Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 11 12, 21:48)
Gal tave paguos mano vairavimo pradzia buvo daug baisesne
atvarydavau prie parduotuves ir statydavau ten kur masinu nebudavo isvis,poto kulniuodavau iki parduotuves kelis simtus metru
poto isidrasinau statydavau kaip tu kur masina tik is vienos puses
dar veliau jau tarp masinu,poto atsisedau viena diena ir pasakiau sau statysiu visur tik atbuliniu [img]http://www.kolobok.us/smiles/artists

Papildyta:
QUOTE(Domicele @ 2012 11 13, 11:16)
* jo syrit jau ikaliau, bet tik tada kai i darba atvaziavau
ryte pasakiau sau, arba baigi cia stresintis ir negadini sau sveikatos, arba nevaziuoji, užtenka cia trizniuoti, taigi, pasirinkau - vaziuoti, ilipau i masina, pasileidau radija (pirma karta) atsitraukiau normaliai kede (o tai buvau tiek prisitraukusi, kad pilvas remesi i vaira
) ir isvaziavau, kai tik pajuntu kelyje, kad isitempiu, tuoj stengiuosi atsipalaiduoti, nu tikiuosi išsivaduoti is tos baimes
** jo, pas tuos pacius, vakar pasiemiau jau, nieko kol kas nepadare, paliko eksperimentui, iseme kazkokia detale ir sake pora dienu pavazineti, jei viskas gerai, ta detale reiks keisti nauja
cia mano komentarai jau jauciu biski ne i tema eina

ryte pasakiau sau, arba baigi cia stresintis ir negadini sau sveikatos, arba nevaziuoji, užtenka cia trizniuoti, taigi, pasirinkau - vaziuoti, ilipau i masina, pasileidau radija (pirma karta) atsitraukiau normaliai kede (o tai buvau tiek prisitraukusi, kad pilvas remesi i vaira

** jo, pas tuos pacius, vakar pasiemiau jau, nieko kol kas nepadare, paliko eksperimentui, iseme kazkokia detale ir sake pora dienu pavazineti, jei viskas gerai, ta detale reiks keisti nauja

cia mano komentarai jau jauciu biski ne i tema eina

jo as ir su valerijonais vazynedavaus,kad tos itampos nejausti,ir muzikos nejungdavaus kad neblaskyt,o poto tik muzika ant viso garso ir tik pirmyn

Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 11 12, 10:40)
*O dabar kaip sutvarke jau?

** nieko sau koki stresa apturejei gerai,kad viskas gerai baigesi

*nujo kolkas rieda gerai mano ratai

**jooooooo

***nujo turi rakta,siaip turi tureti seimininkai atsargini,bet tik galetu prasinese uzeiti

Papildyta:
norejau dar paklausti,kur jus dedat vaiku iskritusius dantukus?