Įkraunama...
Įkraunama...

Lagaminai

QUOTE(Snoop @ 2012 09 11, 09:12)
O tai gal žinote, ar tas antras pagal mažumą lagaminas iš IKI parduodamų dar telpa į rėmą Ryanair ar Wizzair?

Kad sužinot, reikia masiimti matavimo juostelę ir nuėjus į parduotuvę pamatuot 4u.gif
Kelintą pagal dydį aš nusipirkau, nežinau, bet matmenys galėsiu vakare parašyt 4u.gif
Jeigu jums reikia lagamino tik rankiniam bagažui, tai tam didelės kokybės nereikia, nes jis nebus mėtomas ir traiškomas, todėl nemanau kad reikia pirkti tokį brangų kai yra pigių variantų 4u.gif
Atsakyti
O kokia kaina skaitosi ne per didelė rankinio bagažo lagaminui? ax.gif (esu visai žalia šitoje sferoje) ir kur geriausia ieškoti?
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2012 09 11, 09:51)
O kokia kaina skaitosi ne per didelė rankinio bagažo lagaminui?  ax.gif (esu visai žalia šitoje sferoje) ir kur geriausia ieškoti?

Mano standartai max 40 LT rankiniam bagažui 4u.gif

http://www.sportsdir...-20-inch-709901
Turiu tokius kelis. Tai papiginti variantai, bet pagaminti geriau nei pas mus parduodami. Pliusas, kad sienelės yra ne iš porėtos plastmasės kurią lengvą pažeisti ir lengvai ranka sutrupinama, o iš vientisos tvirtos ir lankščios medžiagos 4u.gif

Dar atkreipkit dėmesį, kad prikrautas lagaminas išsipūs, todėl tuščio lagamino gylis geriau kad būtų mažiau nei 20 cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 09 11, 09:43)
Kad sužinot, reikia masiimti matavimo juostelę ir nuėjus į parduotuvę pamatuot  4u.gif 
Kelintą pagal dydį aš nusipirkau, nežinau, bet matmenys galėsiu vakare parašyt  4u.gif
Jeigu jums reikia lagamino tik rankiniam bagažui, tai tam didelės kokybės nereikia, nes jis nebus mėtomas ir traiškomas, todėl nemanau kad reikia pirkti tokį brangų kai yra pigių variantų  4u.gif

Viską pasimatavau. Jo išmatavimai 55x39x20 - atitinka reikalavimus centimetras į centimetrą - todėl ir neramu - ar lengvai įtelpa, ar dar reikia ant viršaus užsėdus pagrūsti. Nes turiu tokį centimetra į centimetrą GoodYear lagaminą, tai kartais jį tenka pakimšti į rėmą ir susilaukiau Anglijoje pastabos iš moteriškių, kad gal ir didokas tas mano lagaminas...

Man šis lagaminas nėra labai jau brangus. Normali ta kaina akcijinė.
Atsakyti
QUOTE(Snoop @ 2012 09 11, 11:15)
Viską pasimatavau. Jo išmatavimai 55x39x20 - atitinka reikalavimus centimetras į centimetrą - todėl ir neramu - ar lengvai įtelpa, ar dar reikia ant viršaus užsėdus pagrūsti. Nes turiu tokį centimetra į centimetrą GoodYear lagaminą, tai kartais jį tenka pakimšti į rėmą ir susilaukiau Anglijoje pastabos iš moteriškių, kad gal ir didokas tas mano lagaminas...

Man šis lagaminas nėra labai jau brangus. Normali ta kaina akcijinė.

Mano Samsonite 53x37x22, taigi nei tuščias nei prikrautas į rėmūs nelabai tilps, todėl tai yra mano registruotas bagažas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 09 11, 09:00)
Mano standartai max 40 LT rankiniam bagažui  4u.gif

http://www.sportsdir...-20-inch-709901
Turiu tokius kelis. Tai papiginti variantai, bet pagaminti geriau nei pas mus parduodami. Pliusas, kad sienelės yra ne iš porėtos plastmasės kurią lengvą pažeisti ir lengvai ranka sutrupinama, o iš vientisos tvirtos ir lankščios medžiagos  4u.gif 

Dar atkreipkit dėmesį, kad prikrautas lagaminas išsipūs, todėl tuščio lagamino gylis geriau kad būtų mažiau nei 20 cm  4u.gif

Bet kad nurodytas modeliukas į rankinį netinka 59cm x 19cm x 34.5cm?
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2012 09 11, 18:43)
Bet kad nurodytas modeliukas į rankinį netinka 59cm x 19cm x 34.5cm?

Nuorodoje mano lagaminas biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, gal zinote kur kaune remontuoja lagaminus, ustringa istarukiama rankena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2012 09 14, 17:59)
sveiki, gal zinote kur kaune remontuoja lagaminus, ustringa istarukiama rankena doh.gif

Manu kas lietragius taiso ir lagaminus taip pat 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kam buvo uzsiblokavusi spinele lagaminui?? kodas nebeveikia ir atrodo kad buvo lauzta spinele doh.gif samsonite firmos,mokejau virs 1000,tad gaila butu lauzti dabar visa spynele verysad.gif gal yra kokie visrakciai,kaip ir sarvuotoms durims g.gif kvailiausia ,kad visi dokumentai ir raktelis liko viduj lagamine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuks @ 2012 11 05, 13:55)
Sveiki,gal kam buvo uzsiblokavusi spinele lagaminui?? kodas nebeveikia ir atrodo kad buvo lauzta spinele doh.gif  samsonite firmos,mokejau virs 1000,tad gaila butu lauzti dabar visa spynele verysad.gif gal yra kokie visrakciai,kaip ir sarvuotoms durims g.gif kvailiausia ,kad visi dokumentai ir raktelis liko viduj lagamine doh.gif

Į lagaminų remontą nebandėt kreiptis? 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimėlį: gal kas žinote, kur Kaune Iki yra užsilikusių akcijinių Samsonite firmos rankinį bagažą atitinkančių lagaminų? g.gif Būsiu dėkinga už info. 4u.gif
Atsakyti