Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 12, 08:58)
Tai va, o kaip name su elektriniu boileriu irgi 100 litu, nesuprantu.

Syri, o boileris kiek litru? MB sake, kad jo tevai turejo 80 litru boileri, tai visada buvo ijungtas ir kainavo iki 100 litu.

nuėjau pasitikslinti - štai toks, 100 litrų talpos boileris . Tai dabar pasiskaitau kas kiek sunaudoja, žiūriu ir pas kitas tai įmanoma, ne stebuklas. Man net per daug atrodo ax.gif g.gif mes sunaudojam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 12 spalio 2012 - 09:04
QUOTE(syri @ 2012 10 12, 10:02)
Tai dabar pasikaitau kas kiek sunaudoja, žiūriu ir pas kitas tai įmanoma, ne stebuklas. Man net per daug atrodo  ax.gif  g.gif mes sunaudojam

Jauciu cia mes vieni sunaudojam visko daug irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 11, 12:17)
As kairiaranke, indaplove po kaire nuo kriaukles.
Pastebejimas: puodelius laikyti, begalo patogu stalciuje  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš ir kairiarankė 4u.gif

QUOTE(Ritaram @ 2012 10 11, 12:24)
Sveikos  4u.gif

Mes elektros išnaudojam per vasarą už 80-90 lt, vanduo ne elektra šildomas ir pas mane dujinė, ne indukcine kaitlentė  4u.gif man tai normaliai atrodo  g.gif

Mes apie ~150 lt. indukcinė, boileris, dar vasaros gale ir visokias misraines viriau bigsmile.gif kompai, TV rolleyes.gif irgi nemažai išein elektros
Turim Stropuvą, nu bandžiau pakurti porą kartų, man nepavyko, smilksta unsure.gif schmoll.gif vyras kurią tai jam kuriasi unsure.gif ar antrą kart pirktumėm, nžn, dar neperpratom iki galo jo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 12, 10:05)
Jauciu cia mes vieni sunaudojam visko daug  irnesakyk.gif

o pas jus vandeniui padaryta cirkuliacine linija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 12 spalio 2012 - 10:24
QUOTE(Cererakennel @ 2012 10 11, 18:57)
bet norint lygint reik turėt abu arba bent žinot apie juos abu ką nors. esu girdėjus, kad žvakių silpnoji vieta - degiklis.. dažnai išeina iš rikiuotės. bet tai tik pletkų lygyje..
pas mane kondensacinis katilias su akumuliacine talpa. kad ir su akumuliacine , vis tiek tenka bent dukart per parą kraut. naujame name dėsim tik granulinį.

aciu uz informacija 4u.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 11, 18:59)
Jei bus noro, tikrai isiliesit i tema  mirksiukas.gif

pasistengsiu biggrin.gif

QUOTE(*Kristal* @ 2012 10 11, 19:49)

Limma siandien kaip tik "pletku" lygyje girdejau pokalbi tarp katilu pardavejo ir kliento  ax.gif tai apie zvake atsiliepimai labai ne kokie, pasak jo: lietuviai jau atsikando zvakiu ir nelabai perka, daug kam genda jau per garantinius, dar ten kelis parametrus minejo ar skarda per plona ar pan. kazkaip neaktualu tai ir neisidemejau. Ai ir dar sake, kad su  zvake sunku kai reikia siek tiek pasisildyt, ja turbut visa reik uzkraut  g.gif

didelis aciu uz atsakyma, perduosiu MB biggrin.gif

QUOTE(syri @ 2012 10 11, 19:50)
per skurdus klausimas - katilas katilui nelygu, o ir žvakė žvakei nelygu (mačiau ir padelkų už kelis tūkst.). Reiktų konkretinti klausimą, apsipręsti kiek pinigo skirsite, kokie namiškių gyvenimo (darbo) įpročiai... daug dalykų, be kurių neįmanoma atsakti į klausimą taip, kad būtų naudinga.

4u.gif

QUOTE(Spindulėlė @ 2012 10 11, 19:58)
Šiaip žvakę turi mano uošvis. Keitė iš paprasto, kokie 5 metai tai tikrai g.gif
Iš rudens kuria kas antrą dieną, nieks dar negedo, patenkintas.
O aš turbūt imčiau kombinuotą su granulėm g.gif

aciu. siuo momentu granuliniam tiek lesu nera galimybes skirti, nes nemenkai kainuoja. MB labai noretu rolleyes.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 12, 07:25)

KAS DAR PARASYS KIEK elektra kainuoja i menesi 4u.gif

mes mokam apie 350lt......daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2012 10 12, 12:39)

mes mokam apie 350lt......daug doh.gif

Cia name? O kas ieina? Na ar yra boileris...
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2012 10 12, 12:39)

aciu. siuo momentu granuliniam tiek lesu nera galimybes skirti, nes nemenkai kainuoja. MB labai noretu rolleyes.gif

Sveikos,
mes kai buvom statybu parodoje tai galutinai apsisprendem ir pirkom granulini peciu, jame yra boileris tik nepamenu tiksliai kokios talpos,o atskirai statem dar 170l. Tai matysim kiek cia elektros sunaudosim. Nors dabar 2k.bute visada nemaziau 100kw sunaudojam. Net nezinau kur, nes virykle dujine.
Atsakyti
Mes turim granulinį Pečių tai kol kas patenkinti, nors kai vyras norėjo pirkt aš truputi priesinausi. Boileris gali šilti nuo pečiaus net nejungiant šildymo - uzsiprogramuoja pecius ir kiek reikia teik paima granuliu, pats įsijungia. O Boileris mūsų kartu suakumuliacine talpa ir dar galima prie jo saules baterija jungti. Taip kad mes boileriui elektros nenaudosime.
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2012 10 11, 19:31)
na tiesiog nezinau net kaip isilieti....
kai labai visos susibendravusios sunku ir isiterpti ax.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 11, 19:59)
Jei bus noro, tikrai isiliesit i tema  mirksiukas.gif

Paantrinsiu RK, iš tikrųjų reikia tik noro ir nepajusi kaip įsiterpsi į būrį ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

As su klausimeliu. Kas turite akmens mases vonias, gal galetumet parasyt kas jums greze skyles maisytuvams? Kiek girdejau labai trapus dalykas,vonia is Vispool...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal galit apšviesti dėl naktinių užuolaidų ax.gif jei nekabinti dieninių užuolaidų o naktinės su pamušalu, tai vaizdelis iš kiemo toks ir bus "nekoks" ar yra koks kitoks sprendimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 12, 11:05)
Jauciu cia mes vieni sunaudojam visko daug  irnesakyk.gif

Ne jus vieni ax.gif na bet jusu ir namas didesnis smile.gif
Mes elektros per men ne sildymo metu prisukam apie 240 lt, boileris elektra 180 litru, b ax.gif t ne visa para sildomas nes taimeriai stovi, elektrine kaitlente, daug kepu orkaitej, stengiuos skalbtis tik savaitgali, lemputes visur beveik taupancios, viena karta maziausiai buvom prisuke 150 lt, bet savaite isvyke buvom ax.gif
Atsakyti