Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(aureka @ 2012 11 12, 17:41)
Na va,zinios is manes. puse dienos gydytojo pralaukiau, bet sulaukiau  doh.gif Tai naujienos tokios- paziurejo visus mano tyrimus, pakalbejom ir nuejom echoskopu paziuret,Tai is mano ankstesnes nuotraukos su taskuciu juokesi.Cia sako siaip kazkoks seselis. O nestuma mano galiausiai surado ir parode, netgi sirdele plake,ko niekad anksciau nebuvau macius, bet..... ne vietoj nestumas blink.gif Reikia sake skubiai gult ir laparaskopija daryt  doh.gif Biski baisoka.Galvoju kazin klinikose bus gerai?  g.gif Idomu kiek dienu laiko po tokios op?

Užjaučiu, Aureka... Gaila - vystosi, o iki gimdos nenuėjo mažius... verysad.gif Bet svarbiausia, kad rado, nes, pati žinai, negimdinis nėštumas moteriai yra pavojingas. Sėkmingos operacijos, viskas bus gerai, visos už tave sergam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pati meilė @ 2012 11 14, 14:38)
Merginos, kiek laiko po persileidimo galima vėl planuoti nėštumą?
Šįryt atsitiko nelaimė, nenoriu net smulkintis, kad vėl ašarų nelieti. Nėštumas visai visai mažas buvo, pati pradžia. Bent tokia paguoda. Vakare eisiu pas gydytoją. Ir labai bijau ką pasakys...taip nesinori ilgai laukti... verysad.gif

as pradejau planuoti nesulaukus pirmu mm smile.gif irgi P labai anksti ir kai daktarai paziurejo iskarto ir leido smile.gif bet as ju sulaukiau blush2.gif o dabar nelaukiu antruju mm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 11 12, 15:41)
Na va,zinios is manes. puse dienos gydytojo pralaukiau, bet sulaukiau  doh.gif Tai naujienos tokios- paziurejo visus mano tyrimus, pakalbejom ir nuejom echoskopu paziuret,Tai is mano ankstesnes nuotraukos su taskuciu juokesi.Cia sako siaip kazkoks seselis. O nestuma mano galiausiai surado ir parode, netgi sirdele plake,ko niekad anksciau nebuvau macius, bet..... ne vietoj nestumas blink.gif Reikia sake skubiai gult ir laparaskopija daryt  doh.gif Biski baisoka.Galvoju kazin klinikose bus gerai?  g.gif Idomu kiek dienu laiko po tokios op?

laikykis 4u.gif teko ta paty patirti verysad.gif kita diena isleidzia ..
Atsakyti
Priimkite ir mane i savo buri verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cziokoladine @ 2012 11 15, 07:15)
Priimkite ir mane i savo buri  verysad.gif

prasom prasom 4u.gif 4u.gif negerai kai sita temute pilneja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2012 11 15, 12:41)
prasom prasom  4u.gif  4u.gif negerai kai sita temute pilneja  verysad.gif

Taip negerai, bet tokia jau ta realybė verysad.gif
Atsakyti
Užjaučiu Aureka verysad.gif , laikykis.....
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2012 11 15, 15:21)
Užjaučiu Aureka  verysad.gif , laikykis.....

Aciu.guliu jau isoperuota.vakar nei keltis neleido.siandien jau iseme drena is pilvo tai lengviau.turiu 3 skyles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 11 15, 20:34)
Aciu.guliu jau isoperuota.vakar nei keltis neleido.siandien jau iseme drena is pilvo tai lengviau.turiu 3 skyles smile.gif

Laikykis, mergyt... Planuosim toliau ir tikesimes, kad sekantis kartas bus sekmingas ir su lelyte ant ranku wub.gif

Pas mane irgi 3 skylutes, tik man jos liko is po atliktos laparoskopijos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 15, 19:49)
Laikykis, mergyt...  Planuosim toliau ir tikesimes, kad sekantis kartas bus sekmingas ir su lelyte ant ranku  wub.gif

Pas mane irgi 3 skylutes, tik man jos liko is po atliktos laparoskopijos  verysad.gif

Na man irgi skaitosi laparaskopija padare.bet nieko normaliai nepaaiskino
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 11 15, 21:06)
Na man irgi skaitosi laparaskopija padare.bet nieko normaliai nepaaiskino

Tai as supratau, tik mums del skirtingu priezasciu jos darytos, man del to, kad as pati prasiau, norejau susinot ar man nera endometriozes, kad neina pastot, ar pratekami kiausintakiai ir pan. O tau buvo pastojimas ne vietoje, tau gelbejo kiausintakius ar kiausides verysad.gif

As po laparoskopijos jau po 2 val vaiksciojau pati, puikiai jauciausi. 13 val mane operavo, o sekancia diena 9 val ryte isleido namo, 10 val jau su vyru vaiksciojome Palangoje pajuriu. Jauciausi lyg nieko nebutu ivyke smile.gif
Atsakyti
Labas,
Vis paskaitinėju, alia nerašau. Pas mus viskas lyg ir nusistovėjo. Psichologiškai atrodo lengviau, bet kai pradedu kalbėti... Vėl apsibliaunu. todėl galvoju, kad gal palauksim dar. Nors nežinia kaip čia viskas susiklostys. Gal ir persigalvosim, bet galvoju gal po Naujų pradėsim planuoti. Šiaip visai norėčiau sausinuko smile.gif Nu matysim... Nenoriu prisisvaigt. Dabar, siprinu save vitaminais, sportu. Su MB gerai sutariam, tikrai visokios patirtys suartina. Džiaugiuosi, kad jis, nors ir labai nori, bet manęs neskubina. Sako, kad jau tu būsi pasiruošusi, tada ir bandysim.
Sunkios buvo paskutinės kelios savaitės, dar darbe prisidirbau, niekaip nepavyksta išsilaikyti vairavimo egzo, viskas atrodo stringa. Tokio sunkaus periodo jau seniai nebuvo. Bet išgyvensim, linkiu visoms sėkmės 4u.gif
Atsakyti