Įkraunama...
Įkraunama...

Lagaminai

net nepastebėjau klaidos, iškart teisingai supratau biggrin.gif
Atsakyti
Mano panele isaugo is vaikisko lagamino,tai leidau issirinkt nauja,tai po ilgu ieskojimu issirinko Titan lagamina

user posted image

Seniau turejo boruze Samsonite.

Kokybe abieju thumbup.gif
Titano idomesnis uzrakinimo budas thumbup.gif Metomas ir vetomas nesusibraizo

Man ir paciai patiko,reiktu ir sau rankini lagamineli nusipirkt smile.gif

Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2010 12 06, 18:16)
Mano panele isaugo is vaikisko lagamino,tai leidau issirinkt nauja,tai po ilgu ieskojimu issirinko Titan lagamina

user posted image

Seniau turejo boruze Samsonite.

Kokybe abieju  thumbup.gif
Titano idomesnis uzrakinimo budas  thumbup.gif Metomas ir vetomas nesusibraizo

Man ir paciai patiko,reiktu ir sau rankini lagamineli nusipirkt  smile.gif

nesenai turejau: "sudevejo" krovikai - priduodavau i bagaza. Skilo po antros ar trecios keliones, nebaisiai - naudojau toliau. Nelabai patogus, nera kiseniu nei viduj, nei isoreje. Viduje drabuziams prilaikyti ne guma (susegama), o netampri juosta su labai nesilaikanciu uzsegimu. tokio tipo lagaminai nepatogus jei priduodi i bagaza, nes lipdukus sunku nuimti, o ir nuemus lieka klijai, kurie renka purva...
Vienas pliusas: labai lengvas. Taciau visa kita - ne man bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(sandrulle @ 2010 05 11, 11:51)
Na as tai vienareiksmiskai uz Samsonite, turiu jau virs 10 metu, tarnauja nepamainomai ir atrodo gerai, nes puikios kokybes, lengvai nusivalo. Na zodziu tikrai kartais ta taisykle, kad verciau is kart pirkt gera, negu taupyt ir per ta laika prisipirkt kelis blogus, pasitvirtina ax.gif

dar buna, kad nusipirkus a la vienkartini, paskui ismest gaila, bet nepatinka...
nes lagamina kaip ir turi smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Vadinas tie is plastiko nepatvarus g.gif .Ieskau lengvo lagamino,ir aisku noretusi,kad ilgai tarnautu.
Atsakyti
Sia savaite "sugrizo" Samsonite is keliones.
Kol kas nieko blogo negaliu pasakyt. smile.gif
Atsakyti
o kur galima įsigyti vaikiškų lagaminų tinkančių rankiniam bagažui?
Atsakyti
Samsonite tikrai verti savo kainos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2011 01 22, 01:06)
Samsonite tikrai verti savo kainos  thumbup.gif

ar metomi jie tikrai negali "suduzti"? blush2.gif
Atsakyti
Gal kas turi Travelite firmos lagamina, noretusi jusu nuomones apie kokybe. 4u.gif
Atsakyti
Jau virs 10 metų naudojam Samsonite...pries tiek laiko aisku buvo labai brangus pirkinys, bet kai sitiek metu laiko , tai kokybė tikrai pasitvirtino thumbup.gif . Apibraizytas tai taip , bet svarbu kad laiko ir ratukai, ir spyneles, ir rankenos.
Augant keliautojų skaičių antrajį įsigijom BRISCS irgi thumbup.gif kokybė ir patogumas, + dar kitą Samsonite.
Atsakyti
Gal man cia kuri nors gales atsakyti. Pirksiu lagamina 20 kg bagazui, gal kuri galit patart koki man lagamina geriau pirkt (pirksiu is maximos): ta didziausia ar mazesni ? Ir labai smalsu kiek sveria pats lagaminas, tuscias g.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyte777 @ 2011 04 05, 23:13)
Gal man cia kuri nors gales atsakyti. Pirksiu lagamina 20 kg bagazui, gal kuri galit patart koki man lagamina geriau pirkt (pirksiu is maximos): ta didziausia ar mazesni ? Ir labai smalsu kiek sveria pats lagaminas, tuscias  g.gif

O koks tas didziausias ??? Siaip dazniausiai buna trys dydziai 1 - rankinis 2- vidutinis (jums tiktu) ir 3 - tikrai didelis

Atsakyti