Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterija daugiau nei skaičiukai

QUOTE(Tepaluota @ 2012 10 12, 18:55)
Buhalteris - tai ne profesija, ne orientacija, ne tautybė ir ne pravardė. Tai sunki protinė patologija, kurią sėkmingai galima panaudoti namų ūkyje.

Renkantis buhalterio profesiją reikia viską įdėmiai apgalvoti, nes vėliu atsikratyti jos praktiškai neįmanoma.

Buhalteris - ne Mumu ir skęsta tik kartu su Gerasimu.

Geras buhalteris turi kvepėti kava, šokoladu ir kompiuteriu.

Ant buhalterio negalima šaukti - jis gali užsisklęsti savyje ir sugrįžti iš ten tik su VMI operatyvininkais.

Negalima buhalteriui laiku neišmokėti atlyginimo - pasiims pats. Ir gerokai daugiau, nei priklauso  cool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Labiausiai man patiko šitas;

Negalima buhalteriui laiku neišmokėti atlyginimo - pasiims pats. Ir gerokai daugiau, nei priklauso

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(sunflow @ 2012 10 12, 19:33)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Labiausiai man patiko šitas;

Negalima buhalteriui laiku neišmokėti atlyginimo - pasiims pats. Ir gerokai daugiau, nei priklauso

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Man irgi šyyyytas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Buhalteris - tai ne profesija, ne orientacija, ne tautybė ir ne pravardė. Tai sunki protinė patologija, kurią sėkmingai galima panaudoti namų ūkyje.

Renkantis buhalterio profesiją reikia viską įdėmiai apgalvoti, nes vėliu atsikratyti jos praktiškai neįmanoma.

Buhalteris - ne Mumu ir skęsta tik kartu su Gerasimu.

Geras buhalteris turi kvepėti kava, šokoladu ir kompiuteriu.

Ant buhalterio negalima šaukti - jis gali užsisklęsti savyje ir sugrįžti iš ten tik su VMI operatyvininkais.

Negalima buhalteriui laiku neišmokėti atlyginimo - pasiims pats. Ir gerokai daugiau, nei priklauso  cool.gif

Smagiai pasijuokiau...
Atsakyti

Nu jau is sito kaip juokiausi thumbup.gif va taip jums - direktoriai cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
na tepaluota, protingos mintys pas tavi thumbup.gif
vyra isleidau i zvejyba, o pati kaip nesveika kazkokia atsivilkau i darba.. sakau susitvarkysiu ketvircio pabaigai dokus.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 10 13, 09:31)
Labas rytas  biggrin.gif
na tepaluota, protingos mintys pas tavi  thumbup.gif
vyra isleidau i zvejyba, o pati kaip nesveika kazkokia atsivilkau i darba.. sakau susitvarkysiu ketvircio pabaigai dokus.. smile.gif

oho biggrin.gif darbas žmogų puošia thumbup.gif būsi labai graži flirt.gif

aš irgi sugalvojau po popierius pasiknist doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, ir as planavau dirbt. Bet... Tik pries valandele atsikeliau, tai kaip ir veloka bus kol susiruosiu. Et patinginiausii, ryt teks daug dirbt kaime...
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 10 13, 12:07)
Labas rytas, ir as planavau dirbt. Bet... Tik pries valandele atsikeliau, tai kaip ir veloka bus kol susiruosiu. Et patinginiausii, ryt teks daug dirbt kaime...

neatsimenu kada aš taip tinginiavau blush2.gif ir turbūt greit dar nenusišypsos tokia laimė doh.gif mane jei ne vaikai tai šuo pažadina mad.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 10 13, 12:35)
neatsimenu kada aš taip tinginiavau  blush2.gif ir turbūt greit dar nenusišypsos tokia laimė  doh.gif mane jei ne vaikai tai šuo pažadina mad.gif

Cia laime kad turi, kas taip pazadina biggrin.gif as totaliai aptingus, itin retai pasedziu darbe ilgiau. O jau reiktu ruostis metu uzbaigimui.
Atsakyti
Ale, kad buhalterės darbštuolės dirba ir savaitgaliais ax.gif ilsėtis reikia 4u.gif
Atsakyti
Kaip teisingai atleisti žmogų iš darbo išbandymo laikotarpiu? Eilės tvarką ir terminus, prašyčiau rolleyes.gif
Atsakyti
O man reikėtų sužinoti, jei žmogus tarkim spalio 10 d. parašė prašymą nuo spalio 14 d. būti priimtam į darbą, tai 14-ai dienai ir rašau darbo sutartį? Ir tą 14-ą dieną pranešu Sodrai? g.gif
Atsakyti