Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterija daugiau nei skaičiukai

QUOTE(Ramunytėė @ 2012 09 26, 14:50)
Apie savo tupumo lygi patylėsiu  blush2.gif , bet įsižeidžiau, kodėl iš mano sryties nei vieno klausymo 

Vat ir aš apie tą patį doh.gif Nei su vienu klausimu darbe nesusiduriau blush2.gif
O dabar atsisiunčiau teisingus atsakymus ir net su 3 iš jų nesutinku doh.gif
Šiaip man Merits nelabai patinka, nes kartais jų atsakymai tikrai nesąmoningi schmoll.gif
Eisiu į Kapitanovo seminarą ir užklausiu jo, įdomu ką atsakys g.gif
Atsakyti
o kada tie Kapitanovo seminarai? reiks paoeskoti kada Kaune bus ax.gif siemet nutariau kad ne i paciolio o pas Kapitanova noriu nueiti pasiprotinti... pradejo paciolio nelabai patikti...
radau info. o jus jau esate buve gal, ezpertes? smile.gif kuriame daugiau info kazin butu?
Rudens konferencija buhalteriams „SKAIČIŲ BITĖS 2012“ ar 2012 m. mokestinės atskaitomybės rengimo ypatumai ir rekomendacijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupute: 26 rugsėjo 2012 - 14:09
QUOTE(pupute @ 2012 09 26, 15:01)
o kada tie Kapitanovo seminarai? reiks paoeskoti kada Kaune bus  ax.gif  siemet nutariau kad ne i paciolio o pas Kapitanova noriu nueiti pasiprotinti... pradejo paciolio nelabai patikti...

http://www.countline...amp;agenda=2374
Atsakyti
Na mane puola direktorius unsure.gif jis turi išklausyti darbų saugos kursus ir gaus pažymėjimą. bet pažymėjimą gaus tokį, kad įdarbinti žmonių negalės, kadangi nebaigęs aukštojo mokslo g.gif ka dabar mano senuka busima direktorių siųsti į universitetą pasimokyti huh.gif umn.gif poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 09 26, 15:31)
Na mane puola direktorius  unsure.gif  jis turi išklausyti darbų saugos kursus ir gaus pažymėjimą. bet pažymėjimą gaus tokį, kad įdarbinti žmonių negalės, kadangi nebaigęs aukštojo mokslo  g.gif ka dabar mano senuka busima direktorių siųsti į universitetą pasimokyti  huh.gif  umn.gif  poster_offtopic.gif

Pirmą kart tokį dalyką girdžiu g.gif čia kur būtų galima pasiskaityt g.gif Gi tų direktorių ne vienas universiteto nebaigęs yra, bet kažkaip tuos žmones įdarbina
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 09 26, 15:31)
Na mane puola direktorius  unsure.gif  jis turi išklausyti darbų saugos kursus ir gaus pažymėjimą. bet pažymėjimą gaus tokį, kad įdarbinti žmonių negalės, kadangi nebaigęs aukštojo mokslo  g.gif ka dabar mano senuka busima direktorių siųsti į universitetą pasimokyti  huh.gif  umn.gif  poster_offtopic.gif

NIEKO NESUPRATAU unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 09 26, 15:37)
Pirmą kart tokį dalyką girdžiu  g.gif čia kur būtų galima pasiskaityt  g.gif Gi tų direktorių ne vienas universiteto nebaigęs yra, bet kažkaip tuos žmones įdarbina

Aš jam tą patį sakiau doh.gif tai kaip šiais laikais bomžus priima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elegantiska04020 @ 2012 09 26, 14:31)
tai kas čia per lovos dienos? paprotinkit? ax.gif nesupratau visai,  unsure.gif

Num gi lovos diena smile.gif visa diena lovoj su MB wub.gif biggrin.gif nieko negamini, nieko netvarkai, niekur neini, žiūri filmus, skaitai knygas smileysex.gif laugh.gif

60 proc. Laukiu klaidų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 09 26, 15:42)
Num gi lovos diena smile.gif visa diena lovoj su MB  wub.gif  biggrin.gif nieko negamini, nieko netvarkai, niekur neini, žiūri filmus, skaitai knygas  smileysex.gif  laugh.gif

60 proc. Laukiu klaidų smile.gif

Geras, dar taip sumastot susiplanuoti tokia diena biggrin.gif pralinksminot 4u.gif tai gal skirtinguose miestuose dirbate? nes jug kiekviena diena galima ta lovos diena pasidaryti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elegantiska04020: 26 rugsėjo 2012 - 14:48
Įmonė savo darbuotojus išsiuntė į komandiruotę Lenkijoje. Į komandiruotę
darbuotojai išvyko įmonės automobiliu. Automobilis komandiruotės metu sugedo ir jį
teko Lenkijoje remontuoti. Grįžę iš komandiruotės darbuotojai įmonės buhalterijai
pateikė sąskaitą už automobilio remontą. PVM sąskaitoje išskirtas lenkiškasis PVM.
Ar lenkišką PVM Lietuvos įmonė gali įtraukti į leidžiamus atskaitymus?
Atsakymai:

B. ne, nes Lietuvos įmonė turėjo galimybę išvengti šio PVM;

g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 26 rugsėjo 2012 - 14:48
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 09 26, 15:37)
Pirmą kart tokį dalyką girdžiu  g.gif čia kur būtų galima pasiskaityt  g.gif Gi tų direktorių ne vienas universiteto nebaigęs yra, bet kažkaip tuos žmones įdarbina

http://www.sabelija....ais-tvarka.html

Jo, jo. Aš prisimenu, kaip maniškiai padalinio vadovai be išsilavinimo puolė pratęsinėt pažymėjimus praeitais metai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2012 09 26, 15:47)
Įmonė savo darbuotojus išsiuntė į komandiruotę Lenkijoje. Į komandiruotę
darbuotojai išvyko įmonės automobiliu. Automobilis komandiruotės metu sugedo ir jį
teko Lenkijoje remontuoti. Grįžę iš komandiruotės darbuotojai įmonės buhalterijai
pateikė sąskaitą už automobilio remontą. PVM sąskaitoje išskirtas lenkiškasis PVM.
Ar lenkišką PVM Lietuvos įmonė gali įtraukti į leidžiamus atskaitymus?
Atsakymai:

B. ne, nes Lietuvos įmonė turėjo galimybę išvengti šio PVM;

g.gif

Vat ir man šitas žiauriai užstrigo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 09 26, 15:48)
Vat ir man šitas žiauriai užstrigo...  doh.gif

Esu įsitikinus 100 proc. kad Kapitanovas apie tokį atvejį kalbėjo per seminarą (ups, nepasidalinau prisiminimai apie jį doh.gif ) ir net neabejoju, kad sakė traukt į leidžiamus.
Atsakyti