net nepastebėjau klaidos, iškart teisingai supratau

Mano panele isaugo is vaikisko lagamino,tai leidau issirinkt nauja,tai po ilgu ieskojimu issirinko Titan lagamina

Seniau turejo boruze Samsonite.
Kokybe abieju
Titano idomesnis uzrakinimo budas
Metomas ir vetomas nesusibraizo
Man ir paciai patiko,reiktu ir sau rankini lagamineli nusipirkt

Kokybe abieju

QUOTE(addicted @ 2010 12 06, 18:16)
Mano panele isaugo is vaikisko lagamino,tai leidau issirinkt nauja,tai po ilgu ieskojimu issirinko Titan lagamina

Kokybe abieju
Metomas ir vetomas nesusibraizo

Kokybe abieju

nesenai turejau: "sudevejo" krovikai - priduodavau i bagaza. Skilo po antros ar trecios keliones, nebaisiai - naudojau toliau. Nelabai patogus, nera kiseniu nei viduj, nei isoreje. Viduje drabuziams prilaikyti ne guma (susegama), o netampri juosta su labai nesilaikanciu uzsegimu. tokio tipo lagaminai nepatogus jei priduodi i bagaza, nes lipdukus sunku nuimti, o ir nuemus lieka klijai, kurie renka purva...
Vienas pliusas: labai lengvas. Taciau visa kita - ne man

Papildyta:
QUOTE(sandrulle @ 2010 05 11, 11:51)
Na as tai vienareiksmiskai uz Samsonite, turiu jau virs 10 metu, tarnauja nepamainomai ir atrodo gerai, nes puikios kokybes, lengvai nusivalo. Na zodziu tikrai kartais ta taisykle, kad verciau is kart pirkt gera, negu taupyt ir per ta laika prisipirkt kelis blogus, pasitvirtina 

dar buna, kad nusipirkus a la vienkartini, paskui ismest gaila, bet nepatinka...
nes lagamina kaip ir turi

Sia savaite "sugrizo" Samsonite is keliones.
Kol kas nieko blogo negaliu pasakyt.
Kol kas nieko blogo negaliu pasakyt.

o kur galima įsigyti vaikiškų lagaminų tinkančių rankiniam bagažui?
Samsonite tikrai verti savo kainos

QUOTE(Darfe @ 2011 01 22, 01:06)
ar metomi jie tikrai negali "suduzti"?

Gal kas turi Travelite firmos lagamina, noretusi jusu nuomones apie kokybe.

Jau virs 10 metų naudojam Samsonite...pries tiek laiko aisku buvo labai brangus pirkinys, bet kai sitiek metu laiko , tai kokybė tikrai pasitvirtino
. Apibraizytas tai taip , bet svarbu kad laiko ir ratukai, ir spyneles, ir rankenos.
Augant keliautojų skaičių antrajį įsigijom BRISCS irgi
kokybė ir patogumas, + dar kitą Samsonite.

Augant keliautojų skaičių antrajį įsigijom BRISCS irgi

Gal man cia kuri nors gales atsakyti. Pirksiu lagamina 20 kg bagazui, gal kuri galit patart koki man lagamina geriau pirkt (pirksiu is maximos): ta didziausia ar mazesni ? Ir labai smalsu kiek sveria pats lagaminas, tuscias

QUOTE(uogyte777 @ 2011 04 05, 23:13)
Gal man cia kuri nors gales atsakyti. Pirksiu lagamina 20 kg bagazui, gal kuri galit patart koki man lagamina geriau pirkt (pirksiu is maximos): ta didziausia ar mazesni ? Ir labai smalsu kiek sveria pats lagaminas, tuscias 

O koks tas didziausias ??? Siaip dazniausiai buna trys dydziai 1 - rankinis 2- vidutinis (jums tiktu) ir 3 - tikrai didelis