Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(aga&aga @ 2012 11 01, 20:47)
Labai uzjauciu kad taip atsitiko ir kad turi jungtis prie musu  4u.gif  Kas del pramusimo tai zinok ir man taip buvo, bet taip buna nes gimda valosi iki galo. O planuoji kokius tyrmukus darytis?

Tai taip ir galvoju, daugiau pajudu ir vėl atsinaujina viskas.
Dėl tyrimų, tai kaip tik prieš diagnozę buvau pasidariusi šlapimo, cukraus tyrimus. Tai gal prašysiu, kad bendrą tyrimą kraujo išrašytų.
Gydytoja rekomendavo nenutrukti folio rūšties, bet mane tiek beria nuo jos, kad jau baisu... veidą dar galiu pasitvarkyti kaukėmis, prausikliais ir tt, bet visa krūtinė, nugara - siaubas. Nėra taip buvę... Tai dabar kelinta diena negeriu, noriu truputį atsigauti. Paklausiu, gal kažkokius bendrus vitaminus rekomenduotų ar kažką panašaus...
O gal dar kažkokius tyrimus reiktų pasidaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(P.Sh. @ 2012 11 01, 21:26)
Tai taip ir galvoju, daugiau pajudu ir vėl atsinaujina viskas.
Dėl tyrimų, tai kaip tik prieš diagnozę buvau pasidariusi šlapimo, cukraus tyrimus. Tai gal prašysiu, kad bendrą tyrimą kraujo išrašytų.
Gydytoja rekomendavo nenutrukti folio rūšties, bet mane tiek beria nuo jos, kad jau baisu... veidą dar galiu pasitvarkyti kaukėmis, prausikliais ir tt, bet visa krūtinė, nugara - siaubas. Nėra taip buvę... Tai dabar kelinta diena negeriu, noriu truputį atsigauti. Paklausiu, gal kažkokius bendrus vitaminus rekomenduotų ar kažką panašaus...
O gal dar kažkokius tyrimus reiktų pasidaryti? g.gif

Na siaip bendras kraujas ar slapimo nelabai parodis del ko galejo buti persileidimas, jai nori issitirti reikia issitirti hormonus, chlamidijų, mikroplazmų, ureaplazmų, citomegalio virusa, Antifosfolipidinis sindromas na tokius rekomenduojama, nors po pirmo persileidimo nelabai kas siuncia darytis tyrimus, bet as gailiuosi kad po pirmo karto nesitiriau, nes patyriau tai antra karta ir pakeitus gine nustebo kodel tu tyrimu nedariausi po pirmo persileidimo, taigi jai yra galimibe geriau issitirti
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 11 01, 21:35)
Na siaip bendras kraujas ar slapimo nelabai parodis del ko galejo buti persileidimas, jai nori issitirti reikia issitirti hormonus, chlamidijų, mikroplazmų, ureaplazmų, citomegalio virusa, Antifosfolipidinis sindromas na tokius rekomenduojama, nors po pirmo persileidimo nelabai kas siuncia darytis tyrimus, bet as gailiuosi kad po pirmo karto nesitiriau, nes patyriau tai antra karta ir pakeitus gine nustebo kodel tu tyrimu nedariausi po pirmo persileidimo, taigi jai yra galimibe geriau issitirti

na man ligoninėje, kur darė operaciją, liepė pasiskambinti kitą savaitę, sakė bus padaryti tyrimai. Jei bus dėl kažkokios priežasties taip nutikę, jie parodys, kas buvo blogai. Nu žiūrėsiu ką gydytoja sakys.
Atsakyti
P.Sh.,
man buvo labai panasiai kaip tau - vaisius atitiko truputi virs 7 savaiciu, pati buvau bebaigianti 10 sav. Gydytoja pastebejo, as pati nieko blogo nejauciau.
Po abrazijos kraujavau tik po operacijos, paskui pora dienu nebuvo praktiskai nieko, bet paskui trecia diena pasidejo gan smarkiai (net vaziavau i ligonine, nes buvo neramu) ir truko tai smarkiau tai silpniau apie tris savaites, o tada jau ir mm iskart prasidejo.. Kaip supratu, visoms individualu, bet, neissigask, jei kraujavimas uzsitestu. Aisku bet kokiu atveju svarbu gydytojo prieziura.
Atsakyti
QUOTE(P.Sh. @ 2012 11 01, 22:17)
na man ligoninėje, kur darė operaciją, liepė pasiskambinti kitą savaitę, sakė bus padaryti tyrimai. Jei bus dėl kažkokios priežasties taip nutikę, jie parodys, kas buvo blogai. Nu žiūrėsiu ką gydytoja sakys.

Užjaučiu dėl tokios patirties, P. Sh.

Tie tyrimai, ką dabar daro - tai vaisiaus ekspertizė, pagal ją gali nustatyti priežastį, bet gali ir nenustatyti. Kiek bendrauju su nelaimės draugėmis - labai nedaug kam pavyksta kažką pešti iš jos. Žinoma, iš pradžių sulauk ekspertizės atsakymų, bet jei jie nebus informatyvūs - nespjauk į kitokius tyrimus, nes dantų skausmas ir pan. neturėtų būti mirtini vaisiui.

Sėkmės tau, stiprybės, kuo greičiau atsigauti ir sužinoti, kas gi nutiko. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už patarimus, laukiu jau kitos savaitės, pabendrausiu su gydytojais, bus ramiau.
4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(lauksna lauksna @ 2012 10 30, 14:52)
o mano 10sav nutrukes nestumas man buvo isvis pirmas. uz savaites bus praeje trys menesiai, ir
as irgi apie ji daznai galvoju, skaiciuoju, kiek jau butu savaiciu, galvoju, kas jis butu, koks jis butu, jeigu butu. negerai, nenoriu as tu minciu, bet vis ateina.

QUOTE(Venecija_ @ 2012 10 30, 15:18)
oi mergaites sunku skaityti tai kad jums taip sunku...

Lauksna, labai suprantu tave, mane taip pat vis dar kartais apsėda tokios mintys- netyčia, savaime ką nors pamatau ar į tą pusę pagalvoju ir jau tada „važiuoja“... doh.gif Anąkart atsiverčiau „Nėščiosios vadovą“ prieš miegą, paskaitinėjau šį bei tą ir paskui tiek įsigalvojau, kad užmigt nesisekė, širdis makalavosi, įsijautrinau kažkaip. fear.gif Prisimenu ir mažylio judesius pilve. Manau, kad taip ir bus, kol praeis visi terminai, kurie būtų buvę aktualūs. Todėl bijau buvusios numatytos gimdymo dienos (12.30)- nujaučiu, kad bus ašarų pakalnė. Labai tikiuosi, kad tada jau būsiu vėl nestuke.gif ir bus lengviau tą dieną išgyventi.

Venecija, ir tavoms mintims pritariu, labai teisingai surašei. rolleyes.gif Tikrai nereikia įsikibti į praeitį, bet nuo jos nei pabėgsi, nei pasislėpsi- kaip ir nuo savęs... Kiekviena esam skirtingai jautri, skirtingai giliai priimam išgyvenimus ir kai kurioms tiesiog reikia daugiau laiko. Manau, kad toms, kurios jau turi vaikutį ar patyrė netektį ankstyvesniu laikotarpiu, yra kiek lengviau. Man tai buvo apskritai pats pirmasis pastojimas- pilnas optimizmo, pasitikėjimo- aš esu jautri ir emocionali, labai prisirišu, todėl protu su viskuo susitaikiau greitai, bet emociniame lygmenyje iki šiol renku save iš gabaliukų ir pagal save žinau, kad niekada galutinai ta žaizda neužgis. angel_sadangel.gif

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 10 30, 15:27)
Jooo, savaites skirtume mes abi... Kai perskaiciau tavo liudan zinia, istiko lengvas sokas, po savaites man paciai tas pats. Nu ka, planuojam vel? Ar jau susigyvenai su netektimi? 

Planuojam, žinoma. smile.gif Šį ciklą dar „repetuojam“, pasidariau kelis tyrimus, pagėriau vitaminų, o po sekančių mm jau imsimės namų darbų su OT pagalba. Su netektimi, manau, kad jau susigyvenau. Kaip ir rašiau, šis tas dar turi susigulėti, bet bendrai jau viskas gerai. mirksiukas.gif Smagu, kad ir jūs vėl planuojat ir žiūrit pirmyn. drinks_cheers.gif

clap.gif Orchideja@ - mano sveikinimai! clap.gif
Atsakyti
As vakar labai verkiau dedama zvakutes prie Marijos statulos, pratrukau balsu, net vyras nebesusilaike ir tap pat pradejo verkt, mano mama mus suprato be zodziu, kodel ir del ko tos asaros pas mus...

Bet ana savaitgali teko buti vyro tevelio 15-ose metinese, 1,5 val sedejom baznycioje ir nei karto neprisiminiau kad reikia sukalbet maldele uz isejusia dukryte doh.gif Vyras sako jau paleidai ja nuo saves, nebelaikai jos, o tai jau labai gerai, jei net neprisiminei, maldele uz mus abu sukalbejo jis....
Ot mama esu...

Mano mmm veluojasi antra diena unsure.gif Bet dar vilciu nededu, nes tik antros mmm butu po gimdymo, gal ciklas issimuse is ritmo
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 02, 14:01)
As vakar labai verkiau dedama zvakutes prie Marijos statulos, pratrukau balsu, net vyras nebesusilaike ir tap pat pradejo verkt, mano mama mus suprato be zodziu, kodel ir del ko tos asaros pas mus...

Aš vakar pagalvojau, kad neturim net kapelio, kurį galėtume lankyti, bet kas mėnesį uždegu žvakutę bažnyčioje- taip man ramiau, nors ir nesu labai uoliai tikinti.
Atsakyti
QUOTE(aprilita @ 2012 11 02, 14:28)
Aš vakar pagalvojau, kad neturim net kapelio, kurį galėtume lankyti, bet kas mėnesį uždegu žvakutę bažnyčioje- taip man ramiau, nors ir nesu labai uoliai tikinti.

Del kapelio, tai as labai dziaugiuosi, kad jo neturim.... Per daug skaudu butu. Reiktu paminkliuko, pastovaus tvarkymo, butum priristas prie vietos, nes kas ji dar tvarkys be musu? Matytum varda, datas gimimo ir mirimo... Nenoreciau savo vaikelio kapo verysad.gif
Jau geriau zvakele kazkur uzdegt, o tam vietu daug unsure.gif As vakar pirma karta uzdegiau uz ta mazyle verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 02, 14:34)
Del kapelio, tai as labai dziaugiuosi, kad jo neturim.... Per daug skaudu butu. Reiktu paminkliuko, pastovaus tvarkymo, butum priristas prie vietos, nes kas ji dar tvarkys be musu? Matytum varda, datas gimimo ir mirimo... Nenoreciau savo vaikelio kapo  verysad.gif
Jau geriau zvakele kazkur uzdegt, o tam vietu daug  unsure.gif  As vakar pirma karta uzdegiau uz ta mazyle  verysad.gif

pritariu ,geriau zvakute uzdegt ,nei kapeli turet sad.gif sakykit o toks klausimas ... nuo kokio menensio jau atiduoda kuneli ,jei atsitinka kas ?
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 11 02, 15:00)
pritariu ,geriau zvakute uzdegt ,nei kapeli turet sad.gif sakykit o toks klausimas ... nuo kokio menensio jau atiduoda kuneli ,jei atsitinka kas ?

7 men dar klausia- nori ar nenori pasiimt. O 8 menesio pasiulko, bet gali atsisakyti, 9 men jau siulo, bet vel- turi teise atsisakyti. Cia jau priklauso nuo seimos poziurio...
As dabar galvoju, kazin kaip pasielgciau... labai nenoriu savo vaiko kapo matyt, tai gal buciau nezmogiska ir atsisakyciau, bet cia gal tik dabar taip atrodo, gal ir pasiimciau 9 men pilnai issivysciusi ir isnesiota, visgi tai jau tikras zmogutis....
Nezinau. Geriau negalvot apie tai kas butu.. .Tikiu, kad to nebus niekada
Atsakyti