Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(P.Sh. @ 2012 11 15, 22:45)
Labas,
Vis paskaitinėju, alia nerašau. Pas mus viskas lyg ir nusistovėjo. Psichologiškai atrodo lengviau, bet kai pradedu kalbėti... Vėl apsibliaunu. todėl galvoju, kad gal palauksim dar. Nors nežinia kaip čia viskas susiklostys. Gal ir persigalvosim, bet galvoju gal po Naujų pradėsim planuoti. Šiaip visai norėčiau sausinuko smile.gif Nu matysim... Nenoriu prisisvaigt. Dabar, siprinu save vitaminais, sportu. Su MB gerai sutariam, tikrai visokios patirtys suartina. Džiaugiuosi, kad jis, nors ir labai nori, bet manęs neskubina. Sako, kad jau tu būsi pasiruošusi, tada ir bandysim.
Sunkios buvo paskutinės kelios savaitės, dar darbe prisidirbau, niekaip nepavyksta išsilaikyti vairavimo egzo, viskas atrodo stringa. Tokio sunkaus periodo jau seniai nebuvo. Bet išgyvensim, linkiu visoms sėkmės 4u.gif

laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 11 15, 18:34)
Aciu.guliu jau isoperuota.vakar nei keltis neleido.siandien jau iseme drena is pilvo tai lengviau.turiu 3 skyles smile.gif

as dvi turiu skylutes , dbr randykai liko. tau pasalini , ar isaugojo kiausintaki ? 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
as atsigavau jau po A. nors atrodo kad ne taip senai buvo, rusgsejo gale, bet jau sulaukiau spalio pabaigoj mmm thumbup.gif
tisiog geros atostogos, poilsis, vyro rupestis ir itikinejimas, kad viskas bus gerai bet kokiu atveju, juk svarbiausia esam kartu, gerai paveike wub.gif taip gerai, kad jauciu, kad galiu kitu mmm nesulaukt. planavau tyrimus lietuvoj pasidaryt, bet jau bus kaip bus. cia dares A gydytojas pasake, kad vizualiai jokiu pakitimu nebuvo, padaryti kraujo tyrimai (na ne visi zinoma, kuriuos noreciau) irgi nieko blogo neparode. na nezinau, ir baisu, ir sirdele virpa ir dziaugsmo, kad gali kazkas but. ir dar vienas dalykas, kuris man kaip nestumo testas beveik - nestuke.gif metu man nutirpsta is ryto koja arba ranka, reguliariai kas 7-10 dienu. tada vasara, po pastojimo praejus savaitei taip astsitiko, po dar savaites testas patvirtino. siandien atsikeliau, kojas nuleidau ant grindu staigiai is iprocio, atsistojau ir skaudziai dejau ant plyteliu, taip, kad visa keli nubrozdinau doh.gif nes koja nutirpus blink.gif nezinau kaip cia is tikruju butu, saugojomes kaip galejom (na tik KT nevartoju), be to iki ovuliacijos dar toli buvo, o gal ji issiderinus po A dar. na zodziu, yra kaip yra. laukiu menesio galo.
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 31, 11:23)
BAISUS MENUO MES jau 4 sausinukes sad.gif as nelaukiu treciu mmm laukiu kolaks O biggrin.gif

kaip ir mes, 4 balandinukes unsure.gif vat ir netikek sutapimais.
Papildyta:
QUOTE(lauriote @ 2012 10 31, 12:24)
ir kaip ir sakei, viskas buvo gerai, pradzioje dar galvojo, kad virusas, bet rezultatai: kad vailelis buvo sveikas, ji istiko "infarktas". Del neaiskiu priezasciu sirdele nustojo plakti. verysad.gif Kazkur skaiciau, kad liepos - rugpjucio menesi buvo kazkoks saules blyksnis, kuris pasak mediku gali itakoti senu zmoniu mirti, nes ju sirdys tiesiog per silpnos visam tam reiskiniui. Gal ir musu leliukus tai itakojo?

tu irgi balandinuke? jetau doh.gif mes su aga&aga ta pacia diena suzinojom "naujienas" doh.gif is tikruju kazkas negerai. mano leliui irgi sirdele sustojo plakt be jokiu priezasciu, apytiksliai apie 13 savaite, suzinojau po savaites ir iskart A padare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smėlio Migla: 16 lapkričio 2012 - 06:45
Labas rytas, kazi kada reiktu pasirodyr daktarui ar ten viskas tvarkoje? kazkaip nepaklausiau blush2.gif ne tas tada galvoje buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(indrulka3 @ 2012 11 16, 08:43)
Labas rytas, kazi kada reiktu pasirodyr daktarui ar ten viskas tvarkoje? kazkaip nepaklausiau blush2.gif  ne tas tada galvoje buvo verysad.gif

man sake po 10-14 dienu po A, bet buvau praejus lygiai 3 savaitem, nes jokiu nusiskundimu neturejau, kraujavimas ir tepliojimai truko apie 10 dienu. tai kai atejau, tai net neprireike echo, nes paspaudinejus, nuodugniai apziurejus gydytoja pasake, kad viskas labai graziai susitrauke ir praktiskai sugije.
Atsakyti
QUOTE(Smėlio Migla @ 2012 11 16, 09:48)
man sake po 10-14 dienu po A, bet buvau praejus lygiai 3 savaitem, nes jokiu nusiskundimu neturejau, kraujavimas ir tepliojimai truko apie 10 dienu. tai kai atejau, tai net neprireike echo, nes paspaudinejus, nuodugniai apziurejus gydytoja pasake, kad viskas labai graziai susitrauke ir praktiskai sugije.

dekui uz info 4u.gif o man dar sona skauda, uzvakar taip buvo suriete, kad net lovoje sunk buvo gulet
Atsakyti
QUOTE(indrulka3 @ 2012 11 16, 08:52)
dekui uz info 4u.gif  o man dar sona skauda, uzvakar taip buvo suriete, kad net lovoje sunk buvo gulet

as manau jei yra kokiu nusiskundimu tai drasiai gali pas gydytoja eit. jei tikrai kazkas neramina, tai manau geriau pasikonsultuot
Atsakyti
Aureka kaip laikaisi? Kaip sveikatelė? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(P.Sh. @ 2012 11 15, 22:45)
Labas,
Vis paskaitinėju, alia nerašau. Pas mus viskas lyg ir nusistovėjo. Psichologiškai atrodo lengviau, bet kai pradedu kalbėti... Vėl apsibliaunu. todėl galvoju, kad gal palauksim dar. Nors nežinia kaip čia viskas susiklostys. Gal ir persigalvosim, bet galvoju gal po Naujų pradėsim planuoti. Šiaip visai norėčiau sausinuko smile.gif Nu matysim... Nenoriu prisisvaigt. Dabar, siprinu save vitaminais, sportu. Su MB gerai sutariam, tikrai visokios patirtys suartina. Džiaugiuosi, kad jis, nors ir labai nori, bet manęs neskubina. Sako, kad jau tu būsi pasiruošusi, tada ir bandysim.
Sunkios buvo paskutinės kelios savaitės, dar darbe prisidirbau, niekaip nepavyksta išsilaikyti vairavimo egzo, viskas atrodo stringa. Tokio sunkaus periodo jau seniai nebuvo. Bet išgyvensim, linkiu visoms sėkmės 4u.gif

P.Sh, suprantu tave 4u.gif .Sunkus periodas, bet būtinai viskas bus gerai smile.gif . Aš irgi šiuo metų bandau išlaikyti vairavimo egz blush2.gif . Prieš porą dienų sutikau pažįstamą, ji pradėjo mane sveikinti su šeimos pagausėjimu, nes matė mane neščia. Visą dieną prablioviau, ir porą dienų kaip nesava buvau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2012 11 16, 09:26)
Prieš porą dienų sutikau pažįstamą, ji pradėjo mane sveikinti su šeimos pagausėjimu, nes matė mane neščia. Visą dieną prablioviau, ir porą dienų kaip nesava buvau. verysad.gif

va sitas yra sunkiausia.. 4u.gif

lyg issilaizai- ir kazkas vel is salies primena.. laikykites, mergaites user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smėlio Migla @ 2012 11 16, 07:07)
sveikos  4u.gif
as atsigavau jau po A. nors atrodo kad ne taip senai buvo, rusgsejo gale, bet jau sulaukiau spalio pabaigoj mmm  thumbup.gif
tisiog geros atostogos, poilsis, vyro rupestis ir itikinejimas, kad viskas bus gerai bet kokiu atveju, juk svarbiausia esam kartu, gerai paveike  wub.gif taip gerai, kad jauciu, kad galiu kitu mmm nesulaukt. planavau tyrimus lietuvoj pasidaryt, bet jau bus kaip bus. cia dares A gydytojas pasake, kad vizualiai jokiu pakitimu nebuvo, padaryti kraujo tyrimai (na ne  visi zinoma, kuriuos noreciau) irgi nieko blogo neparode. na nezinau, ir baisu, ir sirdele virpa ir dziaugsmo, kad gali kazkas but. ir dar vienas dalykas, kuris man kaip nestumo testas beveik -  nestuke.gif metu man nutirpsta is ryto koja arba ranka, reguliariai kas 7-10 dienu. tada vasara, po pastojimo praejus savaitei taip astsitiko, po dar savaites testas patvirtino. siandien atsikeliau, kojas nuleidau ant grindu staigiai is iprocio, atsistojau ir skaudziai dejau ant plyteliu, taip, kad visa keli nubrozdinau  doh.gif nes koja nutirpus  blink.gif nezinau kaip cia is tikruju butu, saugojomes kaip galejom (na tik KT nevartoju), be to iki ovuliacijos dar toli buvo, o gal ji issiderinus po A dar. na zodziu, yra kaip yra. laukiu menesio galo.

thumbup.gif Na super naujenos, na kaip lemta leliukui ateiti tai ir bus , na laikau kumstukus uz Jus wub.gif
Papildyta:
Aureka uzjauciu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, prisijungsiu ir as, nes vis blaskausi noredama surasti kampeli, kur butu galima pasikalbeti 4u.gif kazkaip laikiuosi po zinios iki operacijos pabaigos, o grizus namo i vakara taip sukilo viskas, va ir siandien kazkaip nelengva.

QUOTE(indrulka3 @ 2012 11 16, 10:43)
Labas rytas, kazi kada reiktu pasirodyr daktarui ar ten viskas tvarkoje? kazkaip nepaklausiau blush2.gif  ne tas tada galvoje buvo verysad.gif

man sake po savaites, bet dar nepaskambinau uzsiregistruoti, nes tureciau jau kita savaite nueiti. Nors ziurejo po visko mane ir sake, kad viskas gerai, bet pas save dar reikia. Jauciu eisiu laiska gavus. O tu manau eik, jau skaudena, nes gal kazkas negerai dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 11 16, 10:10)
va sitas yra sunkiausia..  4u.gif

lyg issilaizai- ir kazkas vel is salies primena.. laikykites, mergaites user posted image

aha, sitas tas sunkus dalykas. man dar kartais kokiam skype ir FB klausima uzduoda kaip pilvelis auga doh.gif

QUOTE(aga&aga @ 2012 11 16, 19:52)
thumbup.gif  Na super naujenos, na kaip lemta leliukui ateiti tai ir bus , na laikau kumstukus uz Jus  wub.gif

aciu 4u.gif na zinai, cia tik speliones. o bus kaip turi but ax.gif menesio galo palaukt belieka
Atsakyti