Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 10 30, 19:41)
blink.gif  blink.gif
Nepamenu taves, kuriam laike paciai ivyko nelaime?
Eina sau, mes jau 3 is 2013 sausinuku... nesekmingas mums tas menuo  doh.gif

AS TEN TRUMPAI PABUVAU IR ISVYKAU I VOKIETIJA,man viskas ivyko 15 sav nors suzinojau 20 ejo 21 berods beveik 5 sav pravaiksciojau su negyvu vaisiumi,priezastis neaiski,tyrimai visi geri,pas vaisiu nieko nerado o ieskok kazko issamiau pas ji buvo neimanoma perdaug sunykes jau buvo sad.gif savijauta buvo gera ,kaip ir su pirmais 2 nestumais smile.gif tikrai negeras menuo .... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 30, 20:38)
AS TEN TRUMPAI PABUVAU IR ISVYKAU I VOKIETIJA,man viskas ivyko 15 sav nors suzinojau 20 ejo 21 berods beveik 5 sav pravaiksciojau su negyvu vaisiumi,priezastis neaiski,tyrimai visi geri,pas vaisiu nieko nerado o ieskok kazko issamiau pas ji buvo neimanoma perdaug sunykes jau buvo sad.gif savijauta buvo gera ,kaip ir su pirmais 2 nestumais smile.gif tikrai negeras menuo .... sad.gif

Oj pamenuuuuuuu tave, paziurejau, kad mrgaiciukes kas du metai buvo, nuo to ir atsimenu jau doh.gif

Sudinas tas laikas mums visoms, visos tokiame pat laike patyreme gimdyma verysad.gif Eina sau, koks klaikus sutapimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 10 30, 21:29)
Oj pamenuuuuuuu tave, paziurejau, kad mrgaiciukes kas du metai buvo, nuo to ir atsimenu jau  doh.gif

Sudinas tas laikas mums visoms, visos tokiame pat laike patyreme gimdyma  verysad.gif Eina sau, koks klaikus sutapimas  doh.gif

liudna labai ,nestumas tada neplanuotas buvo .... bet susitaikiau taip laukiau kaip nekeista si karta labai ruosiausi na ir savim labai rupinausi ir nestukiu rubus prisipirkau ir .t.t o gryzau i LT nuejau pas gine paklause kaip sveikata skau suuper ,ji pamatvo mane ir skubiai i echo,o ten naujiena kudykis negyvas sad.gif bet dabar planuojam labai laukiu noriu ... o butu zirniukai beveik lygiai kas du metus sad.gif girdejau ne tik is SM kad sia vasara tokiu nestumu praradimai na velyvu labai daug sad.gif o priezasciu nerasta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 30, 20:30)
TYLUS SVEIKINIMAI  4u.gif

IR AS IS TU 2013 SAUSINUKU sad.gif IDOMU I KUR DABAR PAPAULSIU biggrin.gif

Prisidedu prie sveikinimų 4u.gif Daug sėkmės jums 4u.gif
Aš taip pat būčiau buvusi sausinukų temoje, bet gal ir gerai kad nesiregistravau..
Laukiu savaitgalį antrųjų mm ir tikiuosi stebuklo wub.gif ir jums visoms linkiu to sulaukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnijeta @ 2012 10 31, 12:19)
Prisidedu prie sveikinimų 4u.gif Daug sėkmės jums 4u.gif
Aš taip pat būčiau buvusi sausinukų temoje, bet gal ir gerai kad nesiregistravau..
Laukiu savaitgalį antrųjų mm ir tikiuosi stebuklo wub.gif  ir jums visoms linkiu to sulaukti 4u.gif

BAISUS MENUO MES jau 4 sausinukes sad.gif as nelaukiu treciu mmm laukiu kolaks O biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 31, 11:23)
BAISUS MENUO MES jau 4 sausinukes sad.gif as nelaukiu treciu mmm laukiu kolaks O biggrin.gif

na balandinukiu ir daug buvom suskaiciave verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 10 31, 12:40)
na balandinukiu ir daug buvom suskaiciave  verysad.gif

liudna zinoma sad.gif keista kodel taip dabar velyvi persileidimai darosi ....
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 10 31, 12:40)
na balandinukiu ir daug buvom suskaiciave  verysad.gif

Mano terminas kaip tik baigtusi balandzio 4. Aplamai ta diena kai man dare A, gydytoja sake, jog kazkoks beprotnamis, be manes dar buvo 13 tokio pat likimo merginu verysad.gif Kai pagalvoji kokie skaiciai, tai net siurpas nukrecia
Atsakyti
QUOTE(lauriote @ 2012 10 31, 13:08)
Mano terminas kaip tik baigtusi balandzio 4. Aplamai ta diena kai man dare A, gydytoja sake, jog kazkoks beprotnamis, be manes dar buvo 13 tokio pat likimo merginu  verysad.gif  Kai pagalvoji kokie skaiciai, tai net siurpas nukrecia

as apie ta pati ,kazkas cia darosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 31, 13:16)
as apie ta pati ,kazkas cia darosi  unsure.gif

ir kaip ir sakei, viskas buvo gerai, pradzioje dar galvojo, kad virusas, bet rezultatai: kad vailelis buvo sveikas, ji istiko "infarktas". Del neaiskiu priezasciu sirdele nustojo plakti. verysad.gif Kazkur skaiciau, kad liepos - rugpjucio menesi buvo kazkoks saules blyksnis, kuris pasak mediku gali itakoti senu zmoniu mirti, nes ju sirdys tiesiog per silpnos visam tam reiskiniui. Gal ir musu leliukus tai itakojo?
Atsakyti
QUOTE(lauriote @ 2012 10 31, 13:24)
ir kaip ir sakei, viskas buvo gerai, pradzioje dar galvojo, kad virusas, bet rezultatai: kad vailelis buvo sveikas, ji istiko "infarktas". Del neaiskiu priezasciu sirdele nustojo plakti. verysad.gif Kazkur skaiciau, kad liepos - rugpjucio menesi buvo kazkoks saules blyksnis, kuris pasak mediku gali itakoti senu zmoniu mirti, nes ju sirdys tiesiog per silpnos visam tam reiskiniui. Gal ir musu leliukus tai itakojo?

zinopk tikiu tuo visko gali but ... ir man buvo pati pirma mistis kai suzinojau kad tai saule kalta ... ne sbuvo tada karsta baisiai g.gif
Atsakyti
Sveikutes,na va pasiemiau as citomegalio tyrimu atsakyma tai CMV IgG (Normos: 0-0.49) pas mane 17,6 Teigiama, o CMV IgM (Normos:0-0.69) pas mane 0.25 Neigiama
Tai kai pasake kad IgG parodo imunine sistema kad jau esu persirgus ta liga g.gif O idomu ji atsinaujina ar jai jau persirgau tai jau viskas daugiau ir nesusirgsiu
Atsakyti