Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Venecija_ @ 2012 10 15, 23:33)
o tu matuoji bt ? smile.gif ar daraisi ot? smile.gif

nei to nei to smile.gif mano mm reguliarios net po A atsirado ta diena kaip turejo but ,2 metus naturaliai saugojausi ,kol apsizioplinom biggrin.gif bet deja netyciukas isejo sad.gif nors buvo pradziai sokas ,bet labai laukiamas buvo mazulis.... ir po A as jauciu tas vaisingas dienas ir O kiek suprantu pagal savo skaiciavima,dienos sutampa ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 15 spalio 2012 - 22:38
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 16, 00:37)
nei to nei to smile.gif mano mm reguliarios net po A atsirado ta diena kaip turejo but ,2 metus naturaliai saugojausi ,kol apsizioplinom biggrin.gif bet deja netyciukas isejo sad.gif nors buvo pradziai sokas ,bet labai laukiamas buvo  mazulis.... ir po A as jauciu tas vaisingas dienas ir O kiek suprantu pagal savo skaiciavima,dienos sutampa  ax.gif

pas mene tai mm pakankamai svyruoja smile.gif dar nelabai baisiai smile.gif nes cia jau prisiziurejau tokiu ciklu doh.gif bet kazkaip vistiek samgiai man matuojasi bt smile.gif ir zinai kada ta O buvo smile.gif o mes va pirmo sulaukem iskart smile.gif o va dabar laukiam jau nuo sausio, ir kai uzkibo pabego... labai tikiuosi kad si karta nebepages smile.gif

o as dar koki pranasinga sapna sapnavau po vienu nd smile.gif sapnuoju kad vyras vis sneka telefonu su kazkiokia mergina smile.gif nuo manes visai nesisliapia ir cia viskas normaliai, as is to atvirumo ir vaiksciojau sapne pasimetus, tiesiog nesugalvojau ka jam pasakyti smile.gif atikeliau visa pikta smile.gif tipo su kokiom cia panom bendrauji smile.gif o tos mergino vardas buvo Austeja smile.gif tai jau viskas nuspresta smile.gif jei uzkibo ir uzkibo mergaite, bus Austeja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venecija_: 15 spalio 2012 - 22:45
QUOTE(Venecija_ @ 2012 10 15, 23:44)
pas mene tai mm pakankamai svyruoja smile.gif dar nelabai baisiai smile.gif nes cia jau prisiziurejau tokiu ciklu  doh.gif  bet kazkaip vistiek samgiai man matuojasi bt smile.gif ir zinai kada ta O buvo smile.gif o mes va pirmo sulaukem iskart smile.gif o va dabar laukiam jau nuo sausio, ir kai uzkibo pabego... labai tikiuosi kad si karta nebepages smile.gif

o as dar koki pranasinga sapna sapnavau po vienu nd smile.gif sapnuoju kad vyras vis sneka telefonu su kazkiokia mergina smile.gif nuo manes visai nesisliapia ir cia viskas normaliai, as is to atvirumo ir vaiksciojau sapne pasimetus, tiesiog nesugalvojau ka jam pasakyti smile.gif atikeliau visa pikta smile.gif tipo su kokiom cia panom bendrauji smile.gif o tos mergino vardas buvo Austeja smile.gif tai jau viskas nuspresta smile.gif jei uzkibo ir uzkibo mergaite, bus Austeja  lotuliukas.gif

as su sapnais tai atsargi ,nes kai budama nescia sapnuoju negimusi vaikuti kazkas nutinka ,su pirmaja visa laika sapnavau tai sunkiai gime gimdymo trauma jai sad.gif su antraja nieko nesapnavau ,viskas ok su greciu pastojau ir koki 4 menesi menuo iki nesivystimo sapnavau vaikuti ta negimusi ,o pasirodo jis va zuvo ,na nesivyste mistiskai ir mire ir atnesiojau dar 5 sav unsure.gif su sapnais sutapimas bet trys kartai nemelavo ,ir sisiap mano sapnai pranasingi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 15 spalio 2012 - 22:49
QUOTE(Venecija_ @ 2012 10 15, 21:30)
lotuliukas.gif  smagu butu jau registruotis i nestukes  drinks_cheers.gif
apie tvirtinimosi laika tai 100% negarantuoju, man kazkuri mergaite sake  ax.gif bet ir pati is anksciau esu girdejusi, kad ne iskart po o smile.gif reik keliu dienu smile.gif

po ivykusios ovoliucijos , kiausinelus keliauja nuo 6 iki 11 dienu i gimda ir tada implantuojas smile.gif) va teip paneles smile.gif tai ir testas rodys teigiama tik po implantacijos smile.gif) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 10 15, 22:36)
is kur dar paraut 200 smile.gif reiks per puse tablete skelti 400  lotuliukas.gif

Labukas su folio rūgštim reikia irgi būt atsargiom nes jos perdozuojama, optimaliausias variantas po A 800 ir tikrai jos užteks blush2.gif 1000 skiria tik tada kai padaro tyrimą, kad tikrai jos trūksta blush2.gif
Atsakyti
LAba ryta ,siandien kaip visada atsikelus isgeriau kavos .... uzsimaniau obuolio pradejau valgyt pasidare slukstu ... bet praejo po 5 min supykino ,bet nevemiau ,ar gali but toki eankstyvi pozymiaii,keista ,nes su 3 nestumais nebuvo taip .... gal sutapimas ,bet taip noretusi teigiamo atsakymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ICE-T @ 2012 10 15, 21:29)
Venecija, man rekomendavo 1000mg gert(folinė)

man irgi buvo skirta po 1000 gerti 4u.gif
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 15, 22:22)
manau jau savaites gale pagadinsiu biggrin.gif nes jei nieko .... tada noretusi kol nera mm

o kiek jau tau DPO?? ns nuo kokios 9 jau gali NT rodyt vaiduokli. jei yra itarimu- gali pamegint darytis.

o tais keistais pojuciais kaip maisto norejimas ir pilvo raizymai- tai nepasikliauciau, ns kai pati planavau, kai labai norejau- tai kelis menesius tuos pozymius jauciau doh.gif ir pykino atrodo, ir kvapai erzino..
"psichologinis nestumas" .. aisku, linkiu ,kad tau butu viskas tikra. 4u.gif
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 16, 08:44)
LAba ryta ,siandien kaip visada atsikelus isgeriau kavos .... uzsimaniau obuolio pradejau valgyt pasidare slukstu ... bet praejo po 5 min supykino ,bet nevemiau ,ar gali but toki eankstyvi pozymiaii,keista ,nes su 3 nestumais nebuvo taip .... gal sutapimas ,bet taip noretusi teigiamo atsakymo  g.gif

gal pasidaryk HCG visgi ax.gif jis anksciausiai kazka parodo, jei yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 10 16, 11:24)
man irgi buvo skirta po 1000 gerti  4u.gif
o kiek jau tau DPO?? ns nuo kokios 9 jau gali NT rodyt vaiduokli. jei yra itarimu- gali pamegint darytis.

o tais keistais pojuciais kaip maisto norejimas ir pilvo raizymai- tai nepasikliauciau, ns kai pati planavau, kai labai norejau- tai kelis menesius tuos pozymius jauciau  doh.gif  ir pykino atrodo, ir kvapai erzino..
"psichologinis nestumas"  .. aisku, linkiu ,kad tau butu viskas tikra. 4u.gif

gal pasidaryk HCG visgi  ax.gif  jis anksciausiai kazka parodo, jei yra  g.gif

labas rytas mergaites smile.gif

na tai vadinasi apsiribosiu 800 smile.gif manau uzteks ir nebus per daug smile.gif

o siandien mano krutine kaip niekada standi smile.gif pries mm man niekada nebuna krutines pakitimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 10 16, 10:24)
man irgi buvo skirta po 1000 gerti  4u.gif

o tais keistais pojuciais kaip maisto norejimas ir pilvo raizymai- tai nepasikliauciau, ns kai pati planavau, kai labai norejau- tai kelis menesius tuos pozymius jauciau  doh.gif  ir pykino atrodo, ir kvapai erzino..
"psichologinis nestumas"  .. aisku, linkiu ,kad tau butu viskas tikra. 4u.gif

gal pasidaryk HCG visgi  ax.gif  jis anksciausiai kazka parodo, jei yra  g.gif

PILVO RAIZYMAS tai tikrai ne nestumo pozymis ji raize nes prisiedziau silkes su poto kriasuius ir dar poto lasisos doh.gif keistumas tik tame kad edu kaip kiaule biggrin.gifo visdelto rytinis pykinimas sios dienos kaltas bu vitaminas ,nes budavo kai nescia buvau ,isgerus vitaminus supykindavo ,tai irgi manau ne nestumas ,o ir beto labai mazai dienu po O tai kolkas nusiraminu:D noras pastot yra bet ne toks didelis kad pradeciau jaust simptomus ax.gif kaip bebutu turiu dvi atzalas biggrin.gif laukines mergas biggrin.gif del testu ar hcg ,palauksiu kokio 6dienio ir pasidarysiu jei yra tai yra jei nea tai nea ,lauksim kito ciklo cool.gif mano planas iki kaledu o kaip D duos taip bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Venecija_ @ 2012 10 16, 10:43)

na tai vadinasi apsiribosiu 800 smile.gif manau uzteks ir nebus per daug smile.gif

o siandien mano krutine kaip niekada standi smile.gif pries mm man niekada nebuna krutines pakitimu smile.gif

LAbai tikiuosi kad tu jau su pilvinuku smile.gif as tai realiu simptomu nejauciu kolkas smile.gif tik speliojimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 16 spalio 2012 - 10:50
QUOTE(Venecija_ @ 2012 10 16, 08:43)

na as geriu po 400 , ir man niekas daugiau neskyre , manau pilnai uztenka ir tiek . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 16, 12:49)
PILVO RAIZYMAS  tai tikrai ne nestumo pozymis ji raize nes prisiedziau silkes su poto kriasuius ir dar poto lasisos doh.gif keistumas tik tame kad edu kaip kiaule biggrin.gifo visdelto rytinis pykinimas sios dienos kaltas bu vitaminas ,nes budavo kai nescia buvau ,isgerus vitaminus supykindavo ,tai irgi manau ne nestumas ,o ir  beto labai mazai dienu po O tai kolkas nusiraminu:D noras pastot yra bet ne toks didelis kad pradeciau jaust simptomus  ax.gif kaip bebutu turiu dvi atzalas biggrin.gif laukines mergas biggrin.gif del testu ar hcg ,palauksiu kokio 6dienio ir pasidarysiu jei yra tai yra jei nea tai nea ,lauksim kito ciklo  cool.gif mano planas iki kaledu o kaip D duos taip bus smile.gif
Papildyta:

LAbai tikiuosi kad tu jau su pilvinuku smile.gif as tai realiu simptomu nejauciu kolkas smile.gif tik speliojimai  4u.gif

as irgi labai tikiuosi smile.gif o kaip bus pamatysim smile.gif mane tik vienas pozysis vercia manyti kad laukiuosi smile.gif pakilusi temperatura, kad ir dabar 37.1 smile.gif o tikriausiojo pozymio lauksime sestadieni tai II smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 10 16, 12:54)
as irgi labai tikiuosi smile.gif o kaip bus pamatysim smile.gif mane tik vienas pozysis vercia manyti kad laukiuosi smile.gif pakilusi temperatura, kad ir dabar 37.1 smile.gif o tikriausiojo pozymio lauksime sestadieni tai II smile.gif

del temp na budinga kiek zinau ,bet jei zema bet jei pakyla auksciau gali but koks uzdegimas .na manau cia jau gine tau pasakys 4u.gif mano temperatura kuno 37,00

uzbegsiu i vaistine siandien biggrin.gif testu reikia pagadint biggrin.gif:D:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 16 spalio 2012 - 12:25