Labas rytas
QUOTE(Fifux'e @ 2012 10 30, 08:29)
nebutinai
kai reikia pieno padauginti,maitink kas valanda,ir padauges.cia ne mitas ar teorija,o realybe.kad daug skysciu gerimas padaugina pieno,tai is taip,dalis jo patenka ten. bet ar kiekviena diena per prievarta gebesi gerti tuos skyscius po kokius 3 litrus ir daugiau

pvs as negaleciau.plius kokybe nuo to nukencia.netikras gaunasi ji,skiestas.
o su tavim viskas bus gerai

jei labai reikes gerk kalci,gelezi,ir ko tik reikes,bet ziurek sudeti visko,ir tik ne kompelksinius vit imk
negali jei db alergizuoja.
Naman nepadeda tas maitinimas nei kas valandą, nei kas pusvalandį, nei ištisas kabojimas ant (.Y.), sakau, nes tikrai nebėga ištisai pienas upeliais, o prieš tai dar ir vos jo užtekdavo, o mažiukė mėgstanti pavalgyti, nemenka, tai ir reikia nemažai, viską dariau ir tikrai man jokio efekto ir padaugėjimo

Jau geriau geriu daug skysčių, kad paskiestas nieko tokio, ir taip daug priaugame ir į jokias lenteles netelpame
Geriu kalcį, ačiū
QUOTE(laurriukas @ 2012 10 30, 08:31)
Su tyrimais, tai nežinau kaip kitiems, bet man su vyresnėliu buvo - ne kas. Rikdė tą vargšą vaiką kol paėmė kraują, gal tik iš 3 karto sugebėjo. Kai atėjo atsakymai, tai - tipo niekam alergijos nerodo išskyrus, silpną- žemės riešutams. O berdavo tai nuo daug ko. Su tais tyrimais gali būt daug vargo, o rezultato - jokio.
O vat su tuo "pradžioje nealergizavo", mažiukui irgi pvz. nuo burokėlių nebėrė, dar ligoninėj jų daug privalgiau, o dabar man rodos beria... (Kviečių, kiaušinių ir pieno prod. - po gimdymo dar nevartojau) Ir neatrenku, dar kažkas nesmarkiai beria, vis koks vienas spuogas iškyla...
Dar atradau vieną saldumyną - dirbtinį medų (sudėtis : fruktozė, gliukozė, citrinos rūgštis, kvapas). Man atrodo gan nekaltas, gal kas pakomentuotų? Labai tinka į sausainius, su kukurūzų dribsniais. Kepant avižinius florentinus.
aš vakar burokėlių valgiau šaukštą su aliejumi
Dirbtinis medus

aš jį taip mėgstu, reikės nusipirkti į košę įsidėti

O ką manote apie agavų ir klevų sirupus?
QUOTE(Amelita @ 2012 10 30, 09:16)
Jenifer, gavai labai daug patarimu. Is mamu, kurios jau daug patyre savo kailiu.
Rasykis dienorasti, ka valgei, kuo tepei, kaip maudei, su kuo ir t.t. kokia buvo vaiko bukle, fotkint. Ir stebek pati savo vaika. O pas tave, pas vyra nebuvo bedu del odeles? Pas senelius?
Jei nutrauksi MP maitinima, zinok, kad pritaikyti misini yra labai sunku. Ypac alergiskam vaikui. As irgi kankinaus, puse metu atrodo nieko nevalgiau, numeciau iki 49 kg, tiek sveriau 14 metu budama. Bet viska iskentejau. Mamos darbas yra stenktis, kovoti ir nepasiduoti, ieskoti iseities. Tad nosi aukstyn. Tam reikia darbo ir ramiu nervu. Pati puse metu verkiau, buvo tragiska. O dabar paberia, bet tik mini mini. Ir tai visi tie mini, dazniausiai prasideda po skiepu..
Abu vaikus ismaitinau MP 2 metus, tad jei kils klausimu klausk. O alus tikrai bobuciu pasakos.
Laikykis.
Taip, tikrai labai daug ir ačiū labai už tai visoms
Dėl dienoraščio, kad nors ir atmintis šlubuoja po cp, bet tą patį valgau, geriu prausiu tik Emolium vonios emulsija ir tepu spec. kremu, rezultatas tenkina ir gerėja, tad nematau tikslo keisti

Mažutė pasidarė daug ramesnė, vakarais nebėra klykimų, rėkimų, zyzimų, naktys ramios (tpfu tpfu tpfu).
Mano oda linkusi spuoguotis, kartais atsiranda ant rankos toks lopinėlis kaip pas ją, bet jis po kelių valandų dingsta, šiaip vaikystėje sirgau bronchine astma, bet tiesiog gyvenome tokioje aplinkoje kas ją sukėlė. Vyras turi alergiją, vyro mama ir mano mama taip pat
Tu teisi, mamos toks darbas
Man tie skiepai irgi kažkoks baubas, pati balansavau ant ribos atsisakyti ar ne, bet dėl hepatito tai manau tikslinga skiepytis, kai tokie laikai
AČIŪ
Na o mažutė man jau visai gražiai atrodo, vakar nulūžo anksti, nesitikėjau, kad ji taip ilgai miegos, neišmaudėme, bet nieko ,šį ryt odelė graži, tik gavusi vandenuko šiek tiek, bet ir tai mažiau jau paraudo, ištepiau, miega princesė, eisime pas chirurgę