Įkraunama...
Įkraunama...

Lagaminai

QUOTE(uogyte777 @ 2011 04 05, 23:13)
Gal man cia kuri nors gales atsakyti. Pirksiu lagamina 20 kg bagazui, gal kuri galit patart koki man lagamina geriau pirkt (pirksiu is maximos): ta didziausia ar mazesni ? Ir labai smalsu kiek sveria pats lagaminas, tuscias  g.gif

Labai priklauso nuo to ka i ji desite.
Jei tik rubus- svers maziau, uzims daugiau vietos....
Jei lasinius, desras... lotuliukas.gif bus sunkus, bet uzteks mazesnio.
Todel negalima pasakyti kokio dydzio jums reikia lagamino, kad galetumet prikrauti 20kg.
Pats lagaminas sveria taip pat nevienodai.
Kai pirkom, didziausia demesi skyreme ju ratukams, bei svorio centrui( buna, kad prikrauni storiau ir krenta i sona)
Mes pirkom viena senukuose, kita urmo bazeje.
Tikrai jie nei vienas nera garsiu firmu, bet tarnauja pakankamai neblogai. thumbup.gif
Tokius ir deveti negaila.
O apie tuos plastikinius, galiu pasakyti, kad labai priklauso nuo orouostu darbuotoju kaip egsis su jais. Tikrai yra teke matyti kaip zmones pasiima juos suskaldytus verysad.gif
Tad sekmes jums pasirenkant.
Atsakyti
QUOTE(uogyte777 @ 2011 04 06, 00:13)
Gal man cia kuri nors gales atsakyti. Pirksiu lagamina 20 kg bagazui, gal kuri galit patart koki man lagamina geriau pirkt (pirksiu is maximos): ta didziausia ar mazesni ? Ir labai smalsu kiek sveria pats lagaminas, tuscias  g.gif

jau jums atsake, as tik paantrinsiu: yra mazi (dazniausiai tinkami rankiniam bagazui), vidutiniai (tiks jums, jei norite ji naudoti tiems 20 kg), ir didieji.
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2011 04 06, 07:05)
Labai priklauso nuo to ka i ji desite.
Jei tik rubus- svers maziau, uzims daugiau vietos....
Jei lasinius, desras... lotuliukas.gif  bus sunkus, bet uzteks mazesnio.
Todel negalima pasakyti kokio dydzio jums reikia lagamino, kad galetumet prikrauti 20kg.
Pats lagaminas sveria taip pat nevienodai.
Kai pirkom, didziausia demesi skyreme ju ratukams, bei svorio centrui( buna, kad prikrauni storiau ir krenta i sona)
Mes pirkom viena senukuose, kita urmo bazeje.
Tikrai jie nei vienas nera garsiu firmu, bet tarnauja pakankamai neblogai. thumbup.gif
Tokius ir deveti negaila.
O apie tuos plastikinius, galiu pasakyti, kad labai priklauso nuo orouostu darbuotoju kaip egsis su jais. Tikrai yra teke matyti kaip zmones pasiima juos suskaldytus  verysad.gif
Tad sekmes jums pasirenkant.

QUOTE(Cobre @ 2011 04 06, 09:18)
jau jums atsake, as tik paantrinsiu: yra mazi (dazniausiai tinkami rankiniam bagazui), vidutiniai (tiks jums, jei norite ji naudoti tiems 20 kg), ir didieji.

Aciu uz pagalba 4u.gif 4u.gif Lasiniu, desru nedesiu isvis biggrin.gif , rubus pagrinde. Vadinas pirksiu vidutini.
Atsakyti
Merginos, o kaip jums tokie lagaminai:

http://www.laikas.lt...lagaminai-foto/

smile.gif))
Atsakyti
Sveiki 4u.gif 4u.gif

Atėjau su klausimu.
Žinot,perėjau jau daugumą vietų (Vilniuje) kur galima įsigyti lagaminą, bet vis nerandu tinkančio rankiniam doh.gif Aišku,radau Bags&more rankinį, bet už 300 doh.gif Tiek mokėti už rankinį gaila.
Gal kuri žinot,kur galiu rasti rankinio bagažo lagaminą? Būsių dėkinga mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Geisha24 @ 2011 07 05, 11:09)
Sveiki  4u.gif  4u.gif

Atėjau su klausimu.
Žinot,perėjau jau daugumą vietų (Vilniuje) kur galima įsigyti lagaminą, bet vis nerandu tinkančio rankiniam  doh.gif  Aišku,radau Bags&more rankinį, bet už 300  doh.gif  Tiek mokėti už rankinį gaila.
Gal kuri žinot,kur galiu rasti rankinio bagažo lagaminą? Būsių dėkinga  mirksiukas.gif  4u.gif

Savo pirkau Maximoj už 50 Lt, ir stebėtinai lengvas. Yske irgi yra bet ten sunkūs, nedaug laisvo svorio lieka daigtamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 07 05, 11:17)
Savo pirkau Maximoj už 50 Lt, ir stebėtinai lengvas. Yske irgi yra bet ten sunkūs, nedaug laisvo svorio lieka daigtamas  4u.gif

Jyske per dideli, kiek aš mačiau unsure.gif
O ir Maximoj tinkamo dydžio neradau doh.gif
Atsakyti
Pasiguosiu verysad.gif Pries kelis men. pagaliau radau lagamina, atitinkanti visus rankinio bagazo reikalavimus. Pirkau Madoj, Verus parduotuveje, Saxoline firmos, parduotuveje aisku isgyre (o kaipgi kitaip), kainavo 300Lt ir ka-po antros keliones uztrauktukas iplyso, prasiskyre, nebeuzsisege-net nespejau namo grizti, oro uoste visi daiktai isbyrejo...nebuvo lagaminas nei perpildytas nei ka-netgi dar vietos buvo, bet nieko nebedejau, nes butu svere daugiau nei 10kg. o garantija....kas is tos garantijos-14 dienu, kai parsinesiau namo, tai iki keliones menesi nebuvo net naudojamas... tai vat, Saxoline niekada nebepirksiu, jau geriau buciau dadejus 50Lt ir nusipirkus Samsonite, patikimesni atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 07 05, 11:57)
Pasiguosiu verysad.gif Pries kelis men. pagaliau radau lagamina, atitinkanti visus rankinio bagazo reikalavimus. Pirkau Madoj, Verus parduotuveje, Saxoline firmos, parduotuveje aisku isgyre (o kaipgi kitaip), kainavo 300Lt ir ka-po antros keliones uztrauktukas iplyso, prasiskyre, nebeuzsisege-net nespejau namo grizti, oro uoste visi daiktai isbyrejo...nebuvo lagaminas nei perpildytas nei ka-netgi dar vietos buvo, bet nieko nebedejau, nes butu svere daugiau nei 10kg. o garantija....kas is tos garantijos-14 dienu, kai parsinesiau namo, tai iki keliones menesi nebuvo net naudojamas... tai vat, Saxoline niekada nebepirksiu, jau geriau buciau dadejus 50Lt ir nusipirkus Samsonite, patikimesni atrodo unsure.gif

Tokiems atvejiams turiu lagamino diržą (10 lt, dabar po 13 lt mačiau), nežinai kada užtraugtukas isižios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 07 05, 12:21)
Tokiems atvejiams turiu lagamino diržą (10 lt, dabar po 13 lt mačiau), nežinai kada užtraugtukas isižios  4u.gif

Gera mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Geisha24 @ 2011 07 05, 11:44)
Jyske per dideli, kiek aš mačiau  unsure.gif
O ir Maximoj tinkamo dydžio neradau  doh.gif

O kaip ieškojot? Aš tai su metru visus lagaminus matavau, buvo ir mažesnių nei reikia 4u.gif

Mano toks

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 07 05, 12:30)
O kaip ieškojot? Aš tai su metru visus lagaminus matavau, buvo ir mažesnių nei reikia  4u.gif

Mano toks

user posted image

Ir aš su metru matavau visus doh.gif Arba tuo metu nebuvo,arba nežinau doh.gif
O tokio kaip Jūsų Maximoj nemačiau unsure.gif
o Jūsų lagamino aukštis su visais ratukais kiek yra?
Atsakyti