įsivaizduojat kokia aš buka vakar buvau
Labas rytas,
gaminau MB šiandienai pietus/pavakarius, nes grįš popiet, o namie maisto nėr. Įsivaizdavau, kad išjungiau plytą ir išėjau iš virtuvės, užuodžiu - smirda. Pietų nėra. Nuėjau į pardę pirkt pieno ir kefyro. Pienas į kugelį, kefyras man vakarienei, MB prie bulvių. Paėmiau kažkokiu įdomiu būdu du pakelius pieno
Dabar suku galvą ką su tiek daryti
QUOTE(aggree @ 2012 09 28, 09:40)
Suraugink ir bus kefyras
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 28, 09:41)
Baik tu, man atrodo tas pienas niekada nesurūgsta į skanų kefyrą
QUOTE(aggree @ 2012 09 28, 09:40)
Labas rytas,
gaminau MB šiandienai pietus/pavakarius, nes grįš popiet, o namie maisto nėr. Įsivaizdavau, kad išjungiau plytą ir išėjau iš virtuvės, užuodžiu - smirda. Pietų nėra. Nuėjau į pardę pirkt pieno ir kefyro. Pienas į kugelį, kefyras man vakarienei, MB prie bulvių. Paėmiau kažkokiu įdomiu būdu du pakelius pieno
Sūrį virk
QUOTE(aggree @ 2012 09 28, 09:54)
Pamegink sita, man labai skanus
http://skanusgyvenim...search?q=sūris
QUOTE(Tučka @ 2012 09 28, 10:16)
Bus kaip tam anekdote... Kiaušinių neturiu, grietinės neturiu tokio kiekio
Sveikos,
Siandien vel pikta as. Isleidau vaika i darza nuo rugsejo, jau galvojau kaip kibsiu i darbus, susitvarkysiu visa buhalterija idealiai, nes kol vaikas namie tai toks ten ir darbas. Isvedziau paejo kelias dienas, apsirgo. Gydemes 2sav. isvedziau savaitei ir vel serga. Tai kada dirbt
Padaryk mums visom Latte kavos, atvaziuosim i svecius ir isgersim ta tavo piena, nereiks sukt galvos kur sunaudot
Siandien vel pikta as. Isleidau vaika i darza nuo rugsejo, jau galvojau kaip kibsiu i darbus, susitvarkysiu visa buhalterija idealiai, nes kol vaikas namie tai toks ten ir darbas. Isvedziau paejo kelias dienas, apsirgo. Gydemes 2sav. isvedziau savaitei ir vel serga. Tai kada dirbt
QUOTE(aggree @ 2012 09 28, 08:40)
Labas rytas,
Padaryk mums visom Latte kavos, atvaziuosim i svecius ir isgersim ta tavo piena, nereiks sukt galvos kur sunaudot
QUOTE(tutska2 @ 2012 09 28, 16:20)

Darysiu pudingą
QUOTE(aggree @ 2012 09 28, 15:38)
Tai mums visoms manau ir pudingas tiks
Nemėgstu pudingo
Iškepiau 4 skruzėlynus. ŠYYYtokio didŪŪŪmo, šYYYtokio platŪŪŪmo...