Įkraunama...
Įkraunama...

Lagaminai

Samsonit mažiukas iš IKI sėkmingai atlaikė skrydį su persėdimais ir kelių valandų pasivaikščiojimą po Leeds'ą, bet... jau tik nupirkus ratukai libėjo ir, atrodo, kliba dar labiau :unsure;
Atsakyti
QUOTE(Rijama @ 2012 06 04, 18:49)
Ne, samsonite 4 ratuku nesu bandzius, konkreciai bandytas travelite man atrodo, bet realiai man asmeniskai 4 ratuku nereikia, nors patogu vezti lagmina, jis manevringas. Bet visu siuo nesinaudoji, nes patogiau kad ir kaip lengvai rieda  ji tiesiog traukti uz saves o ne salia. Esu su lagaminuku ir UK orouostuose, prekybos centruose per grustis ejus, ner patogiau trauktis ji, nei salia stumtis smile.gif Taciau kam ko reikia, man svarbu kad butu lengvas, patogus, talpus, tvirtas ir lengvai vaziuotu, visa tai man pilnai atitiko ir 2 guminuotus ratukus turintis lagaminas smile.gif

Na tada viskas aišku,nes kiekvienos firmos lagaminai skirtingi...tad ir patirtis dėl 4 ratukų irgi gali priklausyti nuo firmos.
Papildyta:
QUOTE(AŠA @ 2012 06 04, 19:01)
Samsonit mažiukas iš IKI sėkmingai atlaikė skrydį su persėdimais ir kelių valandų pasivaikščiojimą po Leeds'ą, bet... jau tik nupirkus ratukai libėjo ir, atrodo, kliba dar labiau :unsure;

nežinau kodėl,bet nekilo ranka man pirkti iš IKI pirkti Samsonite lagaminus unsure.gif norėjau dukrai,bet kažkodėl nepirkau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 06 04, 20:22)
nežinau kodėl,bet nekilo ranka man pirkti iš IKI pirkti Samsonite lagaminus  unsure.gif norėjau dukrai,bet kažkodėl  nepirkau unsure.gif

Man irgi ilgai nekilo, nes IKi ir Samsonit kažkaip du nesuderinami dalykai smile.gif Bet kai jau niekur aplink neradau reikiamo dydžio, tai neliko nieko kita, kaip imti šitą. Iki šiol turėjusi tik maximinius ir laredoutinius, tai skiriasi kaip diena nuo nakties - stabilus, malonus ir nešti, ir važiuoti, bet negaliu palygint su tikrais Samsonitais, manau, irgi skirtumą pajusčiau g.gif
Atsakyti
jeigu tai yra originalas Samsonite tai jiems yra labai ilgos garantijos, jei su ratuku problemos, tai turetu pataisyt arba pakeist lagamina.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 06 04, 22:22)
jeigu tai yra originalas Samsonite tai jiems yra labai ilgos garantijos, jei su ratuku problemos, tai turetu pataisyt arba pakeist lagamina.

Samsonite suteikiama 10metu pasauline garantija,bet ir kaina nemaza apie tukstanti
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 06 04, 21:22)

koks jau čia originalas iš IKI smile.gif na, tiksliau sakant gal ir tikrai Samsonit, bet partija, manau, specialiai IKI gaminta. Šiaip rašo, kad 3 metų garantija, reikės IKI pasiteiraut, kas ir kaip. Šiaip nenukrito dar, nors važiavom tikrai nemažai, tai nemanau, kad keistų, sakys, ko jūs čia norit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2012 06 04, 23:42)
koks jau čia originalas iš IKI smile.gif na, tiksliau sakant gal ir tikrai Samsonit, bet partija, manau, specialiai IKI gaminta. Šiaip rašo, kad 3 metų garantija, reikės IKI pasiteiraut, kas ir kaip. Šiaip nenukrito dar, nors važiavom tikrai nemažai, tai nemanau, kad keistų, sakys, ko jūs čia norit smile.gif

Priklausomai nuo modelio Samsonite taiko garantijas, 3, 5 arba 10 m. IKI yra 3 m. ir 5 m. Pasiknisus po interneta nusprendžiau, kad visai apsimoka iš IKI lagaminą nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2012 06 04, 16:42)

samsonite specialiai IKi tikrai lagaminu negamins, per maza rinka butu, kad jiems specialiai kazka gamint smile.gif

o jei IKI parduoda samsonite padielkas, tai juos uz tai, taip patarsyti butu galima, kad neissimoketu.

o del "sakymo", oi tas lietuvishkas kuklumas... doh.gif tikrai neturi kazkas nukristu, kad butu pataisyta. Save gerbianti firma, tokia kaip samsonite, tikrai nesisiukslina ir nediskutuoja, kad cia nezymus defektas tai netvarkysim

aisku jusu reikalas, nenorit normalaus lagamino, tai keliaukit su klibanciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 06 04, 21:22)
Na tada viskas aišku,nes kiekvienos firmos lagaminai skirtingi...tad ir patirtis dėl 4 ratukų irgi gali priklausyti nuo firmos.
Papildyta:

nežinau kodėl,bet nekilo ranka man pirkti iš IKI pirkti Samsonite lagaminus  unsure.gif norėjau dukrai,bet kažkodėl  nepirkau unsure.gif

Rasiau apie mano poziuri del reikalingumo 4 ratuku lagaminui mirksiukas.gif man asmeniskai jie nereikalingi pasirodo visai, man pilnai pakanka 2-ju guminuotu ratuku kelionei smile.gif Bet ve. kas kaip megsta keliauti, as pabandziau man visiskai nepasiteisino, siuo atzvilgiu lagaminu firma niekuom deta buvo smile.gif

QUOTE(AŠA @ 2012 06 04, 23:42)

Nesvarbu kur pirktas jusu lagaminas, jei jam suteikta garantija jus pilnai galit reikalauti taisymo ar keitimo. Ilgiausiai garantija taikoma ratukams, rankenai. Mums buvo kad neatlaike medziaga ir pradejo irti prie uztrauktuko. Pridavem kad ivertintu, bet gavom atsakyma, kad musu paciu kalte doh.gif doh.gif Kazkokiu budu nustate kad prigrudom daugiau nei buvo leista biggrin.gif Nos prisipazinsiu kazin ko nesitikejau siuo atveju, bet jei ratukas nulektu manau pilnai eikit ir reikalaukit. Galu gale jei kliba jis irgi galit kreiptis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rijama: 05 birželio 2012 - 12:47
QUOTE(vasareja123 @ 2012 05 06, 14:34)
AŠ ČIA TRUPUTUKĄ NE Į TEMĄ  blush2.gif , BET GALKAS TURI PARDUOTI NEBEREIKALINGĄ NEDIDUKĄ LAGAMINĄ , KAD NEBŪT LABAI BRANGUS,  LAUKSIU AŽ  VILNIUS

As irgi ieskau - maziuko, kad galima butu ir i lektuvo salona tempt. Vilniuje.
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie SABONIO lagaminus ,kuprines uz lukoil lipdukus g.gif
user posted image
Atsakyti
Gavau pasiulyma i el.pasta, gal kam pravers ax.gif Pati turiu tos firmos, esu patenkinta, ganetinai neblogai laiko, skrendam daznokai. Man patiko.
http://www.ciumpam.lt/akcijos/kaunas
Papildyta:
QUOTE(jukotu @ 2012 06 11, 14:27)
kokie atsiliepimai apie SABONIO lagaminus ,kuprines uz lukoil lipdukus g.gif
user posted image

Prisipazinsiu kad nezinau realiai, nes nebandziau, bet man idomus keli aspektai. Ar traukiant lagamina uz rankenos nesimaiso petnesos? t.y. nebuna nukarusios ir neslauzia grindiniu? Juk traukiant lagamina sis buna pasvires.
antra, prisikrovus daug labai sunku nestis kuprine. Kazkada vaziavau su kuprine tai man 8 kg svoris gerokai verze pecius, tad tiesiog patogiau dideli lagamina temtis ir ant jo susikelti mazesni, tada nei taip svoris jauciasi, nei tyst nereikia ant peciu. Cia zinoma jei vaziuoji ne vien su rankiniu bagazu. Ir dar trecias ar kieta kuprine, t.y. ar turi kietesnius sonus, nes grusti galima kazin kiek, daznai kuprines puciasi lengvai, o tada jau problema sugrusti i dezes buna. geriau kai lagamino sonai pakietinti tada islaiko savo forma ir daug lengviau sutilpti i forma.
Butu smagu kas realiai susidure su kuprine-lagaminu. Nes issakiau tik is savo varpines smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rijama: 11 birželio 2012 - 14:37