Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN, 12 tema

QUOTE(Ivonnna @ 2013 01 25, 00:49)
As manau, kad tos "stavkes" neaisku is kur paimtos. Gydytojai vis tiek turi dirbti savo darba. O tada arba atsilygini, kiek nori ir gali, arba visai ne.

Labai teisingai drinks_cheers.gif niekaip nesuprantu tokių dalykų kaip šimtų ar tūkstančių kišimas gydytojams į kišenes už tai, jog dirba savo darbą. Iš savo karčios patirties galiu pasakyti, kad pati nemokėjau, bet buvo, kas pakišo gydytojai nemenką sumą ir ką- nėštumo metu pražiūrėjo vaikui problemą, kurią reikėjo skubiai tvarkyti vos gimusiam ir jei ne cezaris, būčiau savo vaiko net nebeturėjusi, nes su savo bėda jis būtų neišgyvęnes per gimdymą.
Atsakyti
QUOTE(Ivonnna @ 2013 01 25, 02:49)
As manau, kad tos "stavkes" neaisku is kur paimtos. Gydytojai vis tiek turi dirbti savo darba. O tada arba atsilygini, kiek nori ir gali, arba visai ne.

Na, gydytojai ne savo budejimo metu tikrai neprivalo dirbti, is to ir tas "atsidekojimas". Aisku, jei yra nustatytas mokestis i kasa, vadinas, logiskai mastant, is to turetu but kazkokia nauda ir paciam gydytojui (procentas ar priedas prie algos ar pan.).
Kita vertus, moketi 1500-2000 lt uz tai (jei ir i kasa,ir i rankas) man atrodo irgi absurdiskai daug. Nebent uz mane ir pagimdytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2013 01 25, 08:41)
Na, gydytojai ne savo budejimo metu tikrai neprivalo dirbti, is to ir tas "atsidekojimas". Aisku, jei yra nustatytas mokestis i kasa, vadinas, logiskai mastant, is to turetu but kazkokia nauda ir paciam gydytojui (procentas ar priedas prie algos ar pan.).
Kita vertus, moketi 1500-2000 lt uz tai (jei ir i kasa,ir i rankas) man atrodo irgi absurdiskai daug. Nebent uz mane ir pagimdytu  biggrin.gif

Tai vat, kad gimdyt vis tiek teks pačiai biggrin.gif
Atsakyti
O kokios kainos konsultacijų VGN? Echo,tyrimų?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2013 01 25, 12:04)
O kokios kainos konsultacijų VGN? Echo,tyrimų?

Ten kai eini, moki 42,10, o i ta kaina ieina visi tyrimai, kurie priklauso tam tikru metu t.y. kaskarta eidama nesi slapima, kas tam tikra laika daro kraujo tyrimus, priklausancias echoskopijas ir t.t.
Susimoketi papildomai reikia tik uz papildomus mokamus tyrimus, tai tarkim as mokejau uz Hepatito A jei neklystu. Bet manes atsiklause ar as noriu ji daryti ar ne.
Atsakyti
QUOTE(zole @ 2013 01 25, 14:27)
Ten kai eini, moki 42,10, o i ta kaina ieina visi tyrimai, kurie priklauso tam tikru metu t.y. kaskarta eidama nesi slapima, kas tam tikra laika daro kraujo tyrimus, priklausancias echoskopijas ir t.t.
Susimoketi papildomai reikia tik uz papildomus mokamus tyrimus, tai tarkim as mokejau uz Hepatito A jei neklystu. Bet manes atsiklause ar as noriu ji daryti ar ne.

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri mane galit apsviesti apie palatas? Jei, tarkim, pasiseka, ir gauni palata sau ir vyrui, tai ji, kaip suprantu, buna su dusu ir tualetu viduj? O jei negauni, tai kaip tos palatos-jos dvivietes ar daugiau lovu buna, kur tualetai, dusas? Kaip apskritai ten bukle-ar ne sovietinis palikimas tu ne vip palatu? Nes Antakalnis tai susitvarkes ir visos palatos yra dvivietes su dusais ir tualetais, bet as vis tiek noreciau gimdyti VGN kazkodel. Ai, o apskritai VGN yra labai mazi kaip ligonine? gal tu palatu ten amzinas trukumas? ir dar durnas klausimas-kaip maistas, ar skanu, ar uztenka (nors cia ne esme) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2013 01 28, 16:36)
Gal kuri mane galit apsviesti apie palatas? Jei, tarkim, pasiseka, ir gauni palata sau ir vyrui, tai ji, kaip suprantu, buna su dusu ir tualetu viduj? O jei negauni, tai kaip tos palatos-jos dvivietes ar daugiau lovu buna, kur tualetai, dusas? Kaip apskritai ten bukle-ar ne sovietinis palikimas tu ne vip palatu? Nes Antakalnis tai susitvarkes ir visos palatos yra dvivietes su dusais ir tualetais, bet as vis tiek noreciau gimdyti VGN kazkodel. Ai, o apskritai VGN yra labai mazi kaip ligonine? gal tu palatu ten amzinas trukumas? ir dar durnas klausimas-kaip maistas, ar skanu, ar uztenka (nors cia ne esme) smile.gif

Mokamos palatos gali būti su wc ir dušu palatoje arba wc ir dušas koridoriuje. Visos palatos sutvarkytos, tikrai ne sovietinio palikimo. WC ir dušai yra koridoriuje, bet tikrai viskas netoli.
Maistas kaip ir ligoninėje biggrin.gif pavalgyt užtenka. Kadangi man buvo cp, tai pirmas porą dienų maistas buvo labai lengvas ir beskonis, bet prieš išvykstant jau visai neblogai matino biggrin.gif
Atsakyti
o kada reikia prašytis tos mokamos palatos? aš galvoju be jokio tarimosi važiuoti. bet kaži kaip pavyks negi gimdydama lauksiu registratūroj, kad palatą gautume..
Ir dar kl.- jei patala dvievietė ar trivietė, tėčiui vietos vistiek būna? ar tik taburetė?
Atsakyti
QUOTE(GRAIKIJA @ 2013 01 29, 09:25)
o kada reikia prašytis tos mokamos palatos? aš galvoju be jokio tarimosi važiuoti. bet kaži kaip pavyks negi gimdydama lauksiu registratūroj, kad palatą gautume..
Ir dar kl.- jei patala dvievietė ar trivietė, tėčiui vietos vistiek būna? ar tik taburetė?

Atvykus gimdyti pasakysit gydytojai, kuri jumis rūpinsis, kad norit palatos ir ji pasakys, kaip susitvarkyti tai smile.gif
Tose mokamose šeimyninėse dvivietėse palatose yra ir lova tėčiui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAIKIJA @ 2013 01 29, 10:25)

Palatos gali nueiti vyras paprasyti i skyriu (atrodo 3 aukstas) kai jau busi gimdykloje. Mes taip dareme uzrase mus i eile nes nebuvo laisvu, taciau po paros gavome puikia palata su dusu ir wc. O bendroje palatoje teciui buvo tik kedute:)
Atsakyti
Dar klausimas-o tos paprastos palatos (jei nepavyktu gauti kartu su vyru), tai ten po kiek moteru guli?
Kazkaip ziuriu, kad pagal patogumus-vis tiek geriau Antakalnis, nes visos yra dvivietes ir tualetai visose (as gulejau 2 gimdymo skyriuj, bet manau, ir 1ame taip pat) palatose viduje. Bet is Antakalnio mano vaikas parsiveze auksini stafilokoka (sako, kad ten sienose jis gyvena) ir man nesinori, kad su antru taip pat butu (nors ne visi pasigauna, nuo imuniteto priklauso).
Atsakyti