Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

Mano berniukas daznai prisipazysta meilej: "Mama - mano meile...", "mama as tave myliu be galo i be kaaaasto" (be galo ir be krasto biggrin.gif ), arba "mama, myliu tave bepootiskai!" (beprotiskai tongue.gif ). Aisku kiekviena kart sutirpstu ir issilydau... ax.gif wub.gif wub.gif wub.gif Jau laukiu meiles prisipazinimu ir is pagrandukes... wub.gif
Atsakyti
Maniškis jau kurį laiką išmoko sakyti : mama, tu gražiai apsirengusi, tu graži. Bet geriausia, kai sako : mama, tu ne sena, tu nauja ( tipo jauna ). hihihi.gif
Atsakyti
Mano sūnelis kiekvieną dieną sako komplimentus, aš tave myliu, tu mano brangenybė ir pan. ,bet jis tą girdi iš manęs, bet geriausiai buvo prieš išeinant į darželį jis sako mamyte tavo labai gražios akys, vos nenugriuvau, tuo labiau vyras taip niekad man nesako. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(čikaga @ 2006 10 01, 19:32)
Mano sūnelis kiekvieną dieną sako komplimentus, aš tave myliu, tu mano brangenybė ir pan. ,bet jis tą girdi iš manęs, bet geriausiai buvo prieš išeinant į darželį jis sako mamyte tavo labai gražios akys, vos nenugriuvau, tuo labiau vyras taip niekad man nesako.  biggrin.gif

biggrin.gif kaip sakant vyrui yra ko is sunaus pasimokyt ax.gif
Atsakyti
tai jau tikrai vyram ira is ko pasimokyti biggrin.gif as is savo sesiamecio taip pad daug sulaukiu komplimentu ir demesio.is lauko niekada tuscias nepareina,vis ka nors partempia,akmenuka lapa ar kokia gele israuta su visom saknim wub.gif graziu zodziu taip pat netruksta: "mamyte as tave myliu iki dangaus" arba "man niekada nereiks zmonos,nes as turiu tave" "tu mano pati geriausia mama"o is darzelio mokykleles kai pasimu,tai visada taip liudnai atsidusta ir sako"man siandie buvo taip liudna be taves verysad.gif "kaip isgirstu tokius nuosirdzius zodzius is dar vaikisku lupyciu suspaudzia sirdi.mum suaugusiem daug reiktu is ju pasimokyti.ypac sakyti grazius dalykus.vaikas atejes ir asara nusluostys ir svelnu zodi pasakys.kartais atrodo,kad jis viska labiau supranta negu vyras.noretusi kad tai niekada nesibaigtu.juk jie uzaugs ir tada jau grazius komplimentus sakys panelems.nors kas zino,da mazu ir mum koks nubirs mirksiukas.gif
Atsakyti
na, komplimentus tai vaikai tikrai moka sakyti.
Mano berniukui yra beveik 9, o panelei-tuoj sueis 7. Sūnus, prisižiūrėjęs filmukų, vieną vakarą sako: mamyte, tu mano super super mama. o mano panelė, kai išgirdo, sako tu ne super mamytė (net verkti pradėjo), o pati geriausia pasaulyje mamytė, bet tu juk nesi super. tą vakarą mano vaikai susipyko, dėl to žodžio super.
Tačiau- vistiek labai smagu- kai tau vaikai taip nuoširdžiai pasako.
Juk jie vaikai, ir jie yra mūsų džiaugsmas ir mūsų gyvenimas
Atsakyti
mano dukra irgi kasdien "myliu mamą" sako wub.gif dar daynai girdžiu "mama skaniai valgyti padarė" toks netipiškas, bet labai malonus komplimentas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2006 10 01, 23:06)
biggrin.gif kaip sakant vyrui yra ko is sunaus pasimokyt  ax.gif

Taip taip, mano didžkis visada pirmiau už tėvą pastebi naujus auskarus, šukuoseną plaukus nudažytus, nagus sutvarkytus ir t.t "Vau, kokie nagai gražūs" "Vau,...."
Dukrytė kai tvarkausi sako" Šaunuolė, mama, darbininkė" "Oi, tu mama, pailsėk"
Atsakyti
Kartais sako-"Gazuole(gražuole) tu mano..", arba jei ko paklausia, "ką čia darai?..ir gauna atsakymą, tada sako-"Šaunuole tu mano.." Na aišku nuo nuotaikos priklauso.. biggrin.gif Kartais atvirksčiai būna-"Nedaugausiu su tavim" .. lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano sūnukas (jam greitai bus 3 metukai) nuo mažens matyt pratinasi moterims komplimentus sakyti. Tokius, kaip "aš tave myliu", " kaip aš tavęs pasiilgau" vienas kitam kelis kartus per dieną sakom, ypač prieš einant miegoti. Ir dar pasako, kad " mama aš tave myliu iš viso pilvuko" smile.gif (jam kažkodėl atrodo, kad meilė pilvelyje yra smile.gif. Dar labai malonūs komplimentai, kai ryte atsikeli pasišiaušiusi kaip kaliausė, o jis sako " mama, kokie gražūs tavo plaukai" arba su lūpytėm paragauja skruostą man ir sako " mama, kokia tu skani". Niu, faina be galo...Mūsų vyrams iš mūsų vaikų, manau, dar labai daug mokintis reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
o maniskis, jam 6 m. daznai man sako ,,Tu graziausia mamyte pasaulyje, tu mano karaliene" Ir prisipazista meilyje kiek viena diena, ir dar sako, kad nori , kad as buciau jo zmona lotuliukas.gif Kai bunam vasara lauke, tai kikviena karta nuskina kokia gelyte, paslepe uz nugaros, ateina bpabucioja ir iteike wub.gif Saunus tie musu berniukai -virukai thumbup.gif
Atsakyti
Turbūt jie iš mūsų pačių jiems sakomų žodžių prisirankioja... ax.gif
Maniškis dažnai ir "oj tu vaikeli, vaikeli" man pasako, dar galvytę kraipydamas... lotuliukas.gif Keista ir tas kad dažnai aprangą pagiria (vyras to niekada nedaro). Taip kad manau kaip aš jam - taip jis man....
Kartą juokas paėmė, kai teko apsivilkti klasikinį kostiumėlį (kurių šiaip nenešioju), tai sūnus sako "mama, tu nebebūsi mergaitė ? Būsi teta? " lotuliukas.gif

O nu tų visų žodžiukų tai tikrai ištirpti galima, aš kai tokia "skystaklynė" tai neretai ir apsiašaroju... blush2.gif
Atsakyti