belieka tik tai, kad cia letine reakcija i kazka)? Nes Klinikose lopo tyrimu nedaro sake.

Man tokiu metu patare valgyti ta pati ka ir vaikas. Be isimciu ir mazu nuodemiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 30 spalio 2012 - 14:01
aha garbo,ta paty valgai ka ir vaikas? g.gif
Atsakyti
Kaune CD8 klinikoje daro. Mes Staikuniene daremes, gyd. labai patiko. 4u.gif
Atsakyti