Įkraunama...
Įkraunama...

2002/2003 žieminukai

QUOTE(Jurgytė @ 2012 10 16, 11:37)
O paskutinis topas yra šitas (apšviesiu, mamytės):
http://www.youtube.c...h?v=Yd-HdjiMZcg
lotuliukas.gif

Jo jo, šita mūsyse irgi pastoviai niūniuojama, klausoma, dainuojama... ir net šokama lotuliukas.gif

Gražios nuotraukos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 16 spalio 2012 - 13:19
QUOTE(nerile @ 2012 10 16, 01:51)
g.gif Neperanksti? as saviske 13m. pries rugsejo 1 manikiurui nuvedziau, tai koleges baisiai stebejosi... schmoll.gif

anksti g.gif as su ja daznai pedikiuro einu ax.gif ,manikiuro tai tik nusilakuoja,jokiu tent apkarpymu,tikrai nematau nieko blogo tame ax.gif
Atsakyti
O pedikiura pilna daro???
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2012 10 17, 00:33)
O pedikiura pilna daro???

kas nuo mano atsakymo pakis ? biggrin.gif
pedikiuras tai jos vaikiskas, kulniukus kempine apiplauna,skurytes palei nagus atstumia ir viskas,o as pvz visda su peiliuku kulnus prasau ,kad pereitu,na ir zinoma visko apypjaustymas ir apkarpymas. Nagus tik pacios nusikerpam biggrin.gif . Siaip man tai net keista,kad stebites jog dukra i salona veduosi,nes man tai normalus reiskinys,kaip kad ir i parde su dukra eiti rolleyes.gif . Juk pramoga mergaiciu kai sako ,kaip kad ir su draugem eitume. Cia isvis snargliukus atsiveda,juk smagu mergaitem tiki dalykai,sedyniu paaukstinimai irgi salonuose yra,pritaikyti mazosioms klijentems ir visi patenkinti lieka ax.gif
Atsakyti
Aš tai nesistebiu schmoll.gif Faina gi kaip biggrin.gif Tas pats kas pyplį į kirpyklą vest arba namuose apkirpt. Pasirinkimo teisė bigsmile.gif
Atsakyti
Nu kaip cia nezinau issireiskus. Tokie dalykai yra kaip ir savaime suprantami. Nors ne kiekviena moteris LT gali sau leisti i salonus eiti tokiu proceduru daryt (man paciai pvz. pedikiuras brangus daiktas, darau tik progom). Tik va kai pamatau LT, kad kai kurios mergaites 13-14m. (nors daug tokiu gal ir nera) jau kasdienes klientes patampa tu manikiuru-pedikiuru-soliariumu, kazkaip man ta vartotojiska kultura per anksti atrodo. Jau del savosios 9m. dukros auskaru pergyvenau, norejau SVEIKU vaikisku ausyciu... nenoriu as skubint dukru i ta suaugusiuju pasauli isiliet. Tegus jos turi TIKRA vaikyste, be tu rupesciu, kurie neisvengiamai ateis veliau:-) Nepersu savo nuomones kitiems, bet man taip atrodo geriau. Viskas:-)
Atsakyti
Maniškė tai norėtų visur, kur aš einu biggrin.gif Net ir tatuiruotės užsimanė, bet puikiai žino, kad galės tik kai suaugs. Nagus jai nulakuoju atostogų metu, jei nori. Pati žino, kad į mokyklą tai netinka. Ir po fotosesijos - sekmadienį - pati prašė nuvalyti laką. Nagus aš kerpu. Plaukus kerpam kirpykloj abiems vaikams.

Grožio procedūros iš ties brangoka, tai jei kada ir nueisim, tai greičiausiai kokia nors proga. Kol kas tiesiog nematau reikalo - tiek kiek reikia tokiam amžiui - susitvarkom namuose.

Beje, mes pas ginekologę jau esam nukeliavusios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgytė: 18 spalio 2012 - 08:32
Jurgyte, rimtai? Va cia man jau idomiau. Tik jauciu reikia rasti vaiku (mergaiciu) ginekologe, ar pas kitokia irgi tinka?? o kaip del skiepo, nesidomi?
Atsakyti
Dėl skiepo nelabai domėjausi. Kažkaip nelabai prijaučiu šiai idėjau, bet tiesiog neturiu daug informacijos.

O vedžiau pas savo ginekologę Gerai sutariam, pasitikiu ja.
Ir anksčiau esam pastebėję išskyrų. Bet tą kartą tai taip įsismarkavo, kad ji dėdavosi ploniausią įklotėlį į mokyklą. Pastebėjau, kad su kokiu peršalimu ar virusiuku pasireiškia ir išskyros. Ginekologė paėmė tepinėlį, kaip ten išėjo. Padarė tyrimą - nieko blogo nerodė.

Pasakysiu... labai keistai jaučiausi. Kaip auga tos mūsų panelės.
Kai buvo užėję pilvo skausmai vasarą - buvo mintis ir apie mėnesines. Juk teko gordėt, kad ir 10metėms vienai kitai jau prasideda.
Atsakyti
jauciu ir ne vienai kitai... Maniskes pilva gurguliuojant kai isgirstu, ar kai skauda, tai is karto tokia mintis.... Esu jau ja informavus apie tai, jei ka, kad neissigastu.
Jurgyte, o dukra nebijojo??
Atsakyti
Visiškai nebijojo schmoll.gif Pasakiau jai prieš tai, kaip ten ką žiūrės.
Matai, ji tokia, man viską visada parodo. Lendu aš į vaikų nosis, gerkles, ausis ir kitas vietas žiūrėt, jei bėdų kokių yra lotuliukas.gif
Ir gydytoja labai švelni, labai atsargiai apžiūrėjo.


O sesė Vilniuj buvo susidūrus su neišmanymu gydytojų. Buvo bėdelių mergaitei su hormonais, sesė paprašė siuntimo pas vaikų ginekologę, tai išsijuokė, išsišaipė gyd. O nuėjus gydytoja rado mažytį odelės suaugimą ten. Pasirodo ir taip būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgytė: 18 spalio 2012 - 13:03
QUOTE(Jurgytė @ 2012 10 18, 05:57)
Visiškai nebijojo  schmoll.gif Pasakiau jai prieš tai, kaip ten ką žiūrės.
Matai, ji tokia, man viską visada parodo. Lendu aš į vaikų nosis, gerkles, ausis ir kitas vietas žiūrėt, jei bėdų kokių yra  lotuliukas.gif


thumbup.gif taip ir turi buti ax.gif
kas liecia proceduras jos pas mus pigios,nes salonu ant kiekvieno kampo pilna,tai tikrai per kisene nemusa,nes as pvz pati pedikiuro niekad nesidarau nueinu kas pora savaiciu ir ramu,o ji kada sugalvoja prisijungia,niekad neatsakau. Man salonai patinka del to ,kad apie mane sokineja tongue.gif ,o as sau galiu relaxuoti.
Apie mmm panele irgi zino,nes buvo susidomejusi mano tamponais biggrin.gif tai papasakojau kas ir kaip, ir kur ten dedasi,dezika irgi karts nuo karto panaudoja rolleyes.gif auga tie musu vaikai ir greitai,bet nagu lakavimo as neskaitau skubinimu ir priedo ji irgi zino,kad i mokykla ryskiom spalvom neisiseis, nors klasiokiu su "rekianciais" nagais pilna,pas ja tik koju nagai gali but "rekiantys" lotuliukas.gif visa kita yra kaip priklauso mano akimis ziurint ax.gif
kas liecia skiepa as ir skeptiskai i ji nusiteikus
Atsakyti