Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių kampelis

laba visoms,
veiducka stiprybes,laikykites 4u.gif
ramunka,o ko tau naktim nesimiega?
pamenat sakiau,kad mano masina neuzsivede?...zodziu,ejau per kaimynus prasydama pagalbos,susirinko keli,paziurejo,galvas pakrapste ir nieko nesigavus isejo.skambinu vienam draugui,paaiskinau situacija,tai jis atleke,atidare kapota,pajudino laida prie akumuliatoriaus ir sako "VESK" ir bac ir uzsivede...kiek man laimes buvo jus net neisivaizduojat.... bigsmile.gif
siandien dar Nikita mane labai nudziugino,pastebejau kad jis pats sau operuota rankyte masazuoja,bando ja vis daugiau judinti,geraja rankyte spaudo ir lanksto operuotosios rankytes pirstukus,zodziu net apsiverkiau pamacius.ir dar labai nudziugino mane vaikis,padeda slaugyti dukriuka man.mazike jau para negaluoja-skauda ausyte(nakti klyke kaip skerdziama) ir siandien ryte nubudo supuliavusia akyte(net negalejo atmerkti jos ryte).zodziu,vaikstau kaip koks zombis,mazoji nerealiai irzli,nesitraukia nuo manes,zyzia visalaik.na o musu vyrukas didvyriskai kencia sesers zyzima,verksma ir vis bando ja nuraminti.
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 11 09, 18:12)
musu draudimas bta. po ilgu derybu su draudimu gavom 450 lt  doh.gif  nusispjovem ir isejom. skambino vyras bta teisininkams, ir paciam paciausiam i vilniu. nebrangs kitamet draudimas, ir tos francizes netaike. o klp atstovybej nei i kalbas nejo.

doh.gif doh.gif mes savo darbe kazkaip šios kompanijos kasko net nesiulom klientams
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2012 11 09, 21:17)
doh.gif  doh.gif mes savo darbe kazkaip šios kompanijos kasko net nesiulom klientams

ir gerai darot, perzegnojom sita saraskino kontora
dinana stiprybes, greiciau sveikit. gerai kad toks pagalbininkas saunus auga.
maniskis siandien vienas darzelyje buvo, ateinu per pietus ziuriu kaip koks didvyris sedi uz stalo galo thumbup.gif patenkintas labai kad visas aukletojos demesys jam vienam buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 09 lapkričio 2012 - 21:15
QUOTE(veiducka @ 2012 11 09, 16:12)
kazkas cia klause kas tas kasko, tai toks draudimas kuris kainuoja virs tukstancio, bet apdraudi masina visapusiskai, nuo nelaimingu atsitikimu,vagysciu, stichiniu nelaimiu...

Tai zinoma kas tas kasko draudimas cool.gif as kai savo bmw draudziaus LT iskarto sita punkta aptariau su draudeja biggrin.gif

QUOTE(dinana @ 2012 11 09, 18:47)
ramunka,o ko tau naktim nesimiega?

.skambinu vienam draugui,paaiskinau situacija,tai jis atleke,atidare kapota,pajudino laida prie akumuliatoriaus ir sako "VESK" ir bac ir uzsivede...kiek man laimes buvo jus net neisivaizduojat....

siandien dar Nikita mane labai nudziugino,pastebejau kad jis pats sau operuota rankyte masazuoja,bando ja vis daugiau judinti,geraja rankyte spaudo ir lanksto operuotosios rankytes pirstukus,zodziu net apsiverkiau pamacius.ir dar labai nudziugino mane vaikis,padeda slaugyti dukriuka man.mazike jau para negaluoja-skauda ausyte(nakti klyke kaip skerdziama) ir siandien ryte nubudo supuliavusia akyte(net negalejo atmerkti jos ryte).zodziu,vaikstau kaip koks zombis,mazoji nerealiai irzli,nesitraukia nuo manes,zyzia visalaik.na o musu vyrukas didvyriskai kencia sesers zyzima,verksma ir vis bando ja nuraminti.

Del mamos.as namie turiu dar viena labai sunku ligoni.mamai Alcheimeris cool.gif ruduo ir ziema labai sunkus laikotarpis buna...

Atvaziavo ismanantis zmogus ir vualia thumbup.gif
Nikita koks saunuolis wub.gif thumbup.gif laikykis mamuk 4u.gif

QUOTE(veiducka @ 2012 11 09, 20:12)
maniskis siandien vienas darzelyje buvo, ateinu per pietus ziuriu kaip koks didvyris sedi uz stalo galo  thumbup.gif patenkintas labai kad visas aukletojos demesys jam vienam buvo 

thumbup.gif
Atsakyti
laba ryta,
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 11 09, 23:52)
Del mamos.as namie turiu dar viena labai sunku ligoni.mamai Alcheimeris  cool.gif ruduo ir ziema labai sunkus laikotarpis buna...

Atvaziavo ismanantis zmogus ir vualia  thumbup.gif
Nikita koks saunuolis  wub.gif  thumbup.gif laikykis mamuk  4u.gif
thumbup.gif

o vargeli,Ramunka laikykis.is tavo zodziu suprantu,kad rudeni ir ziema liga suaktyveja?tiesiog neteko susidurti,tai net neisivaizduoju.... ax.gif

tai tas ismanantis zmogus su masinom nieko bendro neturi,tiesiog numane kas gali buti ir tiek.pasiseke,kad turiu tokiu draugu smile.gif

Nikita isties saunuolis,o as bandau laikytis,bet tai labai sunku paskutiniu metu,siandien paryciais jau sedejau ir verkiau,nes likau be jegu visai.zinau,kad negalima nuleisti ranku,bet kartais jos jau nebekyla kazka daryt.

tiesa,veiducka,reikejo draudimo kompanijai pasakyti,kad ta moteris,tai jusu stichine nelaime mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinana: 10 lapkričio 2012 - 11:06
dinana, ta moteriske baisiau ir uz stichine nelaime, su tokiu be mastymo zmogum is vis niekad nebuvaus susidurusi. siand ta moteriske sutikom parduotuvej, tai sako kaip ten beisejo. ogi niekaip sakom, nenorejot mums graziuoju sumoket tai gausit saskaita is draudimo. tai toji sako, nu bet kaip cia taip, juk draudimas is savo kisenes turejo jums sumoket (musu kasko). vyras juoktis pradejo, sako nu taip, draudimas tai labdaros organizacija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . zodziu paaiskinom kad vistiek toji moteraite tures susimoketi, liko susiparinusi ir tiek. bet ir gerai, mes irgi parinomes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ramunka, mes irgi aptarem su draudeja viska, bet to lapo kazkaip nepaskaitem. kai nutiko beda aisku jau kitaip sneket pradejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 10 lapkričio 2012 - 17:45
Laba vakara biggrin.gif

QUOTE(dinana @ 2012 11 10, 10:04)
o vargeli,Ramunka laikykis.is tavo zodziu suprantu,kad rudeni ir ziema liga suaktyveja?tiesiog neteko susidurti,tai net neisivaizduoju....

tai tas ismanantis zmogus su masinom nieko bendro neturi,tiesiog numane kas gali buti ir tiek.pasiseke,kad turiu tokiu draugu

Nikita isties saunuolis,o as bandau laikytis,bet tai labai sunku paskutiniu metu,siandien paryciais jau sedejau ir verkiau,nes likau be jegu visai.zinau,kad negalima nuleisti ranku,bet kartais jos jau nebekyla kazka daryt.

Taip suaktyveja prasideda bemieges naktis,nesuvokia kur randasi,atsiranda visokios baimes ir t.t...jei ismiega visa nakti atsikeliu kaip zmogus cool.gif o taip tai jauciuosi lyg naujagimi tureciau,kuris keliasi kas val ar kas 2val doh.gif vaistu pumpuot nesinori,nes poto kelias dienas virsta i darzove visiska verysad.gif o prie circardino jau jos organizmas matyt priprato,nes jis jau neveikia.todel kiek turiu dar jegu keliuosi prie jos,bet isvargina labai.bet nieko pakeist negaliu tai mano mama,ji man gyvenime yra laaaabai daug padejus wub.gif

Bet tai vistiek ismano kur mazdaug ziuret ir kas gali but thumbup.gif

console.gif ir man taip buvo kai likau viena. vyras isvaziavo uzdirbinet pinigelius,buvo labai sunku.zinoma pripratau,juk zmogus pripranti atrodo prie visko cool.gif poto atsitiko nelaime su teciu,po jos mamos liga daresi vis sunkiau ir sunkiau,MB liepe krautis daiktus ir vaziuot pas ji.pakentek dar turputi isvaziuosit pas TB bus lengviau mirksiukas.gif

QUOTE(veiducka @ 2012 11 10, 16:43)
tai toji sako, nu bet kaip cia taip, juk draudimas is savo kisenes turejo jums sumoket (musu kasko). vyras juoktis pradejo, sako nu taip, draudimas tai labdaros organizacija . zodziu paaiskinom kad vistiek toji moteraite tures susimoketi, liko susiparinusi ir tiek. bet ir gerai, mes irgi parinomes 

ramunka, mes irgi aptarem su draudeja viska, bet to lapo kazkaip nepaskaitem. kai nutiko beda aisku jau kitaip sneket pradejo.

Bet tai kokie visi gudri siais laikais doh.gif biggrin.gif

Va va butent apie ta ir kalbu,as kadangi zinojau jau tai iskarto draudejos prasiau parodyt ta vieta kuri zymima tokiu zenklu * ir dazniausiai buna parasyta laaaabai mazom raidelem kaip papildimas lotuliukas.gif
Atsakyti
laba diena,
QUOTE(veiducka @ 2012 11 10, 18:43)
dinana, ta moteriske baisiau ir uz stichine nelaime, su tokiu be mastymo zmogum is vis niekad nebuvaus susidurusi. siand ta moteriske sutikom parduotuvej, tai sako kaip ten beisejo. ogi niekaip sakom, nenorejot mums graziuoju sumoket tai gausit saskaita is draudimo. tai toji sako, nu bet kaip cia taip, juk draudimas is savo kisenes turejo jums sumoket (musu kasko). vyras juoktis pradejo, sako nu taip, draudimas tai labdaros organizacija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . zodziu paaiskinom kad vistiek toji moteraite tures susimoketi, liko susiparinusi ir tiek. bet ir gerai, mes irgi parinomes  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ot moteriske strioko dabar tures,bet ir gerai,lai ziuri kaip lipa is masinos.mane tai uzknisa,kai pradeda durelem sklaidytis ir panasiai,taip ir lieka aplamdymai ant masinu ar dar koks velnias.dar gerai,kad jusu vyras su humoro jausmu thumbup.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2012 11 10, 20:29)
Laba vakara  biggrin.gif
Taip suaktyveja prasideda bemieges naktis,nesuvokia kur randasi,atsiranda visokios baimes ir t.t...jei ismiega visa nakti atsikeliu kaip zmogus  cool.gif o taip tai jauciuosi lyg naujagimi tureciau,kuris keliasi kas val ar kas 2val  doh.gif vaistu pumpuot nesinori,nes poto kelias dienas virsta i darzove visiska  verysad.gif o prie circardino jau jos organizmas matyt priprato,nes jis jau neveikia.todel kiek turiu dar jegu keliuosi prie jos,bet isvargina labai.bet nieko pakeist negaliu tai mano mama,ji man gyvenime yra laaaabai daug padejus  wub.gif

Va va butent apie ta ir kalbu,as kadangi zinojau jau tai iskarto draudejos prasiau parodyt ta vieta kuri zymima tokiu zenklu * ir dazniausiai buna parasyta laaaabai mazom raidelem kaip papildimas  lotuliukas.gif

oho,tai tikrai kaip su leliuku bunat,sunku.zemai lenkiu galva,kad rupinates 4u.gif juk yra tokiu,kam lengviau atiduoti i globos namus ir nesirupinti.

va tos prakeiktos mazos raides ir tie zenkliukai *... lotuliukas.gif amziais paskaites po zenkliuku * randi ka nors "labai idomaus" biggrin.gif
Atsakyti
dinana, na kad ten is jos tokio pasakymo ir nebebuvo daugiau ka sakyti. na ir tuo labiau kad tikrai visiems gali pasitaikyti bet kad taip nusispjaut i kito zmogaus turta, na ir kas , kas cia tokio... o vyrui tai isviso stresas didziausias, apie sita masina svajojo metu metus, taupe, ir va po 3 menesiu tokie dalykai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 11 11, 14:37)
dinana, na kad ten is jos tokio pasakymo ir nebebuvo daugiau ka sakyti. na ir tuo labiau kad tikrai visiems gali pasitaikyti bet kad taip nusispjaut i kito zmogaus turta, na ir kas , kas cia tokio... o vyrui tai isviso stresas didziausias, apie sita masina svajojo metu metus, taupe, ir va po 3 menesiu tokie dalykai  doh.gif

Laba diena 4u.gif
na taip galima visiem pasitaikyt,bet jei as matau kad bus sunku islipti,tai jau stengiuos atsargiai lysti,kad kuo maziau uzkliuti kita masina,o cia as nesuprantu kaip ji ten lipo lauk,kad tokia zala padare blink.gif doh.gif nu bet svarbu issiaiskinot viska thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2012 11 11, 13:48)
va tos prakeiktos mazos raides ir tie zenkliukai *... lotuliukas.gif  amziais paskaites po zenkliuku * randi ka nors "labai idomaus" biggrin.gif

ir deja pamatom tai *.. po kurio laiko,kai jau sutartis sudaryta ir ivyksta kokia nesamone. doh.gif poto pasako ko sutarties neskaitot,o ka ten spesi viska perskaityt,nebent visad reikia svarbiausia info t.y sia *... perskaityt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2012 11 08, 19:50)
vilmut matyt dievulis nori pasakyt kad baisei stipri esi, ir viska gali istverti. nes kaip papasakojai, apie ta sprogima, tai manes, zinok, jau po sekundes ten nebebutu o tu dar dujininku islaukei 4u.gif  4u.gif  4u.gif

as tai galvoju kad cia man perspejimai,kad tavrkyciaus su savim ir savo mintim ax.gif nes zinok visi paskutinieji ivykiai mano minciu pasekmes doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 11 09, 01:11)
blink.gif eina sau  doh.gif pas tave automatas?

Jetus kas atsitiko?  blink.gif  unsure.gif

ne ,mechanine,gryzinejom is kapu,ir vaziuojant ,nebejo perjungti pavaru,dingo,buvau pristojusi prie tu kalneliu kur greiti sumazinti reikia,ir poto vsio nieko nebepadariau,tik nuriedejau isona,mazius aiskus sirenas paleido,kam sustojau,bet pastovejom,ir vel atsirado,tik kita diena vyras vos nuriedejo iki garazo.

persikraustem ikita buta,ir va apturejau beda,bet gerai,kad gerai baiges,tik soka ir stresa apturejau,iki dabar dar i betkoki garsa jautriai reguoju,sirdis tabaluoja doh.gif sveiciau grindis virtuvej,nes jos baisios baisios,girdziu kazkas snypscia,pradejau ieskot iskur tas garsas,atradau kad is slangos kur eina dujos i dujine,nu ispradziu galvoju gal taip turi buti,pasijunge kazkas dujas ir snypscia,bet pradejo tas garsas tik stipreti,ir as atsitraukiau,ir tik puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukst,as is virtuves visa drebet kas bus ka daryt,kam skambint,telefonu nerandu,nebepamenu koks info nr,kad dujininkus iskviestu,poto issikvieciau,liepe laukt,as greitinti kad gali greiciau,ka daryt,smirdi,susirinkau smutkes begti lauk,bet kazkas sustabde ir likau bute,atsisedau ir meldziaus........kol sulaukiau pagalbos.Jie grieztai uzdraude naudot dujine,nors jos isvis nei liesti nelieciau,tik visur sveiciaus,nes brudu pilna visur,kdl tai ivyko nzn,bet man ta dujine kele abejoniu,jau pirma karta kai atejau ibuta apziureti,dar seimininkes paklausiau,ar ji veikia?sako nujo,naudojosi.
Papildyta:
Tai va kas liecia ivykius paskutiniu metu,pati prisisaukiau, doh.gif del masinos,vyrui sakau bijau vaziuoti,kazko gesta ,sunkiai isvietos rieda,dingsta pavaros,tvarkyk,netvarke.Su valytuvais,kukavau,pakeisk valytuva,kazko nevalo gerai,kol galiausiai isvis varykliukas sudege ir vazynejaus per liutis be valytuvu doh.gif Del buto,tokia itampa del jo jauciau,tokia dvejone,kad neiti gyventi,valerijonus geriau,kad ramiau jausciaus,ir va nesamone.Poto dingo is balkono stiklas,tiek pergyvenau,kad kazkas isdauze lauzes,tas rajonas nekoks,kas ryt vaziavau ziureti koki rasiu buta,opasirodo to stiklo ne nebuvo lotuliukas.gif Vyrui sakau kazkokia keista seimininke,kazin ar nebus taip kad ateis neprasinesus,nu ir ka penktadieni ateinu i buta,o ji su vyru atejusi i buta tvarko dujine blink.gif net nepranesusi kad atvaziuoja.Ai dar per plauka is birzos neismete,per rupescius pamirsau nueiti,bet spejau ateiti ryte,tai pati isejau smile.gif
Tai va kaip reikia atsargiai gyventi su mintim ir isju kilanciom baimem doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2012 11 09, 20:47)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif va cia tai saunuolis berniukas auga,mamos paguoda,atrama,pagalbininkas thumbup.gif
Atsakyti
vikma, jin buvo islipusi ir dare galines duris, eme vaika is galo ir nutiko jai ten kazkaip, bet ikale labai smarkiai
Atsakyti
blink.gif avarijų ir stresų metas doh.gif

vakar radom aikštelėje prie namo vyro darbinę mašina apgadintą doh.gif taip bjauriai į šoną įvažiuota, plastmasė suskaldyta, skilus lempa, įlenktos durys doh.gif

Kadangi kaimynai nieko nematė - kviėmės policiją doh.gif

Labvakaris 4u.gif
Atsakyti