QUOTE(veiducka @ 2012 11 11, 14:37)
dinana, na kad ten is jos tokio pasakymo ir nebebuvo daugiau ka sakyti. na ir tuo labiau kad tikrai visiems gali pasitaikyti bet kad taip nusispjaut i kito zmogaus turta, na ir kas , kas cia tokio... o vyrui tai isviso stresas didziausias, apie sita masina svajojo metu metus, taupe, ir va po 3 menesiu tokie dalykai
Laba diena
na taip galima visiem pasitaikyt,bet jei as matau kad bus sunku islipti,tai jau stengiuos atsargiai lysti,kad kuo maziau uzkliuti kita masina,o cia as nesuprantu kaip ji ten lipo lauk,kad tokia zala padare

nu bet svarbu issiaiskinot viska
Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2012 11 11, 13:48)
va tos prakeiktos mazos raides ir tie zenkliukai *...

amziais paskaites po zenkliuku * randi ka nors "labai idomaus"
ir deja pamatom tai *.. po kurio laiko,kai jau sutartis sudaryta ir ivyksta kokia nesamone.

poto pasako ko sutarties neskaitot,o ka ten spesi viska perskaityt,nebent visad reikia svarbiausia info t.y sia *... perskaityt
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2012 11 08, 19:50)
as tai galvoju kad cia man perspejimai,kad tavrkyciaus su savim ir savo mintim

nes zinok visi paskutinieji ivykiai mano minciu pasekmes
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 11 09, 01:11)

eina sau

pas tave automatas?
Jetus kas atsitiko?
ne ,mechanine,gryzinejom is kapu,ir vaziuojant ,nebejo perjungti pavaru,dingo,buvau pristojusi prie tu kalneliu kur greiti sumazinti reikia,ir poto vsio nieko nebepadariau,tik nuriedejau isona,mazius aiskus sirenas paleido,kam sustojau,bet pastovejom,ir vel atsirado,tik kita diena vyras vos nuriedejo iki garazo.
persikraustem ikita buta,ir va apturejau beda,bet gerai,kad gerai baiges,tik soka ir stresa apturejau,iki dabar dar i betkoki garsa jautriai reguoju,sirdis tabaluoja

sveiciau grindis virtuvej,nes jos baisios baisios,girdziu kazkas snypscia,pradejau ieskot iskur tas garsas,atradau kad is slangos kur eina dujos i dujine,nu ispradziu galvoju gal taip turi buti,pasijunge kazkas dujas ir snypscia,bet pradejo tas garsas tik stipreti,ir as atsitraukiau,ir tik puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukst,as is virtuves visa drebet kas bus ka daryt,kam skambint,telefonu nerandu,nebepamenu koks info nr,kad dujininkus iskviestu,poto issikvieciau,liepe laukt,as greitinti kad gali greiciau,ka daryt,smirdi,susirinkau smutkes begti lauk,bet kazkas sustabde ir likau bute,atsisedau ir meldziaus........kol sulaukiau pagalbos.Jie grieztai uzdraude naudot dujine,nors jos isvis nei liesti nelieciau,tik visur sveiciaus,nes brudu pilna visur,kdl tai ivyko nzn,bet man ta dujine kele abejoniu,jau pirma karta kai atejau ibuta apziureti,dar seimininkes paklausiau,ar ji veikia?sako nujo,naudojosi.
Papildyta:
Tai va kas liecia ivykius paskutiniu metu,pati prisisaukiau,

del masinos,vyrui sakau bijau vaziuoti,kazko gesta ,sunkiai isvietos rieda,dingsta pavaros,tvarkyk,netvarke.Su valytuvais,kukavau,pakeisk valytuva,kazko nevalo gerai,kol galiausiai isvis varykliukas sudege ir vazynejaus per liutis be valytuvu

Del buto,tokia itampa del jo jauciau,tokia dvejone,kad neiti gyventi,valerijonus geriau,kad ramiau jausciaus,ir va nesamone.Poto dingo is balkono stiklas,tiek pergyvenau,kad kazkas isdauze lauzes,tas rajonas nekoks,kas ryt vaziavau ziureti koki rasiu buta,opasirodo to stiklo ne nebuvo

Vyrui sakau kazkokia keista seimininke,kazin ar nebus taip kad ateis neprasinesus,nu ir ka penktadieni ateinu i buta,o ji su vyru atejusi i buta tvarko dujine

net nepranesusi kad atvaziuoja.Ai dar per plauka is birzos neismete,per rupescius pamirsau nueiti,bet spejau ateiti ryte,tai pati isejau
Tai va kaip reikia atsargiai gyventi su mintim ir isju kilanciom baimem
Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2012 11 09, 20:47)
siandien dar Nikita mane labai nudziugino,pastebejau kad jis pats sau operuota rankyte masazuoja,bando ja vis daugiau judinti,geraja rankyte spaudo ir lanksto operuotosios rankytes pirstukus,zodziu net apsiverkiau pamacius.ir dar labai nudziugino mane vaikis,padeda slaugyti dukriuka man.mazike jau para negaluoja-skauda ausyte(nakti klyke kaip skerdziama) ir siandien ryte nubudo supuliavusia akyte(net negalejo atmerkti jos ryte).zodziu,vaikstau kaip koks zombis,mazoji nerealiai irzli,nesitraukia nuo manes,zyzia visalaik.na o musu vyrukas didvyriskai kencia sesers zyzima,verksma ir vis bando ja nuraminti.

va cia tai saunuolis berniukas auga,mamos paguoda,atrama,pagalbininkas