QUOTE(Cererakennel @ 2012 10 11, 18:57)
bet norint lygint reik turėt abu arba bent žinot apie juos abu ką nors. esu girdėjus, kad žvakių silpnoji vieta - degiklis.. dažnai išeina iš rikiuotės. bet tai tik pletkų lygyje..
pas mane kondensacinis katilias su akumuliacine talpa. kad ir su akumuliacine , vis tiek tenka bent dukart per parą kraut. naujame name dėsim tik granulinį.
aciu uz informacija
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 11, 18:59)
Jei bus noro, tikrai isiliesit i tema
pasistengsiu
QUOTE(*Kristal* @ 2012 10 11, 19:49)
Limma siandien kaip tik "pletku" lygyje girdejau pokalbi tarp katilu pardavejo ir kliento

tai apie zvake atsiliepimai labai ne kokie, pasak jo: lietuviai jau atsikando zvakiu ir nelabai perka, daug kam genda jau per garantinius, dar ten kelis parametrus minejo ar skarda per plona ar pan. kazkaip neaktualu tai ir neisidemejau. Ai ir dar sake, kad su zvake sunku kai reikia siek tiek pasisildyt, ja turbut visa reik uzkraut
didelis aciu uz atsakyma, perduosiu MB
QUOTE(syri @ 2012 10 11, 19:50)
per skurdus klausimas - katilas katilui nelygu, o ir žvakė žvakei nelygu (mačiau ir padelkų už kelis tūkst.). Reiktų konkretinti klausimą, apsipręsti kiek pinigo skirsite, kokie namiškių gyvenimo (darbo) įpročiai... daug dalykų, be kurių neįmanoma atsakti į klausimą taip, kad būtų naudinga.
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 10 11, 19:58)
Šiaip žvakę turi mano uošvis. Keitė iš paprasto, kokie 5 metai tai tikrai
Iš rudens kuria kas antrą dieną, nieks dar negedo, patenkintas.
O aš turbūt imčiau kombinuotą su granulėm
aciu. siuo momentu granuliniam tiek lesu nera galimybes skirti, nes nemenkai kainuoja. MB labai noretu
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 12, 07:25)
KAS DAR PARASYS KIEK elektra kainuoja i menesi
mes mokam apie 350lt......daug