Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(NikeZ @ 2012 10 17, 12:03)
zinom kas BT mirksiukas.gif
ir tas pats ,o nieko nepersalus  bigsmile.gif 37,0-37,1 4u.gif

o tu vakar pirkai nt smile.gif kada gadinsi ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 10 17, 11:00)
tai cia ne bt smile.gif bt zinom kas yra ir matuojam smile.gif cia temperatura pazastyje vidury dienos smile.gif jau kelias dienas pakilus smile.gif o nei persalus nei nieko smile.gif

QUOTE(NikeZ @ 2012 10 17, 11:03)
zinom kas BT mirksiukas.gif
ir tas pats ,o nieko nepersalus  bigsmile.gif 37,0-37,1 4u.gif

o kita temperatūra nieko nereiškia lotuliukas.gif nesusijus su nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 10 17, 12:13)
o kita temperatūra nieko nereiškia  lotuliukas.gif nesusijus su  nestuke.gif

tai visko gali buti, bet man taip buvo tik su pirmuoju ir va dabar smile.gif tai ir ziuresim kuom cia viskas baigsis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 10 17, 11:13)
o kita temperatūra nieko nereiškia  lotuliukas.gif nesusijus su  nestuke.gif

deja mirksiukas.gif temperatura gali pakilti ir del nestumo tik ji neturetu virsyti berods 37,4 ,bet tai nereiskia kad ji turi but nestumo metu 4u.gif

kiek pamenu tai su pirmaja dukra temperatura buvo ankstyvajame nestume 37,2 4u.gif bet taippogi tai kiekvienai labai individualiai doh.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Venecija_ @ 2012 10 17, 11:17)
tai visko gali buti, bet man taip buvo tik su pirmuoju ir va dabar smile.gif tai ir ziuresim kuom cia viskas baigsis smile.gif

pirkau ir turiu gadinsiu koki sestadieni ar sekmadieni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 17 spalio 2012 - 10:24
as irgi lauksiu sestadienio smile.gif nors dar neturiu, bet butinai nusipirksiu smile.gif
Atsakyti
Na, būčiau ir aš jau šeštadienį testuką gadinus, sulig kiekviena diena vis vilties daugėjo, jau net sapnavau, bet šiandien atejo mano "raudonosios draugės". Labai neliūdžiu, dar vis tiek buvau nuplanavusi palaukti iki lapkričio galo, ir po dar vieno pilno ciklo jau imtis "gamybos". Tebuvo tyčia-netyčia pakvailiojimas šį mėnesį, kuris neišdegė. ax.gif

Turiu klausimą- ar esate mėginusios ovuliacijos testus, ar jie pasiteisina?
Atsakyti
QUOTE(aprilita @ 2012 10 17, 12:21)
Na, būčiau ir aš jau šeštadienį testuką gadinus, sulig kiekviena diena vis vilties daugėjo, jau net sapnavau, bet šiandien atejo mano "raudonosios draugės". Labai neliūdžiu, dar vis tiek buvau nuplanavusi palaukti iki lapkričio galo, ir po dar vieno pilno ciklo jau imtis "gamybos". Tebuvo tyčia-netyčia pakvailiojimas šį mėnesį, kuris neišdegė.  ax.gif 

Turiu klausimą- ar esate mėginusios ovuliacijos testus, ar jie pasiteisina?

nebandziau jei po kokiu 3 ciklu nesigaus tai manau reiktu isbandyt .....na mano atveju sapnai apie kudyki laukiama ,nieko gero nezada sad.gif tfutfutfu kolkas nieko nesapnuoju ....
Atsakyti
na va, pagaliau po A mano raudonoji atejo... tik labai jau uzsivelino, galvojau gal net pastojau, nes daugiau ne dvi savaites velavo ir siaip keistos, nei krutines skaudejoi ir siaip toks daugiau terliojimas... doh.gif kai kalbejausi su brangiausiu, tai sakem, kad gaminti pradesime nuo gruodzio pabaigos, nors as jau spirgu kaip noriu greiciau blush2.gif , bet jam per daug dar skaudu, be to ir siaip visokiu rupesteliu pakanka, reik namus naujus ieskotis, katina arba suni labai jau nori parsitysti, tai sake lelius bus, kai viska "isigysim"... lotuliukas.gif

Mazdaug kada jus testus pradedate gadinti? nes man testas parode, kad nescia tik 4 nestumo savaite, iki tol zinojau, kad nescia, bet net gydytoja netikejo, sake negali buti, testas nerodo, vadinasi nieko nera..
Atsakyti
labutis,as naudojau ovuliacijos testus pirkau 30 jautrumo,deka ju issiaiskinau kada tiksliai yra vamo ovuliacija.Man tem su bt matavimu tamsus miskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriote @ 2012 10 17, 14:32)
na va, pagaliau po A mano raudonoji atejo... tik labai jau uzsivelino, galvojau gal net pastojau, nes daugiau ne dvi savaites velavo ir siaip keistos, nei krutines skaudejoi ir siaip toks daugiau terliojimas...  doh.gif kai kalbejausi su brangiausiu, tai sakem, kad gaminti pradesime nuo gruodzio pabaigos, nors as jau spirgu kaip noriu greiciau blush2.gif , bet jam per daug dar skaudu, be to ir siaip visokiu rupesteliu pakanka, reik namus naujus ieskotis, katina arba suni labai jau nori parsitysti, tai sake lelius bus, kai viska "isigysim"...  lotuliukas.gif
Mazdaug kada jus testus pradedate gadinti? nes man testas parode, kad nescia tik 4 nestumo savaite, iki tol zinojau, kad nescia, bet net gydytoja netikejo, sake negali buti, testas nerodo, vadinasi nieko nera..

su pirmaja tai buvo taip: po ciklo vidurio nuejau pas gine pasitikrint ,ji sako turbut laukiesi gimda suminsktejus,gryzau nuspirkau testa tai vos vos parode vaiduokli bte kiek pamenu buvo pries mm,jau rode,su antraja net nepamenu ,bet vaiduokliukas buvo ,su treciuoju tai savaite nesulaukiau mm tada pasidariua ir laaaabai aiskiai jau buvo II smile.gif tai manau realiai tik keletas dienu pries mm jau gali vaiduokliaut ,nors kuno kalba buna daug greitesne biggrin.gif su pirma dukra valgiau meliona su buroku sriuba ir duona biggrin.gif juokinga biggrin.gif si karta valgiau silke su kriausem gal irgi bus zenklas biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 17 spalio 2012 - 14:28
QUOTE(...sara... @ 2012 10 17, 09:42)
...o koks skaičiukas buvo? jei labai žemas pasikonsultuok su kita gine manau nepakenktų pavartoti papildomai PRG  blush2.gif

21,45 doh.gif su gine konsultavausi, sako kolkas negerkim, jei prades skaudeti ar tepti tuomet reikes g.gif, bet toj labaratorijoje nedave man normu nestumo metu,tik ciklo.tai sako visur skiriasi.
Atsakyti
LAba ryta iki mm dar kazkur 5 dienos o pilva maudzia jauciu kad susirgsiu sad.gif nakty pila karstis :(kazkas netaip,prasirgsiu eisiu pas gine ......jeigu ka ,bet NT vistiek darsyiu 6dieni biggrin.gif o gal biggrin.gif
Atsakyti