QUOTE(lickerish @ 2009 07 16, 18:45)
Gal kuri vairuojat Yari (2006 m. modelis) dyzeliuka ir automatine deze? ten pilnas automatas ar kokia nors robotizuota pavaru deze?
As vairuoju, butent tu metu, dyzeliuka ir automatine

Niu ka as galiu pasakyti pfu pfu pfu problemu jokiu

O siaip tie automatai (kaip tu vadini robotizuota pavaru deze) yra labai savotiski. Na vaziuoji kaip su automatuku, bet kartais jausmas, kad vaziuoji su mechanine, nes jauciami begiu permetimai. Taciau Toyotos nebededa (kaip as vadinu) normaliu automatu nei i Corrolas nei i Yariukus, tipo sie ekonomiskesni ir pigesni

Bet kartais sis automatukas man labai patinka, nes galiu persimesti i + ir - ir varineti kaip su mechanine (praktikuoju tai sankryzose, kai reikia staigiai pramauti...). Na gal dar nuo varikliukopriklauso. Nes kaip minejau vyras vazineja su pacia naujausia Corrola su tokiu paciu automatu tai jam labai nepatinka (nes megsta greiti ir "rovima" is vietos). Sie automatukai daugiau skirti ramesniam vaziavimui

Man kartais tai irgi nervina, bet... Kazkaip mano matyt mazesne masinyte tai netaip viskas jauciasi kaip Corolloje. bet zinok nemainyciau jos i mechanine

Tikrai ne

O ir kuro sanaudos juokingos 6Ltr nevalgo (bendras, bet vazineju pagrinde mieste). kaip jau minejau kartais net pamirstu isipilti degalu