QUOTE(Miledi @ 2012 11 02, 15:52)
vis dėlto AŠ mama ir turėjau sūnų (kad ir gyvai nespėjom susipažinti) - nenoriu apsimetinėti, kad jo nebuvo
Būtent! Aš taip pat nenoriu to mažylio pamiršti, noriu apie jį kartais pakalbėti ir tikrai jį visada mylėsiu. Tai buvo mūsų žmogutis, kad ir dar labai mažas, o aš tuo metu buvau mama, kad ir neilgai. Heh, net ašarą nubraukiau dabar. Rimtai. Ačiū, merginos, kad su jumis galima išsikalbėti, kad skaitot, nes kartais jaučiu, kad aplinkinius sunkinu tomis "savo" temomis, verčiu jaustis nejaukiai, todėl jų vengiu, o jūs čia suprantate, nes patyrėte tą patį.
QUOTE(lauksna lauksna @ 2012 11 02, 16:08)
o paskui buvo nemalonus atvejis, kai nescia moteri aprekiau. gailiuos dabar, geda, bet tada nesusivaldziau.
Esu tikra, kad ji pati paskui sutriko ir gailėjosi netaktiškai paklaususi. Tikrai nemanau, kad įsižeidė.
Man irgi buvo nutikusi tokia nemaloni situacija. Dvi savaites išbuvau biuletenyje po visko ir kai kurie kolegos darbe gal net nesuprato, kas atsitiko, gal manė, kad aš tiesiog atostogavau, nes buvo vasara. Apskritai, darbe mažai kas žinojo,kad laukiausi, aš neskubėjau skelbtis (vėliau dėl to tik džiaugiausi- mažiau aiškinimo). Taigi, man buvo gal trečia diena darbe po biuletenio, laukiau stotelėje autobuso namo. Žiūriu, sėdi ir taip pat laukia mūsų skyriaus vyr. sesuo (aš dirbu Klinikose) su dar kažkokia moterimi. Priėjau, pasisveikinau. Ji ir sako tai savo draugei:
-Čia administratorė, jaunamartė mūsų. O paskui pasisuka į mane:
-Va, čia šita ponia, žinok, yra iš akušerinio skyriaus. Jau metas būtų jums kada susipažinti artimiau. Suprask- esi jauna, neseniai ištekėjusi, metas tau pastoti. Ji šypsosi, nežino, kad pataikė į pačią skaudžiausią vietą. Aš negalėjau ištarti nei žodžio, tik pasikūkčiodama apsiblioviau krokodilo ašarom. Jos abi sutriko, žmonės atsisuko į mus... Paskui kitą dieną ta kolegė manęs labai atsiprašė. Nepykau, nes ji tikrai šauni moteris ir nieko nežinojo, bet tada buvo labai nejauku abiems.
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 02, 16:26)
As gulejau nestumo patologiniam skyriuje, palatoje kazkokia piemenka dienu gale antro vaiko laukesi. sako nu ka, pasip...si ir vel turesi. Ko cia bliauni, nieko cia tokio ir bla bla bla...

Pritrenkė mane, kokių žmonių būna...

Ir kokie tos mamos vaikai išaugs...
Orchiduke, tave taip ilgai laikė ligoninėje? Mane išleido po 3 parų. Ir tikrai nepatyriau tokių laukinių sąlygų, kaip tu. Jei ne paslaptis, kokioje čia ligoninėje tokie "čiūdai" vyksta?

Aš gulėjau Kauno klinikose, niekam nieko nedaviau, bet personalas tikrai buvo malonus nuo stacionarizavimo pradžios iki galo, o gimdymo skyriuje apskritai visi nuostabūs- tiek akušerė, tiek tą naktį budėjusi jauna gydytoja labai užjautė, paslaugiai klausė, ar ko nors man nereikia. Gavau ir palų pasitiesti, kad neiškruvinčiau paklodžių, ir viskas paaiškinta buvo. Šalti buvo nebent gydytojai poliklinikoje ir skyriaus vedėjas, pas kuriuos dar prieš atsigulant teko lankytis. Tada buvo nemalonių akimirkų, gal kiek trūko atjautos, bet savo darbą bent kaip gydytojai jie atliko tinkamai.

Kai teks gimdyti, tikrai žinau, kad norėsiu į Klinikas.