Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterija daugiau nei skaičiukai

MeSsS yra ir valiutinė kasa
Atsakyti
Sveikos buhalterytes-pleputes 4u.gif As tokiu asmeniniu klausimu pas jus kaip i seima tsknt biggrin.gif
Gal kas turit giminiu ar pazistamu, kad i Baltarusija vazinetu? Uzmaciau stebuklinga puoda, o pazistamu ner tenai, ir kaip tycia tu puodu ES salyse nelabai yra doh.gif Griebiuos jau siaudo, nes nu man truk plysk to puodo reikia ir negaliu nieko padaryt doh.gif doh.gif

Va tokis geris bigsmile.gif

http://multicook_by/...dmond-rmc-m4502
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 10 09, 21:43)

Man tai kaina rubliais patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
As tokiu asmeniniu klausimu pas jus kaip i seima tsknt  biggrin.gif

Eik į temą, kur mergos užsienin važinėja, mažu kas ir parveš mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

user posted image
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif jungiuosi su kava ir as smile.gif sianakt sapnavau kad ateina tikrinti mus doh.gif bet to ir bijau, nes pvm dar nesumoketas, o sake kas nemoka pas tuos ir eina smile.gif
del puodo tai ir man akys uzkliuvo uz kainos rubliais thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupute: 10 spalio 2012 - 06:40
Sveikos buhalterytes-pleputes  4u.gif  As tokiu asmeniniu klausimu pas jus kaip i seima tsknt  biggrin.gif
Gal kas turit giminiu ar pazistamu, kad i Baltarusija vazinetu? Uzmaciau stebuklinga puoda, o pazistamu ner tenai, ir kaip tycia tu puodu ES salyse nelabai yra  doh.gif  Griebiuos jau siaudo, nes nu man truk plysk to puodo reikia ir negaliu nieko padaryt  doh.gif  doh.gif

Va tokis geris  bigsmile.gif

http://multicook_by/...dmond-rmc-m4502

Labas rytas,

jeigu yra Baltarusijoje, tai tikrai bus ir Rusijoje. Mano sesė Maskvoje gyvena, galėtų nupirkti ir atsiųsti ax.gif O jeigu nelabai skubu, tai naujakui planuoja atvažiuot...
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 10 10, 08:45)
Labas rytas,

jeigu yra Baltarusijoje, tai tikrai bus ir Rusijoje. Mano sesė Maskvoje gyvena, galėtų nupirkti ir atsiųsti  ax.gif  O jeigu nelabai skubu, tai naujakui planuoja atvažiuot...

Parasysiu i AZ bigsmile.gif
Atsakyti
ar yra vedanciu buhalterija exceliu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 10 10, 09:17)
ar yra vedanciu buhalterija exceliu? smile.gif

Aš vedu, bet kažin ar tau tiks, aš gi biudžetininkė
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 10 09, 22:03)
Man tai kaina rubliais patiko  lotuliukas.gif

Man nepatiko kaina USD... rubliais nei nesupratau tu skaiciu biggrin.gif Ten budama irgi nesugebejau susiorientuoti tukstanciais ten ar simtai tukstanciu, o importines prekes visos milijonais eina.

Siaip jau reiktu issiaiskinti kur gaminami sie puodai, nes, pagal kaina speju, kad tai "importine" preke (baltarusiu gamybos gaminiai gana pigus, pvz., vyriskis kinietiski a la zieminiai batai - 600 litu, baltarusiski su kailiu ir odiniai - 200). Ir patikrinti lenkuose, ten visokio velnio yra.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 10 10, 10:13)
Man nepatiko kaina USD... rubliais nei nesupratau tu skaiciu biggrin.gif Ten budama irgi nesugebejau susiorientuoti tukstanciais ten ar simtai tukstanciu, o importines prekes visos milijonais eina.

Siaip jau reiktu issiaiskinti kur gaminami sie puodai, nes, pagal kaina speju, kad tai "importine" preke (baltarusiu gamybos gaminiai gana pigus, pvz., vyriskis kinietiski a la zieminiai batai - 600 litu, baltarusiski su kailiu ir odiniai - 200). Ir patikrinti lenkuose, ten visokio velnio yra.

Jie gaminami tik "Rytu" rinkai, del to ES salyse ju tiek mazai, galima ant pirstu suskaiciuoti smile.gif Ir pilnai gali buti, kad gaminami Rusijoje, na ne baltarusijoj tai tikrai unsure.gif
Atsakyti