Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(...sara... @ 2012 11 08, 21:03)
Keičiau darbuką, o dabar dar ir širdis streikuot pradėjo tai truputį pasilopinsiu ir tada startuosim  cool.gif

Pasilopik smile.gif ir lauksim naujo starto wub.gif ilgam neatideliok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 11 08, 19:52)
Dekui wub.gif

Papildyta:

Nelabai man kazkaip is forumo girdeta Martinkiene g.gif
as atsiprasau  doh.gif aisku neturiu teises kazka teigti...net pagal HCG dydi ...nes tai labai individualu... svarbu,kad jis dvigubetu kas 4-5 dienas,ir net jei jis nedvigubeja g.gif  ir negali teigti galutinai ( nors sekmingos pabaigos tikrai mazas procentas)...tik echo parodo visa situacija...man ziurejo po savaites,ir buvo aisku ,kad jokio augimo nera....nors jau buvau pasidarius HCG  7-8 sav (dinamikos nebuvo...per 4 dienas padidejo nuo 17000 iki 21000 supratau ,kad viskas) echo tik patvirtino...
vat ir pas mane sirdeles nebudavo, o kiek skaiciau, tai ir yra vienas is pozymiu,kad tai genetine klaida (turiu omeny,arba spermiukas prastos kokybes arba kiausialaste).
Dar karta atsiprasau,tikrai neturiu teises cia daryti isvadas tokias pagal HCG...

Blexa rasiau rasiau ir viskas dingo doh.gif
Nieko nieko, neatsiprasinek 4u.gif Man kiekviena zinute svarbi is kurios nors kiek galiu gaut informacijos ar nuraminimo.Tuo labiau cia dauguma praeje panasu kelia.Kitos patirties turi ir didelis dekui kurios pasidalina turima info.Negali jug viska zinoti ir pazinoti.As daug ka tik is forumo suzinojau.
Bet va kad kas padetu apsisprest ka man toliau daryt unsure.gif Krutine atslugo, jauciu jau nieko gero.Toks jausmas vos ne mmm ateis. Viena pasiule vaziuot pas genetike i vilniu, kita Drauge dave nr pas Birzieti kreiptis i klinikas.Gal echo paziuretu, gal valyma pasiulytu, o gal vel bandyt paciai iskraujuot..Gal bandyt HCG kartot? Bet ryt dar bus tik 3 dienu tarpas, o paskui savaitgalis.Visus 3 kartus ejau i Mazyli ir du kart ten gulejau.Viena karta issiunte namo ir namuose pati iskraujavau.Nezinau kaip kitur buna. Test dufastona ar jau nebe doh.gif Zodziu norisi kalt vyno kokio ir eit miegot...
Atsakyti
Sveikos mergytes.Atsiprasau, kad as cia taip isiverziau, bet sedejau ir skaitinejau temutes visas is eiles ir kazkaip aurekos paskutiniu dienu istorija istrigo.
Del tavo HCG tai jis tikrai ganetinai aukstas, ne, bet mano su dvynukais jis mazesnis buvo, jei pagal taisykle, kad kas 4 dienas jis dauginasi.... Patarciau pasidaryti ji rytoj ir ziureti ar auga, bet jokiu budu nereik dauginti, dalinti tu skaiciu ir pan, o ziureti jei didesnis- valiooo, jei mazeja, turbut, kad deja...
Kitas dalykas, man ir leliuko vieno pradzioj nemate ( kur jis buvo niekas nezino) ir sake gresiantis persileidimas- matoma hematoma, tepliojimai ir pan. Zodziu paziurejo i mane tokiu uzjaucianciu zvilgsniu ir liepe eit namo, tai kaip dabar galvoju nei kokio dufo israse, na nieko, likimui i rankas atidave.
Na 7 savaite keista, kad neranda leliuko, na variantas negimdinis nestumas, arba tiesiog velyva inplantacija, tai tada is vis labai tiketina, kad nieko nesimato... Nenoriu cia tusciu vilciu suteikti, bet papasakojau kaip buvo man, kaip laidojau savo dar tik uzsimezgusius leliukus.
Noriu su visomis pasidalinti virusiuku nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(lauksna lauksna @ 2012 11 08, 18:40)
man israse ji folio rugsties ir vitaminu B kompleksa. ir zinot, perku as tuos vitaminus (o juk tai nestukes vitaminai), ir keistas virpulys - ir sirdy, ir rankos dreba.
duokdie.

Kokiu vitaminų B kompleksą jums išrašė, jei nepaslaptis? Norėčiau ir aš be folio dar šalia vitaminų pavartoti.
Atsakyti
labas, Saule7,

geriu tabletes, kurose yra 400mg folio rugsties ir 2 mg vitamino B12.
Atsakyti
Sveikos mergynos, seniai užsuku čia paskaityti, bet parašyti nedrįsau, tikiuosi jus mane priimsite blush2.gif . Mano istorija tokia, tai buvo pirmas neštumas, lauktas, planuotas, iki 30 sav. Viskas buvo puikiai, bet viskas apsivertė kada atėjo laikas išeiti į dekretą, padarė echo, mačiau kaip gyd. veidas paskeitė, supratau kad kažkas negerai, ji pamatė kad pas vaikiuką skysčio susikaupimas krūtinplėvės ertmėje (hidrotoraksas), davė siuntimą į Antakalnio ligoninę, ten patvirtino, dar padaugėjo vaisiaus vandenu, sakė reikės ištraukti , kad jų kiekis nebūtų toks didelis. Paguldė į ligoninę 32 sav. Vaikui vilties kad gyvens buvo mažai, nes hidrotoraksas suspaudė plaučius, sakė jai vaikas gims tiek sav. tikrai vilties nėra. 32 sav 4d. gimė mergytė, bet kaip gyd. ir sakė vaiko mes netekom verysad.gif . Kodėl ir iš kur atsirado tų skyščių pasakyti niekas negali, tyrimai visada buvo geri, ekspertizė irgi nieko neparodė, nei infekcijos, nei ligos,genetiškai irgi viskas gerai sakė kad 1:15000 taip atsitinka g.gif , niekada negalėjau pagalvoti kad taip gali atsitikti .Praėjo jau 6 mėn., kažkiek jau su tuo susitaikiau, susigyvenau, nors labai sunku ir labai skaudu. Gal ir gerai kad jai nereikėjo kankintis, pasekmės irgi būtų neaiškios( taip bandau save kažkiek nuraminti). Fiziškai jau atsistačiau, gyd. leido vėl planuoti, bandyti, kaip busim tam pasiruošė, bet aš labai bijau unsure.gif , ir labai noriu.
Atsakyti
kokia baisi ir liudna istorija verysad.gif labai uzjauciu tave, Anggell. labai labai gaila, toks didelis jau...
kaip sakei, tokie dalykai labai retai atsitinka, tai gal netrenks zaibas i ta pacia vieta antrakart? ka sako gydytojai, kodel taip atsitiko?
linkiu sekmes tau, ir kad noras taptu stipresnis uz baime.
Atsakyti
Gydytojai negali atsakyti kodėl taip įvyko verysad.gif . Hidrotoraksas buna jei kraujo grupės skirtingos vyro ir moters (+ ir - ), bet pas mus šitas variantas atkrenta, nes abu turim „+“, vaistu vartojimas, bet jokių vaistų nevartojau ne iki neštumo, nei neštumo metu. Infekcija- bet juos nerado, genetiškai irgi viskas gerai. Paaiškinimo nėra. Gydytojai sako, kad tikrai kitas neštumas bus laimingas, kad nieko blogo neatsitiks, nes esamė sveiki, jauni,ir t.t . Vaikas kitų potologijų irgi neturėjo. verysad.gif .
Atsakyti

Aureka, sunku patarinėti. Šiandien atliktas HCG būtų informatyvus. Duphastonas būtų griebimąsis už šiaudo, tau spręsti, griebtis už jo ar ne. Aš suprantu, kad turint 4-ą tas šiaudas nesuteikia vilčių net.

Aš savus abu iškraujavau namie, išsivalė pilnai, jokio įsikišimo nereikėjo. Stiprybės tau, tai yra sunkiausias periodas...

Anggell, stiprybės jums. Pritariu tam posakiui, kad žaibas dukart į vieną vietą netrenkia. Mums, kurios 6-8 savaičių kruopas sistemingai pametame, sąlyginai "lengviau", nes vaiko apčiuopiamai kaip ir nematome - krešuliukus tik, tačiau ir tikimybės užauginti tą žirnį iki vaikelio nepajaučiame. Atrodo, tarsi užprogramuota taip: pastoji, ir tai tereiškia porą mėnesių pasivėlinusias mėnesines. Jūsų atveju jūs augantį pilvelyje vaiką matėt, jautėt, žinote, kad buvo gyvas, sveikas, kad įvyko reta ir atsitiktinė anomalija, kuri neturėtų pasikartoti - bent jau pagal medicinos logiką. Šiuo atžvilgiu "lengviau" yra jums, nes jumyse vaisius augo, brendo.
Atsakyti

tai kad labai skirtinga situacija tu, kurios vis ''pameta'' vos uzsimezgusius, ir nezino, ar tai su jom cia kazkas blogai, ar su vyrais, ar dar kokiom komplikacijom, ir tu, kurios sekmingai pastoja, nesioja, jaucia judesiukus, ir praranda jau didelius, ---- skirtinga, ir gal ne vieta sprest cia, kam sunkiau, kam lengviau. nes visoms - tai skaudus praradimas, neverta ''matuotis'', .. nes sioj temoj visos, manau, labiausiai laukia paguodos ir iesko vilties.
Atsakyti
Na ka,,pakartojau HCG, tik 20386
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 11 09, 19:12)
Na ka,,pakartojau HCG, tik 20386

Aurika nenoriu nutyleti ir teikti tusciu vilciu...nors pats HCG dydis ir nemazas,bet augimas tikrai mazokas -dvidubejimas kas 9 dienos... siuo atveju,kaip sake mano gyd,joks HCG jai nerodiklis,o tik echo...
kada pas tave vizitas pas gyd?
Atsakyti