Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterija daugiau nei skaičiukai

QUOTE(jonike @ 2012 10 04, 21:17)
Tai ir klausiu kaip reikia sutartį parašyti  biggrin.gif  blush2.gif

Labas rytas, 4u.gif

Aš rašau fiksuotą sumą. ax.gif Man taip patogiau mirksiukas.gif

Kavos? user posted image
Atsakyti
Labas rytas, pasirasau biggrin.gif
Atsakyti
R. Paksui tvarka negalioja - vėl neleistinoje vietoje pastatė automobilį
Atsakyti
Tepaluota, patinka ziuriu tau Paksas biggrin.gif dar turbut su chalatu kava ger i ir atejai pasierzinti biggrin.gif
mane dir subiesino nuo ryto.. ateis tikrinti mus aplinkosauga tai tipo tiu atsakinga bus.. sakau ne, as nei suprantu ko jie nori nei spesiu ysigilinti.. jis sako - parasysiu prieda ir spesi. sakau NE, nesutinku.. tai nepatenkintas isejo. kaip mastymas zmogaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 10 05, 09:41)
patinka ziuriu tau Paksas  biggrin.gif

Nepatinka anas man. Baisus žmogus, žiaurus, nevengiantis pakelti rankos prieš moterį.
QUOTE(pupute @ 2012 10 05, 09:41)
dar turbut su chalatu kava ger i ir atejai pasierzinti  biggrin.gif

Ahaaaa, sėdžiu visa rIŪžavai chalatuota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 10 05, 09:50)
Nepatinka anas man. Baisus žmogus, žiaurus, nevengiantis pakelti rankos prieš moterį.

Ahaaaa, sėdžiu visa rIŪžavai chalatuota  biggrin.gif

Bet tai moteriai tai turbūt patinka taip gyvent g.gif
Atsakyti
ooo dlauge biggrin.gif mano visi chalatai ir pizamos riuuuzavi wub.gif wub.gif ir darbe visi zino ir zvengia kad as kaifuoju nuo sitos spalvos biggrin.gif
laukiu rytojaus.. eisim su vyru i sokolado ekskursija - gamintis saldainiu wub.gif
gal kuri kaune i kapitanovo seminara einat? mirksiukas.gif
Atsakyti
Hello,

Nezinau, ka pasakyti, tai tik pasilabinu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
penktadienis, ramu kažkaip.
Nesumąstau, ką daryti:turiu nedarbingumą (ligonio slaugymas). Reikia išsiųsti SODRAI formą, o įmonės savininko el. parašo sertifikatas negalioja. Aš turbūt negaliu siųsti su savo el. parašu?
Atsakyti
as tai siunciu - gal as daviau prisijungimus direktoriui, budama ligos patale biggrin.gif
as kuiciuosi siandien visokius galus dabaigineju, nera meiles darbui siandien blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 10 05, 15:34)
as tai siunciu - gal as daviau prisijungimus direktoriui, budama ligos patale  biggrin.gif
as kuiciuosi siandien visokius galus dabaigineju, nera meiles darbui siandien  blush2.gif

Ir nieks neprikibo?
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2012 10 05, 15:27)
Sveikos,
penktadienis, ramu kažkaip.
Nesumąstau, ką daryti:turiu nedarbingumą (ligonio slaugymas). Reikia išsiųsti SODRAI formą, o įmonės savininko el. parašo sertifikatas negalioja. Aš turbūt negaliu siųsti su savo el. parašu?

Reikia, kad įmonės direktorius įgaliotų Jus pasirašinėti pranešimus. Tai jis gali padaryti SoDros sistemoje, prisijungęs per asmeninę bankininkystę 4u.gif
Jeigu be įgaliojimo pasirašysite, atmes mirksiukas.gif
Atsakyti