Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

QUOTE(Sachara @ 2006 05 25, 02:02)
Iš savo 5 -metės dukrelės nuolat girdžiu, kad aš gražiausia, geriausia ir kad kitokios mamos nenorėtų, bučiuojamės, apsikabinam, sako kiekvieną dieną, kad myli ir pasiilgo. Bet fainiausia, kai vos ne kiekvieną dieną grįžta iš darželio, atsineša kokį tai piešinį, darbelį ar molio lipdinį ir pasako "čia aš tau , mamyte, padariau" 4u.gif Iš lauko dažnai atneša nors mažą gėlytę, akmenuką, lapą, kaštoną ar pan.
Nu, bet čia paskaičiusi, nudžiugau, kad ir sūneliai būna tokie meilučiai wub.gif . Nors maniškis dar neturi metukų yra labai prie manęs prisirišęs, sekioja akimis, tiesia renkeles, šypsosi biggrin.gif . Tėtis kartais net supyksta, sako, kai tave pamato, tai jam daugiau nieko nereikia bigsmile.gif . Bet čia gal dar ir dėl to, kad jaučia MP  lotuliukas.gif

Dažniausiai mano dukrytės pasako tu mano meilė, gražuolė arba aukselis... wub.gif O kartą besimigdant mažoji žiūrėjo, žiūrėjo man į akis ir pareiškė- makekene tu... (manekene tu) blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, rašo Klaudo mama, nors prisregisravęs Klaudo tėtis drinks_cheers.gif
Tai va, paskaičiau mamytės apie pačius švelniausius jūsų vaikelių komplimentus:) taip taip, visokių jų būna:) bet geriausias komplimentas, kurio sulaukiau ir kuris privertė susimastyti, kai... Išėjau iš vonios, o man sūnus 4 metų ir sako " Mama, tavo užpakalis sukudes" As jo klausiu " Kaip tai suprasti:))?" Jis atsako ir parodo delniuka pasukdamas apvaliai " Nu va toks, GABALIUKAIS" biggrin.gif tongue.gif blush2.gif
TAI VA........
Atsakyti
mano dukryte kuriai sianbien 6 metukai irgi daznai mane palepina savo graziais zodeliais,iki 4 metu mane vadindavo tik mamyte,tik paskui pradejo mama sakyt,kiekviena diena pasako kad labai mane myli,kad as jai labai grazi,parnesa is lauko priskynus geliu is kaimyniu gelynu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašura @ 2006 05 20, 16:55)
Kurį tai vakarą atsigulėm, sūnus apsikabino:
-Mama, aš mylėsiu tave visą gyvenimą... wub.gif
Gerai, kad gulėjau, būčiau vietoj nugriuvusi, tik spėjau pagalvoti:"o kad taip ir būtų..."
Juk ateis toks laikas, kai tuos žodžius sakys kokiai tai merginai cray.gif ...

aš irgi panašius žodžius neseniai išgirdau, bet labai panašiai pagalvojau, kaip ir tu mirksiukas.gif
mna labai suvirpina širdutę, kai sūnelis pasako: "kaip gi aš tavęs nemylėsiu, juk tu mano mamytė" wub.gif kiekvieną dieną pasako, kad myli, kad pasiilgo, lauke ką tik randa, tą dovanoja wub.gif labai norėčiau, kad tas laikas truktų kuo ilgiau rolleyes.gif
Atsakyti
Maniskis tai komplimentai be rimtos priezasties nesimeto,nors "mama,as tave myliu" per diena pasako simta kartu,o man neatsibosta ju klausytis...
O is komplimentu tai ka esu girdejusi is savo beveik keturmecio sunaus "mama,tu esi grazi","grazus tavo batai","skani sriuba"arba "mesyte","grazus plaukai"...na tokie zemiski komplimentai,retokai girdziu,bet jau kai isgirstu,tai esu tikra,kad taip ir yra kaip pastebi mano vyrukas...
Atsakyti
kažkaip pernai..stebėjau vaikų bendravimą ir pamačiau, kad jie kažkaip kukliai dalina palinkėjimus ir komplimentus, tad sugalvojau tokį "gražių žodelių ratelį". bigsmile.gif iš pradžių skurdus tas mūsų ratelis buvo blush2.gif vaikai pamėgdžiojo vienas kitus, bet vėliau po kelių paraginimų būti originaliais, tikrai kažką įžvelgti pačiai akys ant kaktos išoko...pasipylė tokių įdomių pasisakymų...
o vienąkart direktorės pavaduotoja užėjusi sako: na jūsų vaikai tai patys mieliausi..ir taip pagirt moka..." taip... vaikai pralygo mano tikslus... ačiū jiems už tai 4u.gif tad...pasiūlymas toks..mielos mamos, pačios kuo dažniau ir kuo įvairesnius komplimentus kalbėkite vaikams..atkreipkite jų dėmesį į aplinkinius...pamatysit, kokių komplimentų ir pačios sulauksit. svarbiausia, kad skirtingai nuo suaugusiųjų, vaikai pasakys tiesą tongue.gif
Atsakyti
Mano Gustukas, sako "Tu mano saulytė" 4u.gif .O jeigu aš jam taip pasakau, tai "Tu mano debesis" "Tu mano spinduliukas"... wub.gif Be to dažnai sako, kad mes draugai biggrin.gif Tikiuosi, kad mano pupuliukas iš to neišaugs ax.gif
Atsakyti
Geriausia komplimenta kazkada gavau is savo tuo metu 7 metu sunaus, Viena diena jis eme vardinti: tevelis geras, mociute gera, senelis geras, brolis geras... mano vyras klausia: o mama? Sunus atsiduso ir liudnai tare: mama bent jau grazi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2006 06 09, 11:57)
Geriausia komplimenta kazkada gavau is savo tuo metu 7 metu sunaus, Viena diena jis eme vardinti: tevelis geras, mociute gera, senelis geras, brolis geras... mano vyras klausia: o mama? Sunus atsiduso ir liudnai tare: mama bent jau grazi... biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mažiausias tai dar nekalba,nežinia kaip bus.vyresnysis savo gerais darbais pasako viską-išplauna indus,sutepa man sumuštinį,apkabina stipriai....vat gerų komplimentų ,jau nuo trejų metų sulaukukdavau dukrelės,kuriai dabar ketveri, išgirsdavau.
-mamyte ,tavo plaukai kvepia saulyte;
- rankytes tavo purvinos, nešvelnios ,kremuoti reikia;
- tu nori miegulio ,nes akytės verkia
- tu labai gera mamytė;
- aš būsiu tokia mama ,kaip tu ;
biggrin.gif 4u.gif ir dar po 1000 kartų nuoširdžiai šypsosi : myliu ,mamyte ; pasako
Atsakyti
O man gražiausia kai pasako-kaip gerai,kad aš turiu tokią mamą arba mamyte,tu darai valgyti skaniau negu darželyje ar net kavinėje lotuliukas.gif
Atsakyti
maniske tai sako: Mamyte as tave labai myliu, tu mano saulyte" o kai pklausiu o tai kaip tetis atsako: Ji irgi myliu, vakare...

Cia gal d4l to kad visadiena nemato?
Atsakyti