Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(neinzy @ 2012 10 07, 17:37)
sveikos,

merginos,sakykit, ar kas meginot matuoti dregme namuose? na dabar gal neaktualu, bet sildymo sezonu kazin kaip  g.gif

Nea, bet bute ryškiai būdavo per sausa ir naktimis naudodavau miegamuosiuose oro drekintuvus (elektrinius).
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2012 10 07, 08:25)
Na mes irgi pirkome Vudvoje, o dazus ememe pagal RAL dazu palete, tamsiai rudus kazkokius. Kodo nelabai ir pamenu jau. schmoll.gif
Papildyta:

Tai va tame ir esme, kad kai su jais buvo kalbeta pries gerus metus, jau tada  zinojo kur bus grindinis sildymas, kur bur radiatoriai ir kokiu katilu norime: kieto, dujinio. Tai va....ir turiu ju kelis ranka paskaiciuotus variantus, mazdaug taip: kietas katikas, dujinis+ medziagos, pigesnis variantas =  xxx lt, kietas katilas, dujinis katilas + medziagos, brangesnois variantas = xxx lt  Iki sios dienos jie yra viska isvedzioje, atejo momentas deti katilus, radiatorius itr viska paleidineti. Kadangi man tas ju parasymas " pigesnis, brangesnis yra neaisku - as paprasiau normalios samatos, ka jie des, kokie katilai, visi kiti priedai, darbai ir kiek man tai kainuos.....Savaite aiskinu ir savaite varineja nuo vieno prie kito zmogaus. Bet jeigu jie uzduoda klausima ir radiatorius i samata itraukti, tai man iskilo klausimas ko dar nera itraukta i ta ranka rasyta samata, kad  paskui nebutu taip.......aha, reikia to + 1000 lt, reikia ano, dar + 500 lt ir t.t..... Nes vieniems daiau paskaiciuoti likusia sildymo sistema, tai man suma isaugo iki kazkur 22000 lt, bet cia su Junkers kietas, dujinis katilai + boileris m, visi pajungimai, radiatoriai, darbai. Nuo ...iki....Tai paziurejus i Gilio samata man jau matosi , kad kazko jie tikrai nera paskaiciave. Nzn, gal as cia per giliai kasuosi... g.gif

Na ten turit eiti pas p. Prana ir kalbet. Aisku reikia primint ko truksta, nes jei pries metus dare 1 etapa, tai nieko keista, kad uzduoda toki klausima.
Atsakyti
Sveiki,

QUOTE(neinzy @ 2012 10 07, 16:37)
sveikos,

merginos,sakykit, ar kas meginot matuoti dregme namuose? na dabar gal neaktualu, bet sildymo sezonu kazin kaip  g.gif

Dabar kaip tik nusipirkau iš ermitažo tokį nebrangų drėgmės matuoklį su laikrodžiu ir termometru, tai stebime drėgmę visuose kambariuose rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

pries kelias dienas sudejo duris ir grindjuostes, tai pasake kad namas dregnas, ir kad su tokiais orais butina jau sildyt. manau, kad ne pro sali dar butu isigyt dregmes surinkeja. gal kas turit parduot jei nenaudojamas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 10 07, 23:40)
Sveiki,
Dabar kaip tik nusipirkau iš ermitažo tokį nebrangų drėgmės matuoklį su laikrodžiu ir termometru, tai stebime drėgmę visuose kambariuose  rolleyes.gif

nu ir kaip rezultatai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tomas13 @ 2012 10 07, 20:48)
Na ten turit eiti pas p. Prana ir kalbet. Aisku reikia primint ko truksta, nes jei pries metus dare 1 etapa, tai nieko keista, kad uzduoda toki klausima.

Tai va tame ir esme, kad Pranas varo pas kita asmeni, kitas pas Prana, vienas pas kita....Siandiena pirmnadienis - samatos nera.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2012 10 08, 08:54)
Tai va tame ir esme, kad Pranas varo pas kita asmeni,  kitas pas Prana, vienas pas kita....Siandiena pirmnadienis - samatos nera.

Ka tik sulaukiau.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 10 07, 16:37)
sveikos,

Sveika,mes jau sildomes po truputi ir viska matuojam ax.gif ,namuose 23 ir dregmes rodo 75,jei pradaryciau langus prasivedin ji nukristu,bet esu saltyze ir sedziu siltai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stintele @ 2012 10 06, 20:07)
Sveikos, aš vėl su savo pakalimais  doh.gif gal žinote,  kur Klaipėdoje galima rasti dailylenčių pakalimams? Radoem Kretingoje Vudvoje, bet atvežimas gan brangus..
Ir dar prie to pačio: kokius dažus naudojote pakalimams?

mes pirkom Kretingoje po 18 lt uz kv
Atsakyti
Sveiki,
QUOTE(neinzy @ 2012 10 08, 07:25)
nu ir kaip rezultatai?  ax.gif

Pas mus drėgmė svyruoja nuo 65 iki 75, iš ryto visada pakyla, o kai išvėdiname, tai rodyklė pakyla...
Atsakyti
QUOTE(stintele @ 2012 10 06, 21:07)
Sveikos, aš vėl su savo pakalimais  doh.gif gal žinote,  kur Klaipėdoje galima rasti dailylenčių pakalimams? Radoem Kretingoje Vudvoje, bet atvežimas gan brangus..

kiek emem is medzio, tai viska Kalniaus imonej-budavo pigiausiai 4u.gif
QUOTE(salamandra07 @ 2012 10 07, 18:40)
Nea, bet bute ryškiai būdavo per sausa ir naktimis naudodavau miegamuosiuose oro drekintuvus (elektrinius).

aciu 4u.gif prasom placiau- tie drekintuvai garsiai veikia? jei miegamajam statyti tik nakciai, ar pries miega uztektu "pasigerinti" ora?
QUOTE(Ritaram @ 2012 10 07, 23:40)
Dabar kaip tik nusipirkau iš ermitažo tokį nebrangų drėgmės matuoklį su laikrodžiu ir termometru, tai stebime drėgmę visuose kambariuose  rolleyes.gif

elektroninis ar toks kaip laikrodukai? kazin kuris tikslesnis g.gif

QUOTE(ilona_24 @ 2012 10 08, 11:16)
Sveika,mes jau sildomes po truputi ir viska matuojam  ax.gif ,namuose 23 ir dregmes rodo 75,jei pradaryciau langus prasivedin ji nukristu,bet esu saltyze ir sedziu siltai  blush2.gif

QUOTE(Ritaram @ 2012 10 08, 11:25)
Pas mus drėgmė svyruoja nuo 65 iki 75, iš ryto visada pakyla, o kai išvėdiname, tai rodyklė pakyla...

o zidinukus ar krosneles kuriat? ar smarkiai keiciasi tada parodymai?
mes cia dabar is neturejimo kas veikti eksperimentais uzsiimame lotuliukas.gif per viena pramogine laida uzmaciau,kad prie zidinio pajungtas ventiliatorius ir sake baisiai greit pasyla patalpos,greiciau nei su krosnele g.gif nu tai mes paprasta mazyti ventiliatoriu(nu panasiai toki,kaip kur kompu dezese buna vedinimui doh.gif biggrin.gif ) prie padavimo angos ikisom- tikrai zymiai sparciau viskas vyko thumbup.gif tai jei normalu aparata ideti toki kaip priklauso, tai ir pusvalandzio uztektu patalpoms prasildyti thumbup.gif tik vat del tos dregmes kazin kaip buna g.gif nors tuoj prasides sildymo sezonas, ir pamirsim tuos eksperimentus su zidiniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 08 spalio 2012 - 11:35
QUOTE(neinzy @ 2012 10 08, 12:33)
nors tuoj prasides sildymo sezonas, ir pamirsim tuos eksperimentus su zidiniu  lotuliukas.gif

Dar nesisildot g.gif ? Man kazkaip jau nejauku butu rolleyes.gif
Atsakyti