Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

labutis merginos, gal kas pritruko blokeliu?
parduodu 2 nepilnas paletes latvisku "LODE KERATERM" keramikiniu blokeliu.
user posted image
KLAIPEDA
kaina sutartine
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 10 05, 14:00)
mes siltinsim tik perdanga, o trikampio ne, sake trikampis turi buti nesiltintas, nes jei apsiltini ten labai auksta temperatura susidaro... g.gif gal kazka maisau... g.gif

Is ko ta temperatura ten susidaro? Ir kaji daro? Apsiltintamusu taip nuo ankstyvo pavasario, bet nepastebejau jokios aukstos temperaturos, kaip tik vasara taip neikaista 2a kambariai ir lietus maziau girdisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 10 05, 11:38)
...idomu kokius orus pranesa savaitgaliui. g.gif

http://www.gismeteo....ity/daily/4157/ lietus, lietus...
Atsakyti
Labas visiems ir visoms. Atejau su tokiu idomiu klausimuku, nes man kazkaip aritmetika nesueina. Ar galetumete mane apsviesto ir paporinti kiek +/- kainavo sildymo sistema name? Na pvz apie 130 kv namas, grindinis sildymas +radiat., kieto kuro katilas, dujinis katilas ir boileris......As dar vis is Giliaus laukiu samatos medziagoms, katilams ir likusiems darbas, noriu palyginti su jau turima is kitos imones....Savaite laiko mane Gilius varineja nuo vieno zmogaus prie kito...ir kai as jiems aiskinu kad man reikia pilnos samatos su katilais, radiatoriaisi, darbais ir ttt.t.t....tai man jie toki klausima uzdave : " tai ir radiatorius itraukti?"... Tai man dabar iskilo klausimas ko jie dar nera itrauke i ta savo preliminaria ranka rasyta samata........nes itariu as cia jau negerumus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 10 05, 14:00)
vat ir maniskis linkes deti vata, sako nebus jokiu ten gamo smamo g.gif o as noriu palengvinti sau darba, nes jei desim vata tai ta darysim patys, o jei pustu putas tai jau firms ax.gif na bet vyras nesileidzia i kalbas doh.gif
Papildyta:

4u.gif
Papildyta:

mes siltinsim tik perdanga, o trikampio ne, sake trikampis turi buti nesiltintas, nes jei apsiltini ten labai auksta temperatura susidaro... g.gif gal kazka maisau... g.gif
beja kam reikes santechniko ar elektriko kontaktu galiu rekomenduoti saviskius meistrus. tinkuotojus rekomenduoti galesiu jei gerai padarys darba  ax.gif

Pas mus vata. Siltinom viska, kaip Salamandra rase, ir trikampi.
Skaiciavot kainu skirtuma? Gal verta...

Ka rekomenduoji, butu gerai jei cia ar man i az parasytum, ideciau i 1 puslapi, pravers forumietems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 10 05, 17:21)
Is ko ta temperatura ten susidaro? Ir kaji daro? Apsiltintamusu taip nuo ankstyvo pavasario, bet nepastebejau jokios aukstos temperaturos, kaip tik vasara taip neikaista 2a kambariai ir lietus maziau girdisi  g.gif

siluma kyla i virsu o jei trikampis apsiltintas-tai ten susidaro labai auksta temperatura. na bent pas mus kai buvo atvaziave stogininkai- ir ne vienas tai sake siltintp perdanga bet tik jokiu budu nesiltint trikampio. ir tame trikampyje jei lubos yra 40 cm ir auksciau reik priesgaisrine signalizacija.dumine berods.na bet zinai kiek meistru tiek nuomoniu.mums pasake taip tai ir uzsiminiau.gal kas dar siuo klausmu ka pakomentuos.tai nei vida savaitgali lietus kada reiks zole sodint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 05 spalio 2012 - 21:56
Važiavau pažiurėt ar kriškos nenukėlė iš po šianakt, bet viskas vietoj. Gal nebuvo jau toks stiprus šį kart tas uraganas unsure.gif

Pirmadieni turi atvežti tujas, visai pigiai, po 3 lt, iš Kretingos rajono. Sake nuo 50 cm aukščio ir daugiau. O jei visai mažos tai po 2 lt, bet tokiu jau sakiau nereikia. Bet kitamet galvoju paprašysiu tu kas karpys, susismaigstysiu i žeme, jei prigis išvis nereikės gal pirkti. g.gif
Atsakyti
Labas visiems.....Galite pasidalinti informacija kas kur pirkote zemes ir zvyra? Pradedu jau ieskotis pas ka pirkti....kaimynai kur pirko, tai nelabai patenkinti, zvyras nesijotas, zemes prastokos..... g.gif . Busiu dekinga uz info.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2012 10 05, 19:34)
Labas visiems ir visoms. Atejau su tokiu idomiu klausimuku, nes man kazkaip aritmetika nesueina. Ar galetumete mane apsviesto ir paporinti kiek +/- kainavo sildymo sistema name? Na pvz apie 130 kv namas, grindinis sildymas +radiat., kieto kuro katilas, dujinis katilas ir boileris......As dar vis is Giliaus laukiu samatos medziagoms, katilams ir likusiems darbas, noriu palyginti su jau turima is kitos imones....Savaite laiko mane Gilius varineja nuo vieno zmogaus prie kito...ir kai as jiems aiskinu kad man reikia pilnos samatos su katilais, radiatoriaisi, darbais  ir ttt.t.t....tai man jie toki klausima uzdave : " tai ir radiatorius itraukti?"... Tai man dabar iskilo klausimas ko jie dar nera itrauke i ta savo preliminaria ranka rasyta samata........nes itariu as cia jau negerumus... g.gif

Sveiki,
Jeigu neinformavote arba neisklausinejo is Jusu ko tiksliai noretumete, tada samatos yra daromos pirmam butinam etapui. Sildymo etapai gali buti: 1 pasleptas vamzdynas; 2 Atviros dalys po apdailos (katiline, radiatoriai ir kt.) Klaipedoje yra pakankamai daug profesionaliu ir "nepasikelusiu" imoniu kurios tikrai issamiai pakonsultuos.
Atsakyti
Sveikos, aš vėl su savo pakalimais doh.gif gal žinote, kur Klaipėdoje galima rasti dailylenčių pakalimams? Radoem Kretingoje Vudvoje, bet atvežimas gan brangus..
Ir dar prie to pačio: kokius dažus naudojote pakalimams?
Atsakyti
QUOTE(stintele @ 2012 10 06, 21:07)
Sveikos, aš vėl su savo pakalimais  doh.gif gal žinote,  kur Klaipėdoje galima rasti dailylenčių pakalimams? Radoem Kretingoje Vudvoje, bet atvežimas gan brangus..
Ir dar prie to pačio: kokius dažus naudojote pakalimams?

Na mes irgi pirkome Vudvoje, o dazus ememe pagal RAL dazu palete, tamsiai rudus kazkokius. Kodo nelabai ir pamenu jau. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(tomas13 @ 2012 10 06, 20:02)
Sveiki,
Jeigu neinformavote arba neisklausinejo is Jusu ko tiksliai noretumete, tada samatos yra daromos pirmam butinam etapui. Sildymo etapai gali buti: 1 pasleptas vamzdynas; 2 Atviros dalys po apdailos (katiline, radiatoriai ir kt.) Klaipedoje yra pakankamai daug profesionaliu ir "nepasikelusiu" imoniu kurios tikrai issamiai pakonsultuos.

Tai va tame ir esme, kad kai su jais buvo kalbeta pries gerus metus, jau tada zinojo kur bus grindinis sildymas, kur bur radiatoriai ir kokiu katilu norime: kieto, dujinio. Tai va....ir turiu ju kelis ranka paskaiciuotus variantus, mazdaug taip: kietas katikas, dujinis+ medziagos, pigesnis variantas = xxx lt, kietas katilas, dujinis katilas + medziagos, brangesnois variantas = xxx lt Iki sios dienos jie yra viska isvedzioje, atejo momentas deti katilus, radiatorius itr viska paleidineti. Kadangi man tas ju parasymas " pigesnis, brangesnis yra neaisku - as paprasiau normalios samatos, ka jie des, kokie katilai, visi kiti priedai, darbai ir kiek man tai kainuos.....Savaite aiskinu ir savaite varineja nuo vieno prie kito zmogaus. Bet jeigu jie uzduoda klausima ir radiatorius i samata itraukti, tai man iskilo klausimas ko dar nera itraukta i ta ranka rasyta samata, kad paskui nebutu taip.......aha, reikia to + 1000 lt, reikia ano, dar + 500 lt ir t.t..... Nes vieniems daiau paskaiciuoti likusia sildymo sistema, tai man suma isaugo iki kazkur 22000 lt, bet cia su Junkers kietas, dujinis katilai + boileris m, visi pajungimai, radiatoriai, darbai. Nuo ...iki....Tai paziurejus i Gilio samata man jau matosi , kad kazko jie tikrai nera paskaiciave. Nzn, gal as cia per giliai kasuosi... g.gif
Atsakyti
sveikos,

merginos,sakykit, ar kas meginot matuoti dregme namuose? na dabar gal neaktualu, bet sildymo sezonu kazin kaip g.gif
Atsakyti