Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterija daugiau nei skaičiukai

Labas rytelis panikes 4u.gif kaip nuotaikos siandien? as kazkokia suirzus.. gal del to kad mmmm.. be to jos buvo rugsejo 1 diena ir vakar velprasidejo.. nesuprantu kas darosi doh.gif
Aggree gaila bet nekepiau pyrago tavo vakar, bet atsispaudziau recepta.. manu neradau namie o buvau 100 proc tikra kad ju yra.. tingejau eiti i parde blush2.gif
Saulutevera, as irgi prie dirbanciu su Rivile. pirmiausia darbuotojo korteleje yvedu dirbo iki.. po to tabeli sutvarkau, susumuoju dirbta laika. po to per algos dookumentus padarau pasirinkus tipas - atleidimas is darbo paskaiciuoju kompensacija uz nepanaudotas atostogas, perkeliu. ir galutinai paskaiciuoju darbuotojui darbo uzmokesti. vsio biggrin.gif uz info kad ir nepadejo ar per velai, is taves kavos puodas biggrin.gif
Atsakyti
Tai supratau jei direktorius neturi aukstojo mokslo, tai turi imoneje idarbinti darbu saugos darbuotoja arba kazkas turi mums teikti tokias paslaugas smile.gif
Kazkokia nesamone, pas mus dirbs direktorius ir buhaltere, dar reiks idarbinti darbu saugoos darbuotoja doh.gif
Blyn nusipirkau nauja tusa, tai akis net patino vakare nuo jo blink.gif siandien as vienaakis lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

user posted image

Aš su skaudančia smegenine verysad.gif Noriu namo į lovytę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 09 26, 19:07)
Kaip man patinka jūsų post'ai  biggrin.gif
Man reikėtų sužinoti daugmaž seką kaip yra atleidžiami darbuotojai programoje, t.y. žingsniai kas po ko tvarkoma programoje ir per ką einama. Kadangi su programa dar nelabai draugauju, tai būtų gerai, kad kuo smulkiau parašytumėte  ax.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 26, 19:14)
Nėr bonkelos, nėr patarimų  cool.gif
O jei rimčiau, aš su Rivile tik MB vedu, pas jį tik 4 samdomi, nedaug skaičiavimo, tai DU modulio neėmėm, ranka suvedu ir psio. Tučka ateis, gal papasakos.

Tučka jau čia biggrin.gif Ale turiu nuvilt,nes algos modulio irgi neturim (18 asabu pas mus) tai skaiciuoju su exeliu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas... cool.gif

Kavos...
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 09 27, 07:50)
Tai supratau jei direktorius neturi aukstojo mokslo, tai turi imoneje idarbinti darbu saugos darbuotoja arba kazkas turi mums teikti tokias paslaugas smile.gif
Kazkokia nesamone, pas mus dirbs direktorius ir buhaltere, dar reiks idarbinti darbu saugoos darbuotoja  doh.gif
Blyn nusipirkau nauja tusa, tai akis net patino vakare nuo jo blink.gif siandien as vienaakis  lotuliukas.gif

Arba įmonę samdyt g.gif . Aukštasis gali būt ir kolegija ar jam prilygintas tik techninės srities būtinai
Ai, ko aš čia galvą suku, ne mano čia problemos irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunytėė: 27 rugsėjo 2012 - 09:15
Aš vėl su ta savo darbų sauga doh.gif doh.gif doh.gif
o jei tarkim samdome įmonę, tai reikia direktoriui išklausti kursus g.gif
Atsakyti
Psio. Gero savaitgalio flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 27, 11:10)
Psio. Gero savaitgalio  flirt.gif

Kaip tau gerai thumbup.gif
Aš irgi nusprendžiau rytoj mamadienį paimti mirksiukas.gif
Atsakyti
nenervink tepaluota, pabuk dar ka smile.gif linksma cia su tavim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 09 27, 11:11)
Kaip tau gerai  thumbup.gif
Aš irgi nusprendžiau rytoj mamadienį paimti  mirksiukas.gif

Aha. Tik galva sunki, skruostai dega ir šaltis krečia, ar nebus kokia kvaraba prilipus? Oras toks permainingas, ryte šalta, dieną karšta... Nors išsiplikinus nebuvau unsure.gif
QUOTE(pupute @ 2012 09 27, 11:14)
nenervink, pabuk dar ka smile.gif linksma cia su tavim biggrin.gif

Ne, saulele, reikia dar į repeticiją spėt šiandien, savaitgalį sostinėn medų vežam, plius koncertas, plius tralialia po to, tai dar skruzdėlyną išsikept turiu. Žodžiu, darbų yra visakokių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 27 rugsėjo 2012 - 10:17
ir aš noriu koncertuot...

barbė devyndarbė ta mūsų tepaluota biggrin.gif
Atsakyti