Sveikos
QUOTE(lauksna lauksna @ 2012 10 30, 14:52)
o mano 10sav nutrukes nestumas man buvo isvis pirmas. uz savaites bus praeje trys menesiai, ir
as irgi apie ji daznai galvoju, skaiciuoju, kiek jau butu savaiciu, galvoju, kas jis butu, koks jis butu, jeigu butu. negerai, nenoriu as tu minciu, bet vis ateina.
QUOTE(Venecija_ @ 2012 10 30, 15:18)
oi mergaites sunku skaityti tai kad jums taip sunku...
Lauksna, labai suprantu tave, mane taip pat vis dar kartais apsėda tokios mintys- netyčia, savaime ką nors pamatau ar į tą pusę pagalvoju ir jau tada važiuoja...

Anąkart atsiverčiau Nėščiosios vadovą prieš miegą, paskaitinėjau šį bei tą ir paskui tiek įsigalvojau, kad užmigt nesisekė, širdis makalavosi, įsijautrinau kažkaip.

Prisimenu ir mažylio judesius pilve. Manau, kad taip ir bus, kol praeis visi terminai, kurie būtų buvę aktualūs. Todėl bijau buvusios numatytos gimdymo dienos (12.30)- nujaučiu, kad bus ašarų pakalnė. Labai tikiuosi, kad tada jau būsiu vėl

ir bus lengviau tą dieną išgyventi.
Venecija, ir tavoms mintims pritariu, labai teisingai surašei.

Tikrai nereikia įsikibti į praeitį, bet nuo jos nei pabėgsi, nei pasislėpsi- kaip ir nuo savęs... Kiekviena esam skirtingai jautri, skirtingai giliai priimam išgyvenimus ir kai kurioms tiesiog reikia daugiau laiko. Manau, kad toms, kurios jau turi vaikutį ar patyrė netektį ankstyvesniu laikotarpiu, yra kiek lengviau. Man tai buvo apskritai pats pirmasis pastojimas- pilnas optimizmo, pasitikėjimo- aš esu jautri ir emocionali, labai prisirišu, todėl protu su viskuo susitaikiau greitai, bet emociniame lygmenyje iki šiol renku save iš gabaliukų ir pagal save žinau, kad niekada galutinai ta žaizda neužgis.
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 10 30, 15:27)
Jooo, savaites skirtume mes abi... Kai perskaiciau tavo liudan zinia, istiko lengvas sokas, po savaites man paciai tas pats. Nu ka, planuojam vel? Ar jau susigyvenai su netektimi?
Planuojam, žinoma.

Šį ciklą dar repetuojam, pasidariau kelis tyrimus, pagėriau vitaminų, o po sekančių mm jau imsimės namų darbų su OT pagalba. Su netektimi, manau, kad jau susigyvenau. Kaip ir rašiau, šis tas dar turi susigulėti, bet bendrai jau viskas gerai.

Smagu, kad ir jūs vėl planuojat ir žiūrit pirmyn.

Orchideja@ - mano sveikinimai!