Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterija daugiau nei skaičiukai

Jau katik kiek juoko apturėjau lotuliukas.gif

vyriausia sako, nu ka viskas suėjo fifty fifty, tipo 100 proc lotuliukas.gif

sorry, kad juokiuos, nesusivaldžiau blush2.gif
Atsakyti
Dirikas šiandien pareiškė, kad išvyksta į komandiruotę. Yra organizuojamas renginys, visas išlaidas (lėktuvo bilietai, viešbučiai ir pan.) padengia organizatorius.
Kaip man surašyti įsakymą? Ar kaip visada, tik, kad nebus bilietų ir apgyvendinimo išlaidų? g.gif
Kažkaip suabejojau...
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 10 08, 16:00)
Dirikas šiandien pareiškė, kad išvyksta į komandiruotę. Yra organizuojamas renginys, visas išlaidas (lėktuvo bilietai, viešbučiai ir pan.) padengia organizatorius.
Kaip man surašyti įsakymą? Ar kaip visada, tik, kad nebus bilietų ir apgyvendinimo išlaidų?  g.gif
Kažkaip suabejojau...

Labas rytas,

Taip, viskas lieka tas pats įsakyme. Tik be bilietų ir apgyvendinimo išlaidų. Aš pažymiu įsakyme, kad tas išlaidas padengia organizatoriai.

user posted image
Atsakyti
ką manot apie internetinius seminarus? galvoju apie šį
nes dabar tikrai neturėsiu kur vaikų palikt tai gal bent taip kažką naujo sužinočiau mastau.gif
Atsakyti
labas rytas biggrin.gif jungiuosi ir as smile.gif siandien jau apsilus nuo 7 ryto sovem sampe darbe biggrin.gif gimtadienis bendradarbio tai ji isgasdinom paskambine kad apsauga skambino, ar gali ant smugio i darba nulekti patikriti kas negerai smile.gif tas nesiprauses nieko atleke iki darbo o mes ten laukem biggrin.gif jegyte, dievinu tokias staigmenas biggrin.gif biggrin.gif
del seminaru tai manau kad geras dalykas thumbup.gif ramei sau sedi isklausai biggrin.gif
panieles, kurios dirbat su automobiliais nepamenu blush2.gif turu klausimukus kelis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 10 09, 10:01)

del seminaru tai manau kad geras dalykas  thumbup.gif ramei sau sedi isklausai  biggrin.gif

gerą čia bairį jūs gimtadienio proga skėlėt laugh.gif

aš irgi galvoju geriau gal taip negu niekaip mastau.gif o tai jeigu taip sėdėsiu nieko gero nebus blink.gif tik va įdomu kaip su tais internetiniais yra? nereikia jokių programų parsisiųst? g.gif
Atsakyti
taaaaip mes be bajeriu niekaip biggrin.gif
as manau kokius prisijungimo kodukus duos ir galesit ziuret smile.gif
Atsakyti
Hello

pupute, niu bet fainiai taip gimtadienio proga. Aišku, jei jam žmona buvo ryte parengus irgi staigmeną su tortu ir seksualiais naktiniais biggrin.gif tai jau nepasisekė biggrin.gif

Seminarams internete gali būti, kad reikia gero interneto ir kompo... Pvz., pas mus namie jau toks pavargęs, internetu filmų žiūrėti negaliu, tai gali būti, kad ir seminaro nepavyktų.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 10 09, 10:56)
Hello

pupute, niu bet fainiai taip gimtadienio proga. Aišku, jei jam žmona buvo ryte parengus irgi staigmeną su tortu ir seksualiais naktiniais biggrin.gif tai jau nepasisekė biggrin.gif

Seminarams internete gali būti, kad reikia gero interneto ir kompo... Pvz., pas mus namie jau toks pavargęs, internetu filmų žiūrėti negaliu, tai gali būti, kad ir seminaro nepavyktų.

va va aš irgi pagalvojau kad šeima jeigu tokią turi liko ant ledo laugh.gif aš neapsidžiaugčiau jei kasnors mano vyrui tokį ale pokštą padarytų biggrin.gif

internetas neblogas pas mane, kompas irgi neseniausias, bet vis tiek būtų įdomu pabandyt prieš susimokant g.gif bet jau taip esu ištroškus mokslų ax.gif
Atsakyti
Laba diena, atsiprašau už sutrukdyma, gal galite skirti šiek tiek laiko ir atsakyti i klausimus, esu magistrante, kartu ir buhaltere 4u.gif aciu ir geros dienos

http://######/f/darn...vsmjm6.fullpage
Atsakyti
gavau atsakyma "Internetiniai seminarai yra klausimų atsakymų forma, jokio vaizdo ar garso įrašo nematysite. Prisijungus galima atsispausdinti ar išsisaugoti mokymosi medžiagą ir užduoti klausimus."
g.gif kažin tada ar verta? galėtų bent filmuotą seminaro medžiagią duot pažiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 10 09, 10:56)
Hello

neturi jis nei zmonos nei drauges, padovanojom drauge is balionu pripusta kaip buna tokia padaryta, grazute biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti