QUOTE(Aquarel @ 2013 02 25, 13:45)
3. jei ateini nesusitarusi su jokiu konkrečiu gydytoju, tai gali tekti palaukti, kol kuris nors galės priimti. O jei esi susitarusi ar nori patekti pas konkretų gydytoją, atėjus pasakai gydytojo pavardę, pas ką atėjai, ir jos paskambina pranšeti, jog atvykote.
Sveikutės, aš irgi planuoju šią savaitę ateiti. pasiskambinau užsiregistruoti, tai nustebau, jog neregistruoja. Turiu siuntimą ir noriu tam tikru laiku, o ne pas kokį gydytoją, nes nei vieno nepažįstu. bet tiek to, nueisiu, palauksiu, beje, sakė jei reikia tyrimus paimti, tai reikia iki pusės 10 ateiti.
O aš klausimą dar vieną turiu, kaip jos gaus visą info iš poliklinikos ginekologės bei šeimos gydytojos, kuri nuolatinę priežiūrą vykdė. Man atrodo, toje nėsčiosios kortelėje pusės info nėra (na tarkim nėštumo data tiksli- jos iki šiandien nežinau..

), o gal ir ji nereikalinga apžiūrai? nes poliklinikoje tai nei jos neprašydavo, tik šeimos gydytoja parašydavo savo duomenis.
Kaip jie viską į vieną suves. o tai gausiuos pusiau lupta pusiau skųsta informacijos atžvilgiu..