Įkraunama...
Įkraunama...

Lagaminai

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 07 31, 09:17)
jei mazai keliaujate,vienetiniais atvejais puikiausiai atlaikys ir is Ysko ar Maximos pirkti lagaminai mirksiukas.gif

o koks jūsų komentaras būtu į tai jei važiuočiau , tik su sportiniu didesniu krepšiu? ar tai labai jau bloga mintys? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 07 31, 18:04)
o koks jūsų komentaras būtu į tai jei važiuočiau , tik su sportiniu didesniu krepšiu? ar tai labai jau bloga mintys?  ax.gif

Kaip kas nori taip tas vaziuoja. Tikrai ne visi su lagaminais.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 07 31, 18:04)
o koks jūsų komentaras būtu į tai jei važiuočiau , tik su sportiniu didesniu krepšiu? ar tai labai jau bloga mintys?  ax.gif

Visiskai nera bloga mintis-draugai praetais metais butent ir vaziavo su dideliu sportiniu krepsiu. mirksiukas.gif
Kam kaip patogiau visomis prasmemis.Jei turite sportini krepsi ir jums ten viskas tilps,tai vienkartinei kelionei tada nereikia to lagamino naujo pirkti mirksiukas.gif
Smagios keliones wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 07 31, 20:16)
Kaip kas nori taip tas vaziuoja. Tikrai ne visi su lagaminais.

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 01, 09:05)
Visiskai nera bloga mintis-draugai praetais metais butent ir vaziavo su dideliu sportiniu krepsiu. mirksiukas.gif
Kam kaip patogiau visomis prasmemis.Jei turite sportini krepsi ir jums ten viskas tilps,tai vienkartinei kelionei tada nereikia to lagamino naujo pirkti mirksiukas.gif
Smagios keliones wub.gif

dėkui mergaites wub.gif

man pirmas kartas o dar už ES ribu , tai viskas taip svetima ir baugina .. prisiklausai ten visko tai ir nedrąsu ..turiu gera sportinį krepšį tai neatrodysiu juokingai su juo orouoste? nes man atrodo visi ten su lagaminais su rankenom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 01, 04:30)
dėkui mergaites  wub.gif

man pirmas kartas o dar už ES ribu , tai viskas taip svetima ir baugina .. prisiklausai ten visko tai ir nedrąsu ..turiu gera sportinį krepšį tai neatrodysiu juokingai su juo orouoste? nes man atrodo visi ten su lagaminais su rankenom  blush2.gif

patikek yra zmoniu keliaujanciu su kartoninem dezem, i oro uosta atkeliauja kaip i pasta su siuntiniais dideliais, tai jusu sportinis krepsys jokia egzotika ten nebus smile.gif Svarbu paciai patogu, nes jei labai sunkus tai geriau kazka su ratukais, jei ne, tai gerai ir be ju.
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2010 04 05, 18:45)
nusipirkau rimiake uz 19.99 lagamina  thumbup.gif  tampausi pastoviai ir dar nesuplyso drinks_cheers.gif
Papildyta:
cia atitinkantis ryanair rankini bagaza  ax.gif

Ir man tokio reikia, jei 40X50X20? Cia kaina su nuolaida buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelerny @ 2010 08 02, 08:28)
Ir man tokio reikia, jei  40X55X20? Cia kaina su nuolaida buvo?  g.gif

Kam reikia tokio lagamino, rankiniam bagazui, tai Ermitaze po 19.99. Siandien nusipirkau pigiau grybo, dar is Aciu korteles nuskaiciavo litu, tai tik 15Lt sumokejau lotuliukas.gif
Atsakyti
o ka manot apie sita lagamina, kur Statoile uz lipdukus nuolaida duoda?

http://www.statoil.l...o_kolekcija/296
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2010 08 16, 11:56)
o ka manot apie sita lagamina, kur Statoile uz lipdukus nuolaida duoda?

http://www.statoil.l...o_kolekcija/296

Na mes katik is turkijos su jais gryzom. Gal kas meksta prisikrauti tai bus mazoki, bet jau man su vyru tai tikrai po toki uzteko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stlauryna @ 2010 08 16, 18:16)
Na mes katik is turkijos su jais gryzom. Gal kas meksta prisikrauti tai bus mazoki, bet jau man su vyru tai tikrai po toki uzteko  biggrin.gif

Pries savaite skridom rudens atostogu tai, net juokas sueme kai vos ne puse keliautoju su tais lagaminais (rankiniu bagazu) lotuliukas.gif Mano vaikas taip pat su tokiu biggrin.gif Na kas bantukus riso, kas lipdukus klijavo, kad atskiru biggrin.gif
O as nusipirkau Maximoje kai buvo akcija toki ruzava su rudu lagamina rankini tai galiu pasakyti, kad man asmeniskai daug gerensis nei sis statoil rolleyes.gif
Atsakyti
Pries kokius 4-5 m nupirkom savo lagaminus thumbup.gif per ispardavima Maximoj blush2.gif per ta laika kur jie tik nebuvo doh.gif ir draugai ir tevai skolino, nes savu neturi ax.gif Tikrai ne vienkartiniai blush2.gif
Tik mes prie savo lagaminu i kelione pririsam bantukus, nes tikrai tokiu dar pasitaiko, pirma karta, kai skridom, iskeliavo musu vienas lagaminas i kita viesbuti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 09 lapkričio 2010 - 08:53
gal kas turite parduoti nedideli (rankiniam bagazui tinkama) ir nebrangu lagamina kaune? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jelerny @ 2010 08 03, 15:32)
Kam reikia tokio lagamino, rankiniam bagazui, tai Ermitaze po 19.99. Siandien nusipirkau pigiau grybo, dar is Aciu korteles nuskaiciavo litu, tai tik 15Lt sumokejau  lotuliukas.gif

kaip man tokio reiktu unsure.gif gaila senas postas jau doh.gif jei kas vel pamatytumet kur uz tokia kaina, paskelbkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naguciu_feja: 11 lapkričio 2010 - 10:02