Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Duniu @ 2012 11 09, 20:12)
Aurika nenoriu nutyleti ir teikti tusciu vilciu...nors pats HCG dydis ir nemazas,bet augimas tikrai mazokas -dvidubejimas kas 9 dienos... siuo atveju,kaip sake mano gyd,joks HCG jai nerodiklis,o tik echo...
kada pas tave vizitas pas gyd?

nu as irgi matau, kad mazokas.Pirmadieni ko gero reiks eit pasiziuret ka rodo.
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2012 11 09, 11:39)
Sveikos mergynos, seniai užsuku čia paskaityti, bet parašyti nedrįsau, tikiuosi jus mane priimsite blush2.gif . Mano istorija tokia, tai buvo pirmas neštumas, lauktas, planuotas, iki 30 sav. Viskas buvo puikiai, bet viskas apsivertė kada atėjo laikas išeiti į dekretą, padarė echo, mačiau kaip gyd. veidas paskeitė, supratau kad kažkas negerai, ji pamatė kad pas vaikiuką skysčio susikaupimas krūtinplėvės ertmėje (hidrotoraksas), davė siuntimą į Antakalnio ligoninę, ten patvirtino, dar padaugėjo vaisiaus vandenu, sakė reikės ištraukti , kad jų kiekis nebūtų toks didelis. Paguldė į ligoninę 32 sav. Vaikui vilties kad gyvens buvo mažai, nes hidrotoraksas suspaudė plaučius, sakė jai vaikas gims tiek sav. tikrai vilties nėra. 32 sav 4d. gimė mergytė, bet kaip gyd. ir sakė vaiko mes netekom verysad.gif . Kodėl ir iš kur atsirado tų skyščių pasakyti niekas negali, tyrimai visada buvo geri, ekspertizė irgi nieko neparodė, nei infekcijos, nei ligos,genetiškai irgi viskas gerai sakė  kad 1:15000 taip atsitinka g.gif , niekada negalėjau pagalvoti kad taip gali atsitikti .Praėjo jau 6 mėn., kažkiek jau su tuo susitaikiau, susigyvenau, nors labai sunku ir labai skaudu. Gal ir gerai kad jai nereikėjo kankintis, pasekmės irgi būtų neaiškios( taip bandau save kažkiek nuraminti). Fiziškai jau atsistačiau, gyd. leido vėl planuoti, bandyti, kaip busim tam pasiruošė, bet aš labai bijau unsure.gif , ir labai noriu.

Anggell .... baisu buvo skaityti... baisu isivaizduoti,ka Jus su vyru isgyvenote..
is tikruju gyd teisi, nebus jums tokios nelaimes daugiau... cia kazkokia baisine anomalija ivyko...
ir manau, planuokite jau leliuka..baimiu aisku bus... bet viska atpirks tas mazas stebuklas kuri laikysite ant ranku (manau jau 2013 metais) wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 09 lapkričio 2012 - 21:54
Sveikos mergynos, seniai užsuku čia paskaityti, bet parašyti nedrįsau, tikiuosi jus mane priimsite blush2.gif . Mano istorija tokia, tai buvo pirmas neštumas, lauktas, planuotas, iki 30 sav. Viskas buvo puikiai, bet viskas apsivertė kada atėjo laikas išeiti į dekretą, padarė echo, mačiau kaip gyd. veidas paskeitė, supratau kad kažkas negerai, ji pamatė kad pas vaikiuką skysčio susikaupimas krūtinplėvės ertmėje (hidrotoraksas), davė siuntimą į Antakalnio ligoninę, ten patvirtino, dar padaugėjo vaisiaus vandenu, sakė reikės ištraukti , kad jų kiekis nebūtų toks didelis. Paguldė į ligoninę 32 sav. Vaikui vilties kad gyvens buvo mažai, nes hidrotoraksas suspaudė plaučius, sakė jai vaikas gims tiek sav. tikrai vilties nėra. 32 sav 4d. gimė mergytė, bet kaip gyd. ir sakė vaiko mes netekom verysad.gif . Kodėl ir iš kur atsirado tų skyščių pasakyti niekas negali, tyrimai visada buvo geri, ekspertizė irgi nieko neparodė, nei infekcijos, nei ligos,genetiškai irgi viskas gerai sakė  kad 1:15000 taip atsitinka g.gif , niekada negalėjau pagalvoti kad taip gali atsitikti .Praėjo jau 6 mėn., kažkiek jau su tuo susitaikiau, susigyvenau, nors labai sunku ir labai skaudu. Gal ir gerai kad jai nereikėjo kankintis, pasekmės irgi būtų neaiškios( taip bandau save kažkiek nuraminti). Fiziškai jau atsistačiau, gyd. leido vėl planuoti, bandyti, kaip busim tam pasiruošė, bet aš labai bijau unsure.gif , ir labai noriu.

Uzjauciu , isivaizduoju kaip sunku yra netekti vaikucio kaip jis jau yra toks didelis, stiprybes Jums ir sekantis kartas bus tikrai laimingas wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už palaikymą. Tada visas pasaulis apsivertė mums aukštyn kojom, vaiko netektis, darbo praradimas(nes į mano vietą buvo priimta jau kita mergina), sveikatos problemos(po gimdymo buvo uždegimas). Nežinojau ka daryti, kaip gyventi. Bet laikas eina, viskas susitvarkė, darbdavys geras, be darbo nelikau. Dabar ir gyd. leido vėl planuoti nestuke.gif . Nusprendėme su vyru ilgai nelaukti ir viską pradėti iš naujo. Mes labai mylime mūsų angeliuką, bet norėtume turėti ir stebukliuką ax.gif . Pirmą kartą pavyko iš 3 ciklo ( OT padėjo). Šį kartą manau irgi pasinaudosiu OT pagalbą. Visoms linkiu neprarasti vilties, likimas būna žiaurus, bet tai mus daro stipresnius, aš visas čia puikiai suprantu, nesvarbu kiek laiko neštumui, skauda taip pat. Linkiu visoms, kad kitas kartas būtų laimingas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2012 11 10, 16:57)
Ačiū visoms už palaikymą. Tada visas pasaulis apsivertė mums aukštyn kojom, vaiko netektis, darbo praradimas(nes į mano vietą buvo priimta jau kita mergina), sveikatos problemos(po gimdymo buvo uždegimas). Nežinojau ka daryti, kaip gyventi. Bet laikas eina, viskas susitvarkė, darbdavys geras, be darbo nelikau. Dabar ir gyd. leido vėl planuoti nestuke.gif  . Nusprendėme su vyru ilgai nelaukti  ir viską pradėti iš naujo. Mes labai mylime mūsų angeliuką, bet norėtume turėti ir stebukliuką ax.gif . Pirmą kartą pavyko iš 3 ciklo ( OT padėjo). Šį kartą manau irgi pasinaudosiu OT pagalbą. Visoms linkiu neprarasti vilties, likimas būna žiaurus, bet tai mus daro stipresnius, aš visas čia puikiai suprantu, nesvarbu kiek laiko neštumui, skauda taip pat. Linkiu visoms, kad kitas kartas būtų laimingas. wub.gif

4u.gif Gero planavimo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergynos,

Labai skaudi istorija, linkiu stiprybės ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
kai paskaitau sia temele , visada liudesys uzvaldo...
Laikykites merginos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

Norėjau paklausti, kiek ilgai po persileidimo dar jautėt nėštumo požymius? Aš persileidau 10 sav. spalio 10 d. bet iki šiol jaučiuosi taip, lyg dar būčiau nestuke.gif
Dabar su nekantrumu laukiu mmm, kažkaip tikiuosi, kad po jų viskas turėtų stoti į savas vėžias. smile.gif
Atsakyti
Labas, Bizzz,

man irgi buvo desimta savaite, tai galiu pasakyt, kad kraujo tyrimai rode nestuma dar apie tris savaites. Tau jau menuo praejo, o ka jauti? Man is pozymiu ilgiau buvo uzsilaike tik nuotaiku kaita ir jautrumas - bet, manau, tai visai normali reakcija i praradima. Fiziniu pozymiu nebebuvo, tik pirmus pora menesiu buvo kiek issimuses is veziu ciklas (man dare abrazija rugpjucio pradzioj).
Stiprek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauksna lauksna @ 2012 11 12, 11:20)
Labas, Bizzz,

man irgi buvo desimta savaite, tai galiu pasakyt, kad kraujo tyrimai rode nestuma dar apie tris savaites. Tau jau menuo praejo, o ka jauti? Man is pozymiu ilgiau buvo uzsilaike tik nuotaiku kaita ir jautrumas - bet, manau, tai visai normali reakcija i praradima. Fiziniu pozymiu nebebuvo, tik pirmus pora menesiu buvo kiek issimuses is veziu ciklas (man dare abrazija rugpjucio pradzioj).
Stiprek  4u.gif

Šleikštulys, jautri krūtinė, mieguistumas... Nu bet tikiuosi, tai greitai praeis. Nėštumo testas jau kurį laiką rodo neigiamą.
Ydomu, kiek ilgai dar reikės laukti mmm? g.gif Nes kažkaip nenorėčiau labai ilgai delsti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Bizzz @ 2012 11 12, 11:36)
Šleikštulys, jautri krūtinė, mieguistumas... Nu bet tikiuosi, tai greitai praeis. Nėštumo testas jau kurį laiką rodo neigiamą.
Ydomu, kiek ilgai dar reikės laukti mmm? g.gif  Nes kažkaip nenorėčiau labai ilgai delsti  nestuke.gif

kaip ir neturetu but tokiu pozymiu, jei jau hormonai stojo i vietas. Tavo vietoj - eiciau klaust gydytojo g.gif

del mmm - kaip suprantu, cia individualu, man paciai grizo praejus beveik menesiui po abrazijos, paskui vel atejo labai greit (uz poros sav), o paskui buvo dinge kiek ilgesniam laikui. o dabar jau normaliai - kaip ir pries pastojant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauksna lauksna: 12 lapkričio 2012 - 10:46
QUOTE(lauksna lauksna @ 2012 11 12, 11:43)
kaip ir neturetu but tokiu pozymiu, jei jau hormonai stojo i vietas. Tavo vietoj - eiciau klaust gydytojo  g.gif

Aš skambinausi, tai man patarė pasirodyti tik po mmm. Sako gali būti tai dėl psichologinių priežasčių g.gif Nu, net nežinau ką galvoti unsure.gif
Atsakyti