Nu jau nesupykite, bet Jusu reklamuojamo gamintono virtuves baldai man svelniai tariant -nezusipratimas

. Pasiziurejus tinklapy galerija matos, kas visur vyrauja tie patys sprendimai - pakabinamu spintuciu/lentynu makalyne

. Gana daug nelogisku sprendimu, matyt norima islaust kazkoki dizaina, bet gaunas tik neisnaudotos erdves. Dizaino topas pas ji matyt yra virs stalvirsio imontuota vienisa orkaite, o virs jos nieko

- elementarus erdves nepanaudojimo pavyzdys, nes toj vietoj tulas kitas gamintojas butu pasiules ukine spinta

. Tai, kad minetas gamintojas atvaziuoja bet kur, joks ne privalumas

. Keista butu, kad siais laikais gamintojai apsiribotu tik savo rajonu. Pavyzdziui pas mane i Palanga vaziavo gamintojas is Vilniaus

.
Be to, esu SM skaiciusi atsilipimus, kad ponas Antanas yra labai arogantiskas..
Jus teise rinktis

. Jo virtuviu tikrai nepavadinciau jokia modernia klasika

.
Butu labai gerai, jeigu
Sandrute00 ikeltu savo svajoniu virtuves nuotraukas i virtuviu tema - tuomet tikrai butu aisku ,kad cia ne reklama pritrukus klijentu, ivertintumem tos vidtuves privalumus
Pritariu 100 proc. issakytom mintim.
Sveikos merginos, uzsukau i sia temele, kadangi pradedu virtuves baldu paieskas. Galvoju jau bus ilgas ir nelengvas darbas, susigalvoti, kokios noriu virtuves ir, kad kaina nesikandziotu, ir kad kokybe butu....