Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterija daugiau nei skaičiukai

QUOTE(tutska2 @ 2012 09 30, 22:30)
Dabar jei reiktu rinktis, tai pirmiausia geriau samdyciaus buhaltere, susipazinciau su buhalterija, o tada eiciau i kursus, kad labiau isisavinciau zinias. Nors gal ir nuo kursu priklauso, kas veda.

Na ziuresiu, vistik pradesiu nuo kursu, tada matysiu kas man paaiskejo, nu ramiau del saves bus bent, kad teorijos kazkokios tureciau.. Musu imoneje buhalteres(ju apie 20dirbo) siusdavo i count line atnaujinti zinias, labai girdavo ju teikiamomis paslaugomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lifili @ 2012 09 30, 21:41)
Na ziuresiu, vistik pradesiu nuo kursu, tada matysiu kas man paaiskejo, nu ramiau del saves bus bent, kad teorijos kazkokios tureciau.. Musu imoneje buhalteres(ju apie 20dirbo) siusdavo i count line atnaujinti zinias, labai girdavo ju teikiamomis paslaugomis smile.gif

Tai aisku blogiau nebus nuo tu kursu, bet va as ir tokios nuomones kad jie labiau skirti atnaujinti, patobulinti zinias. Bet kaip jie teigia, kad baigus kursus galesi pati tvarkyt savarankiskai buhalterija tai retai taip buna. Nu aisku visi mes skirtingi, gal kitas zmogus labai protingas ir jau po kursu vyr buhalteriu dirba didelej imonej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 09 30, 22:30)
O gal turi recepto nuorodele, sugundei tu cia mane.

Tai kad aš iš akies viską unsure.gif Muši kiaušus, dedi truputį druskytės, miltų ir minkai, minkai, minkai, o paskui muši tešlą. Kuo geriau išmuši, tuo trapesni ir daugiau pūslėti iškepę bus. Aš dar pilu alaus į tešlą, ne taip traukia riebalus kepant ir trapesni būna. O sulipinimui iš lygių medaus, cukraus ir sviesto dalių išvirti sirupą.
QUOTE(lifili @ 2012 09 30, 22:41)
vistik pradesiu nuo kursu, tada matysiu kas man paaiskejo

Nepačiupinėjus popierių, nesusidūrus su realiomis, konkrečiomis situacijomis, kursai beprasmiai, tik sausa teorija.
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 09 30, 23:21)
Tai aisku blogiau nebus nuo tu kursu, bet va as ir tokios nuomones kad jie labiau skirti atnaujinti, patobulinti zinias. Bet kaip jie teigia, kad baigus kursus galesi pati tvarkyt savarankiskai buhalterija tai retai taip buna. Nu aisku visi mes skirtingi, gal kitas zmogus labai protingas ir jau po kursu vyr buhalteriu dirba didelej imonej smile.gif

Va va, tas ju teigimas skamba patraukliai, nes jie traktuoja, kad sugebejimas tvarkyt buhalterija igyjamas po teroriniu ziniu- sekantis etapas, kur studentai gauna praktine patirti imituojant imones apskaita, t.y. duodami popieriukai, imone ir skaiciuojam... nelabai isivazduoju kokioe ten
popieriukai bus duodami...na pelno nuostoliu ataskaita ir balansas gal....

O ka tada daryt, jei ne nuo kursu pradet, kaip samdyt individualiai buhaltere, yra paslaugu tokiu? AR cia jau reikia turet pazistamu blush2.gif ?

QUOTE(Tepaluota @ 2012 10 01, 07:20)

Nepačiupinėjus popierių, nesusidūrus su realiomis, konkrečiomis situacijomis, kursai beprasmiai, tik sausa teorija.

Zinau, kaip ir visur viskas, tik praktika. Bet kas man duos paciupinet tu popieriuku doh.gif

Tarkim savo darbe as vedziau tam tikra pajamu rusi, na skaiciavau tam tikras parduotas prekes, paslaugas,tikrinau kasos knygas, kurias darbuotojai pildydavo, viska padedavau jiems pataisyt, apdorodavau ir jau pateikdavau men gale... Turedavau saskaitu ivairiu, kurias tvarkydavau, tikrintadvau, kad sutaptu, nebutu skirtumu. Drabuotoju ir saskaitas fakturas klaidingas turedavau kontroliuot, kad pataisytu, anuliuotu, israsytu naujas, o savo programoje jas 'sudenginedavau'.

Ruosdavau teikimus ismoket komandiruotes, dar kazka ten, tvarkydavau avansines apyskaitas ir pan, nu nepamenu, sedejau baisioj popieriu kruvoj, bet ar tai jau galima sakyt, kad buhalterijos ragavau ar ne- neisivaziduoju biggrin.gif

Buhalterija man- pelno nuostoliu ataskaita- balansas biggrin.gif To as nemaciau doh.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif
noriu poilsio doh.gif negyva jauciuosi unsure.gif buvo jau savaitgalis ar dar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lifili @ 2012 10 01, 08:49)
Tarkim savo darbe as vedziau tam tikra pajamu rusi, na skaiciavau tam tikras parduotas prekes, paslaugas,tikrinau kasos knygas, kurias darbuotojai pildydavo, viska padedavau jiems pataisyt, apdorodavau ir jau pateikdavau men gale... Turedavau saskaitu ivairiu, kurias tvarkydavau, tikrintadvau, kad sutaptu, nebutu skirtumu. Drabuotoju ir saskaitas fakturas klaidingas turedavau kontroliuot, kad pataisytu, anuliuotu, israsytu naujas, o savo programoje jas 'sudenginedavau'.

Ruosdavau teikimus ismoket komandiruotes, dar kazka ten, tvarkydavau avansines apyskaitas ir pan, nu nepamenu, sedejau baisioj popieriu kruvoj, bet ar tai jau galima sakyt, kad buhalterijos ragavau ar ne- neisivaziduoju biggrin.gif

Buhalterija man- pelno nuostoliu ataskaita- balansas biggrin.gif  To as nemaciau doh.gif

Sveika, aš ir panašiai pradėjau, vyr.buhalterė man vis kraudavo visus darbus, nes pati tingėjo dirbti biggrin.gif ( dėl ko esu dabar jai dėkinga), nes pradėjus savarankiškai dirbti supratau, kad praktiškai liko dasimokint visokias deklracijas kada ir kokias teikt bei balansus kaip pasidaryt, o visa kita jau pasirodo mokėjau smile.gif O į kursus nuėjus supratau, kad praktiškai viską moku ką ten pasakojo, na bet jei yra galimybių nepakenks
Atsakyti
Labas rytas... Naujas menuo... vel algos doh.gif
Atsakyti
oooj algas as gaunu 15 diena doh.gif biggrin.gif
gal kam saldainuka? atsitysiau is lenku i stalciu pasidejau, su jumis pasidalinciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 10 01, 09:56)
oooj algas as gaunu 15 diena  doh.gif  biggrin.gif
gal kam saldainuka? atsitysiau is lenku i stalciu pasidejau, su jumis pasidalinciau  biggrin.gif

Saldainiai man uzdrausti. ***** i kelnes nebeitelpu. Vienintelis saldumynas - obuoliu pyragas ir saukstas medaus smile.gif
Atsakyti
as irgi tuoj nebetilpsiu, kazkoks ryjimas uzejo.. belenkiek suvalgau ir dar ju noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 10 01, 10:05)
as irgi tuoj nebetilpsiu, kazkoks ryjimas uzejo.. belenkiek suvalgau ir dar ju noriu  doh.gif

Va man po zirniuko pabegimo toks uzejes buvo, tik dabar susivaldziau, nes nu baisiau nei baisu pasidare doh.gif reikia iki atostogu atsistatyt buvusia isvaizda, ba neturesiu ka rengtis kelioneje biggrin.gif
Atsakyti
Labas dienas,
patikrinkit kas nors, pirmą kartą skaičiuoju pagal suminę:
Dirbo 186 val., darbas naktį 80 val. DU 850 Lt
850/186=4.57 Lt
80*4,57*0,5 = 182.80 Lt
viršvalandžiai 26*4,57*0,5= 59,41 Lt
Viso: 850+182,8+59,41 = 1092.21 Lt ax.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti