Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN, 12 tema

QUOTE(Fiorella @ 2013 02 25, 09:43)
Aciu labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O visus kitus daiktus tiesiog masinoje palikti ir veliau atsinesa vyras, kai busiu perkelta is intensyviosios prieziuros palatos i paprasta palata?

Taip, mes palikome mašinoje smile.gif
Atsakyti
As dar turiu klausimu:
1. Jei VGN 2 lygio ligonine, tai, tarkim, jei gimdymo metu sakes man arba vaikui (kazkokios dideles komplikacijos), tai jie turi kokios irangos, reanimacija, jei vaikas gimtu labai mazo svorio, kvepuot negaletu-ar jie butu tam pasirenge, ar iskart veztu i antakalni? cia jei gimdymo metu kazkas staigaus nutiktu, nors nestumas ir normalus buvo.
2. Ju puslapy paskaiciau, kad yra irengta 20 seimyniniu palatu, tai realiai cia is viso tiek palatu yra ar dar yra kazkokiu neseimyniniu, nes mano galva turetu gi uztekti tiek palatu, nors kazkodel sako, kad sekmes dalykas, ar gausi.
3. Del konsultaciju VGN-siandien skambinau paklaust, kokia ten tvarka del registracijos, tai taip durnai atsake, jei siaip ateini su siuntimu-tai gali tekti laukti pora valandu, o jei nori pas konkretu gydytoja - gali pakviest iskart. as ten pirmakart eiciau pasiziuret, pas ka gimdyt, tai laukti 2-3 val tikrai nesinori.gal zinot, kaip ten is tikro.
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2013 02 25, 13:34)
As dar turiu klausimu:
2. Ju puslapy paskaiciau, kad yra irengta 20 seimyniniu palatu, tai realiai cia is viso tiek palatu yra ar dar yra kazkokiu neseimyniniu, nes mano galva turetu gi uztekti tiek palatu, nors kazkodel sako, kad sekmes dalykas, ar gausi.
3. Del konsultaciju VGN-siandien skambinau paklaust, kokia ten tvarka del registracijos, tai taip durnai atsake, jei siaip ateini su siuntimu-tai gali tekti laukti pora valandu, o jei nori pas konkretu gydytoja - gali pakviest iskart. as ten pirmakart eiciau pasiziuret, pas ka gimdyt, tai laukti 2-3 val tikrai nesinori.gal zinot, kaip ten is tikro.

2. šeimyninės tai čia tos mokamos palatos, be jų dar yra ir paprastų palatų, kuriose būni su dar viena mama.
3. jei ateini nesusitarusi su jokiu konkrečiu gydytoju, tai gali tekti palaukti, kol kuris nors galės priimti. O jei esi susitarusi ar nori patekti pas konkretų gydytoją, atėjus pasakai gydytojo pavardę, pas ką atėjai, ir jos paskambina pranšeti, jog atvykote.
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2013 02 25, 13:34)

2. Labai ten daug gimdančių mamyčių yra ir būna net į patalogijos skyrių paguldo kol kokia palata atsilaisvina mirksiukas.gif
3. Pirmą kartą ėjau tik su siuntimu, visiškai neteko laukti, labai greit priemė, apsisukau apie 30min.. Antrą kartą tartis dėl CP irgi sakiau, kad man bet kokia gydytoja tiks, bet iškvietė kur buvau prieš tai, tai luktelt tik teko kol toniukai atsilaisvino ir gydytoja atėjo, irgi telaukiau ne daugiau pusvalanduko bendrai.
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 02 25, 13:45)
2. šeimyninės tai čia tos mokamos palatos, be jų dar yra ir paprastų palatų, kuriose būni su dar viena mama.
3. jei ateini nesusitarusi su jokiu konkrečiu gydytoju, tai gali tekti palaukti, kol kuris nors galės priimti. O jei esi susitarusi ar nori patekti pas konkretų gydytoją, atėjus pasakai gydytojo pavardę, pas ką atėjai, ir jos paskambina pranšeti, jog atvykote.

pirma karta girdziu , kad VGN yra butent seimynines palatos. Ekskursijos metu rode tas palatas, ir sake, kad tiesiog galima paprasyt mokama, bus ta pati, tik be kaimynes ir pasirinktinai gali buti be duso ar su juo, bet cia jeigu bus laisvu, o taip kad butu specialios seimynines, taip nera.....na jeigu tik per paskutinius 4 men padare))))
Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2013 02 25, 14:18)
pirma karta girdziu , kad VGN yra butent seimynines palatos. Ekskursijos metu rode tas palatas, ir sake, kad tiesiog galima paprasyt mokama, bus ta pati, tik be kaimynes ir pasirinktinai gali buti be duso ar su juo, bet cia jeigu bus laisvu, o taip kad butu specialios seimynines, taip nera.....na jeigu tik per paskutinius 4 men padare))))

yra, vienos su dušais ir wc, kitos be. Į ne šeimyninę palatą guldo po 2, yra viena palata, kurioje guli 3 mamytės. Ir net jei nešeimyninėj palatoj guli viena mamytė, gretimoj lovoj vyras likti negali. Gal čia tik po remonto taip padarė, bet taip dabar yra smile.gif prieš dvi savaites per kursus pasakojo, dar porą savaičių atgal ir vedžiojo bei aprodė tas šeimynines palatas.
Jeigu kam įdomu kainos tai šeimyninė be dušo ir wc - 200lt už visą pragulėtą laiką, su dušu ir wc - 300lt.
Plius tose šeimyninėse palatose yra atskira spinta, mikrobangė ir šaldytuvas. Paprastose palatose to nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kris_: 25 vasario 2013 - 14:35
QUOTE(annushka @ 2013 02 23, 09:37)
Kaip liudna  verysad.gif  stiprybes Jusu seimai!
Gal galima kiek konkreciau? Kaip jie pasiaiskino?

Jie, galima sakyti, nesiaiskino visai... I kortele gi neparasys - oi, atleiskite, neapsiziurejom. Parase viska graziai: didelis vaisius, gimdymo metu uzstrigo, taip buna, mes darem viska, ka reikejo... O kad reikejo pjauti iskart, tik akusere uzsimine jau po visko. Zodziu, liudnas atvejis, ir labai linkiu, kad niekam taip nenutiktu.
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 02 25, 13:45)

Sveikutės, aš irgi planuoju šią savaitę ateiti. pasiskambinau užsiregistruoti, tai nustebau, jog neregistruoja. Turiu siuntimą ir noriu tam tikru laiku, o ne pas kokį gydytoją, nes nei vieno nepažįstu. bet tiek to, nueisiu, palauksiu, beje, sakė jei reikia tyrimus paimti, tai reikia iki pusės 10 ateiti.
O aš klausimą dar vieną turiu, kaip jos gaus visą info iš poliklinikos ginekologės bei šeimos gydytojos, kuri nuolatinę priežiūrą vykdė. Man atrodo, toje nėsčiosios kortelėje pusės info nėra (na tarkim nėštumo data tiksli- jos iki šiandien nežinau.. g.gif), o gal ir ji nereikalinga apžiūrai? nes poliklinikoje tai nei jos neprašydavo, tik šeimos gydytoja parašydavo savo duomenis.
Kaip jie viską į vieną suves. o tai gausiuos pusiau lupta pusiau skųsta informacijos atžvilgiu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAIKIJA @ 2013 02 25, 15:14)
O aš klausimą dar vieną turiu, kaip jos gaus visą info iš poliklinikos ginekologės bei šeimos gydytojos, kuri nuolatinę priežiūrą vykdė. Man atrodo, toje nėsčiosios kortelėje pusės info nėra (na tarkim nėštumo data tiksli- jos iki šiandien nežinau..  g.gif), o gal ir ji nereikalinga apžiūrai? nes poliklinikoje tai nei jos neprašydavo, tik šeimos gydytoja parašydavo savo duomenis.
Kaip jie viską į vieną suves. o tai gausiuos pusiau lupta pusiau skųsta informacijos atžvilgiu..  doh.gif

visa reikiama info yra jūsų nėščiosios kortelėj, vis viena klaus kada buvo paskutinės mėnesinės ir pačios ten jau pasižiūrės kalendoriuke kada jums išpuola gimdymo data.
Be to ten ne tiek daug visko ir rašosi, bent mano ginekologė visų kraujo/šlapimo tyrimų duomenis surašo, pilvo matavimus, spaudimą ir kaip ir viskas. Kraujo/šlapimo tyrimus galite priduoti ir VGN jei seniai buvo daryti ir bus dar aiškiau.
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2013 02 25, 15:20)
visa reikiama info yra jūsų nėščiosios kortelėj, vis viena klaus kada buvo paskutinės mėnesinės ir pačios ten jau pasižiūrės kalendoriuke kada jums išpuola gimdymo data.
Be to ten ne tiek daug visko ir rašosi, bent mano ginekologė visų kraujo/šlapimo tyrimų duomenis surašo, pilvo matavimus, spaudimą ir kaip ir viskas. Kraujo/šlapimo tyrimus galite priduoti ir VGN jei seniai buvo daryti ir bus dar aiškiau.

Man irgi užteko tik nėščiosios kortelės g.gif Nes jos ten viską išsiklausinėja, papildomai ir savo kortelę užveda. Padaro tyrimus, kurių reikia, kad turėtų paskutinius rezultatus.
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2013 02 25, 14:34)
yra, vienos su dušais ir wc, kitos be. Į ne šeimyninę palatą guldo po 2, yra viena palata, kurioje guli 3 mamytės. Ir net jei nešeimyninėj palatoj guli viena mamytė, gretimoj lovoj vyras likti negali. Gal čia tik po remonto taip padarė, bet taip dabar yra smile.gif prieš dvi savaites per kursus pasakojo, dar porą savaičių atgal ir vedžiojo bei aprodė tas šeimynines palatas.
Jeigu kam įdomu kainos tai šeimyninė be dušo ir wc - 200lt už visą pragulėtą laiką, su dušu ir wc - 300lt.
Plius tose šeimyninėse palatose yra atskira spinta, mikrobangė ir šaldytuvas. Paprastose palatose to nėra.

taip, viskas taip ir yra, bet tos palatos atrodo lygiai taip pat kaip ir nemokamos, tik kad kaimynes nebus. Tiesiog noriu pasakyt, jei kas nori ne del kaimynes, o nori kazkokios ypatingos palatos, tai to nera...
Na kaip pavyzdys Kaune maciau mokamu palatu nuotraukas, tai ten kaip viesbutis......kad Vilniuje tokiu butu... unsure.gif
Atsakyti
Perkeliu žinutę iš kitos temos:

QUOTE([B)
kristianna1111110[/B],2013 02 26, 14:28]
Laba diena, uz poros dienu turiu gultis i VGN kadangi nestumas uzsitese, kaip numanau guldis i patologini. Noreciau suzinoti kai prasides gimdymas ir man reikes eiti i gimdykla, kaip as galesiu pasiimti savo daiktus is patologinio skyriaus? Ar reikes paciai viska pasiimti iskarto ir vaziuot i gimdykla o poto su viskuom i pogimd.palata? Ar reikes viska palikti? O gal akusere padeda viska susirinkti? Gimdau pirma karta tai ir nelabai isivaizduoju kas ir kaip. nestuke.gif  Bet vaziuodama i kita skyriu , nenoreciau palikti savo daiktus katame skyriuje i kuri jau negrysiu, visgi ten bus ir pinigine ir dokumentai unsure.gif Nes seip noreciau kai prasides gimdymas su visa tase vaziuoti i gimdykla, o is gimdyklos su visais daiktais i pogimd.palata ax.gif  Tai gal jus galite man paaiskinti kaip vyksta tas ishsikraustimas is vieno skyriaus i kita? bigsmile.gif  Aciu.     P.S. tokios temos ir konkrecius klausymus neradau   4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivos juosta: 26 vasario 2013 - 15:12