Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterija daugiau nei skaičiukai

QUOTE(sunflow @ 2012 10 05, 15:57)
Reikia, kad įmonės direktorius įgaliotų Jus pasirašinėti pranešimus. Tai jis gali padaryti  SoDros sistemoje, prisijungęs per asmeninę bankininkystę  4u.gif
Jeigu be įgaliojimo pasirašysite, atmes  mirksiukas.gif

Kaip tik savininko el. parašas nebegalioja, o mano galiojantis, visada aš pasirašinėju, bet turiu nedarbingumą, o reikėjo išsiųsti formą dėl darbuotojo atleidimo, pirmadienį jau būtų pavėluotas. Praneišimą išsiunčiau ir jau priimtas.
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2012 10 05, 16:04)
Kaip tik savininko el. parašas nebegalioja, o mano galiojantis, visada aš pasirašinėju, bet turiu nedarbingumą, o reikėjo išsiųsti formą dėl darbuotojo atleidimo, pirmadienį jau būtų pavėluotas. Praneišimą išsiunčiau ir jau priimtas.

Neįsiskaičiau blush2.gif
Supratau, kad turite nedarbingumo formą pateikti doh.gif
Penktadienis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Apie darbą visai nesigalvoja blink.gif
Atsakyti
Man visas mėnuo apie darbą nesigalvoja. Ir nesidirba. Per valandą galiu kalnus nuverst. Bet tik ant smūgio, o taip internete mirkstu ir su kandidato apskaita vargstu.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 10 05, 16:11)
Man visas mėnuo apie darbą nesigalvoja. Ir nesidirba. Per valandą galiu kalnus nuverst. Bet tik ant smūgio, o taip internete mirkstu ir su kandidato apskaita vargstu.

Su šituo dabar pats darbymetis rolleyes.gif

Kita savaitė bus laaaabai darbinga. Pasibaigė ketvirtis, reikės akcininkams ataskaitas teikti doh.gif Ir auditas jau duomenų prašo už 3 ketvirčius doh.gif
Ate laisvadieniai, sveiki darbadieniai ir labai ilgi blink.gif
Na bet čia tik kitą savaitę mirksiukas.gif Dar turiu 2 laisvas dienas thumbup.gif
Vsio visiems gero savaitgalio drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunflow: 05 spalio 2012 - 15:23
Vadinasi penktadienis gun_bandana.gif tik dabar iš darbo parsivilkau, nors jau prieš 4 val turėjau būt doh.gif vieniem vienų duomenų, kitiems kitų, čia ir dabar ir dar už kelis metus doh.gif
Atsakyti
Sveikos buhalterės 4u.gif
Gal galit rekomenduot gerą buhalterę Vilniuj, turinčią darbo patirties restorane ar bare. Jei galima į až. Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, iskilo man toks durnas klausimas. Jei turiu biuleteni, nes sirgo vaikas tai man tabely zymetis NS ax.gif ? Ar vis del to L reikia
Atsakyti
Jei vaikas ne ligoninėje ir Sodra biuletenį apmokės, žymima L.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 10 06, 07:31)
Jei vaikas ne ligoninėje ir Sodra biuletenį apmokės, žymima L.

Reikės pasitikslinti, nes man atrodo, programa pas mane žymi NS.
Atsakyti
NS žymima, kai išduodamas ne biuletenis, o pažyma (paprastas baltas lapas, su Sodra nieko bendro).
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 10 06, 07:17)
NS žymima, kai išduodamas ne biuletenis, o pažyma (paprastas baltas lapas, su Sodra nieko bendro).

Aciu, o dar prie to pacio. Jei biuletenis prasidejo rugsejo pb ir baiges spalio pradzioj, tai ligos pasalpai vidurki skaiciuot is birzelis, liepa, rugpjutis ar liepa rugpjutis, rugsejis blush2.gif
Atsakyti
Trijų paskutinių, einančių prieš tą mėnesį, kai suteikiamas nedarbingumas, t.y. 06, 07, 08. Bet vaiko sirgimui pirmos dvi dienos neapmokamos darbdavio schmoll.gif
Atsakyti