Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

maniskis daugybe kartu per diena pasako "mama, as tave labai myliu" wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Maniskis labai daznai sako, kad mane myli, kad pasiilgo, nuolat buciuoja, apkabina ir dovanoja lauko gelytes.... Labai didele itaka vaiko elgesiui daro tevu pavyzdys: mes su vyru daznai vienas kitam sakom, kad labai vienas kita mylim, ir vaikui taip pat, tai tie svelnus zodziai yra tape svarbus ir reikalingi kaip oras....
Atsakyti
4u.gif
grazu...
man dukrele irgi daznai sako kad myli, o saindien pasake, kad as jos drauge. tada paklausiau: o kas tavo draugas? atsake: mama! sakau, tai gal tete?- ne, mama!

karta susirisau dvi uodegytes, tai pasake " grazuole"
Atsakyti
mama, tu toookia graži... kaip paksienė cool.gif ...
va toooki komplimentą teko išgirst iš savo vaikino prieš kelis metus blink.gif
Atsakyti
Mano pagrandukui jau seseri.Vis dar pribega,pabuciuoja,pasiuncia oro bucinuka.Taip norisi,kad kuo ilgiau tai nesibaigtu. smile.gif
Atsakyti
Maniškė mažoji vieną dieną man sako: "mama, tu man labai brangi".
Taip ir išsižiojau biggrin.gif Galvoju, gal daržely kokį eilėraštuką mokėsi, kad tokią frazę "atkalė"? lotuliukas.gif
Atsakyti
mano zuikis tai pradejo sakyt grazuolyte tu mano,kad myli tai istisai sako ir kai bunam net visa diena kartu,sako as taves labai pasiilgau:)
Atsakyti
Kurį tai vakarą atsigulėm, sūnus apsikabino:
-Mama, aš mylėsiu tave visą gyvenimą... wub.gif
Gerai, kad gulėjau, būčiau vietoj nugriuvusi, tik spėjau pagalvoti:"o kad taip ir būtų..."
Juk ateis toks laikas, kai tuos žodžius sakys kokiai tai merginai cray.gif ...
Atsakyti
Man vyresnis yra kažkada pasakęs: kam tau eiti į kirpyklą jeigu ir taip graži
Šiaip komplimentų daugiau negirdžiu verysad.gif
O vat dukra tai nešykšti: mamyte, tu pati gražiausai, mamyte, aš tave myliu ...
Atsakyti
Kartą mano vyresnėlė, pamačiusi mane su jaunėle ant rankų, susižavėjo:
- Mama, tu esi kaip krantas, o leliukas - kaip jūra! blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Turbūt pirmas rimtas nugirstas komplimentas "mama graži, ar ne tėti?".

O kai dariausi veidui kaukę, tai girdėjau kiek kitaip..atbėgo ir klausia "o čia kas?" (aš moliu išsitepliojus biggrin.gif). Sakau "veido kaukė. Tau dar nereikia, tavo oda dar labai graži, jauna", o dukrytė ir sako "nu jo, o tavo tai baisi doh.gif lotuliukas.gif ".
Atsakyti
Iš savo 5 -metės dukrelės nuolat girdžiu, kad aš gražiausia, geriausia ir kad kitokios mamos nenorėtų, bučiuojamės, apsikabinam, sako kiekvieną dieną, kad myli ir pasiilgo. Bet fainiausia, kai vos ne kiekvieną dieną grįžta iš darželio, atsineša kokį tai piešinį, darbelį ar molio lipdinį ir pasako "čia aš tau , mamyte, padariau" 4u.gif Iš lauko dažnai atneša nors mažą gėlytę, akmenuką, lapą, kaštoną ar pan.
Nu, bet čia paskaičiusi, nudžiugau, kad ir sūneliai būna tokie meilučiai wub.gif . Nors maniškis dar neturi metukų yra labai prie manęs prisirišęs, sekioja akimis, tiesia renkeles, šypsosi biggrin.gif . Tėtis kartais net supyksta, sako, kai tave pamato, tai jam daugiau nieko nereikia bigsmile.gif . Bet čia gal dar ir dėl to, kad jaučia MP lotuliukas.gif
Atsakyti