Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

maniškis tai kaip lapė moka prisiblatinti ir gražiai suokti, kai jam ko nors reikia. o šiaip kelis kartus yra maloniai nustebines su savo komplimentais: kai po antro sūnelio gimdymo sėdėjau su juo namie, kažkaip buvau primiršusi save, ir kai jam buvo apie metukus, nutariau nueiti į kirpyklą, o kai grįžau namo, sunūs iš kart pagyrė, kad labai gražiai atrodau (ko iš vyro nesulaukiau verysad.gif ), buvo labai malonu, nes tai buvo nuoširdūs žodžiai. dar jis mane mėgsta pakritikuoti ar pagirti, kai kur nors ruošiuosiu į svečius, dažnai žiūri iš šono ir pagiria, kad gražiai atrodau. O vieną kartą žiūrėjo, žiūrėjo ir sako: mamyte, tu labai seksualiai atrodai ohmy.gif man net žandikaulis atvipo, bet buvo labai malonu, net nežinau iš kur jis tą žodį susimedžiojo g.gif
Atsakyti
Be visų "Aš tave myliu" ir pan., kuriuos dažnai girdi, maniškis , kai buvo ką tik suėję 7m, pasakė:" Mamyte, ačiū, kad mane pagimdei. Aš toks laimingas, kad turiu jus. Tu mano geriausia mamytė pasaulyje"
Atsakyti
Prieš porą dienų sūnus ryte vos nubudęs apsikabino mane ir pasakė:"Mamyte,aš tave labai myliu.Tu mano mažas žmogutis.Tu mano šokoladinis meškiukas" biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Mano dukrytė irgi kasdien nupiešia kokį piešinuką, ir mums gryžus iš darbo, pareiškia: "Tėveliai, aš jums nupiešiau dovanėlę". Kasdien man sako "mamyte, aš tave LABAI myliu" ir taip apkabina, kad net kauleliai traška. Dar glosto man plaukus, bučiuoja, ir sako :"Kaip skaniai kvepia tavo plaukučiai...". Labiausiai mėgsta mano plaukus, ir nuolat giria juos: "Tavo patys gražiausi šviesūs plaukučiai" wub.gif O kai gryžtu iš kirpyklos, pauosto mano plaukus ir nepatenkinta sako: "Tavo plaukučiai kažkaip taip smirda kirpykla" doh.gif Jai nepatinka kirpyklos priemonių kvapas matyt ax.gif Ir dar, kai susitvarkau, pasipuošiu, ji atsargiai glosto mane ir sako :"Bijau suardyti tau gražią šukuoseną". Dar mane ėmė vadinti "mamčikai" biggrin.gif Taip ir kalba: "Mamčikai, tu mano brangenybe", "Mamčikai, aš tave myliu".
Dažnai kartoja: "Tetis toks didelis, o tu tokia plona" biggrin.gif "Tu esi mano lašišytė. Aš maža lašišytė, o tu didelė lašišytė. Didelė, bet nestora, o plona" biggrin.gif
Atsakyti
Atsimenu daug juoko sukelusi komplimenta kai drauges vaikas kokiu 4metu pasake '' mama koks tavo uzpakalis grazus'' biggrin.gif
Atsakyti
Dukra budama tryju metu,pamate savo teti gražei apsiriengusi ir sako TETI tu mano GAŽOLIS
Atsakyti
mano beveik 4 metų mažius šimtą kartų per dieną apkabina ir pasako, kaip mane myli. O kada žiūri mūsų vestuvines nuotraukas, sako - mama, tu čia kaip princesė Rožė (iš japonų multiko apie batuotą katiną). Taip pat sako ,kai jam patinka kaip aš apsitengusi biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis vidury nakties nubudes kaip visad rekia, tetis nuejo, girdziu sako :"teveli, Tavo trusikai labai grazus" lotuliukas.gif
As irgi toki komplimenta esu jau gavus is sunelio rolleyes.gif O siaip kiekviena diena priena prisiglausti, pakabinti ir pasakyti "mamyte, as labai Tave myliu". Fantastiska tureti vaika thumbup.gif
Atsakyti
Labai smagu buvo paskaityti šitą temelę. Maniškė tai jau dažnai komplimentus sako norėdama įsiteikti, o "komplimentas", kuris labai įstrigo į širdį, buvo: "mama, tu ragana" (čia buvo po to, kai labai aprėkiau, kad nesusitvarkė). Tada aš pasakiau"Tai tu tada raganos duktė". baisiausiai įsižeidė...
Atsakyti
Na maniškis kad myli sako dažnai,bet vakar išgirdau perliuką,grįžau iš kirpyklos nusiblondinusi plaukus,o jis man sako"mama tu graži kaip balerina"nu aš nesijaučiu baleriniška,tai šis komplimentas ir prajuokino ir pamalonino.Jis ir vest mane žada ir su limuzinu pavešti ir gražiausius rūbus nupirkti.Jis mano pažadukas,bet joi norai ir pažadai tokie nuoširdūs.Žinau kad aš jam ir geriausia ir gražiausia i r kitokia iausia
Atsakyti
Manau vaikai kopijuoja suaugusiu elgesi,maniskiui dar tik3m.suejo,o jau meilikauja!Kai geros nuotaikos-tai vis kartoja"mama,as tave labai labai myliu",apsikabina,buciuoja,jei uzsigaunu-papucia,isbuciuoja skaudama vieta,sako"ca-ca","mazute tu mano" smile.gif .Taip maloniai nuteikia.Bet komplimentu-tokiu kaip"tu grazi"nesako,to turbut turetu pasimokyt is tecio,o tetis kazkaip paskutiniu metu mamai nesako komplimentu,tai is kur tam vaikui ismokt smile.gif .O man labai norisi,kad sunus uzaugtu mokedamas gerbt moteri,kad nebutu geda pries busima marcia smile.gif .
Atsakyti
O mano panelyte daznai sako:mamyte tu grazuole bigsmile.gif ,o kai prisidirba kanors ir mato,kad pykstu,sako,mamyte tavo labai grazios akys wub.gif . Vaikas zino,kaip mama apramint biggrin.gif
Atsakyti